Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibko8

    senior tag

    válasz dan_sxc #8183 üzenetére

    1, tartóságra nem lehet panasz. Nekem volt One amit most át adtam a noveremnek aki örömmel használja. Én még egyszer sem láttam ezt a feliratot ezen a telefonon. (alkalmazás leállt)
    A 2 éves One-nak egész jól bírja még most is igaz hogy az utóbbi frissítések (COS) mintha romlott volna. Bár én már nem használtam az ujakkal. Talán 1 óra SOT mínusz a noveremnel, 2 év alatt.
    2, Garancia 1 hét az egész. Ami eddig jó ebben a telefonban hogy nincsenek úgy mond típus hibái. Persze 1-2 gyári hibastol eltekintve de az szerintem nagyon ritka és az is a első gyártásból lehettek. De garancia minden ilyet megold. Antenna átlagos. Viszont szifon 6s-nél jobb. Állítólag most a 3.2.4-gyel van némi gyengülés ezért nem raktam én fel. Viszont ha valami probléma lenne a szoftverrel nagyon gyorsan javítják azt.
    3, ezt neked kell eldonteni. Mennyire szoktad dobálni. De ha van most rá keret akkor meg éri mert ha egyszer rosszul esik a földre akkor az valószínűleg többe fog neked kerülni.

    5, használat függő kinél mennyi a SOT. Nálam 4G és Wi-Fi-vel + folyamatos Bluetooth 6 óra SOT jön össze. 1 - 1,5 nap lazán meg van.

    Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

Új hozzászólás Aktív témák