Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltnyiri

    tag

    válasz Rick4 #4976 üzenetére

    Kicsit hosszabb lett, mint terveztem valóban.. :D De akkor csinálok majd belőle egy logout blogbejegyzést is (még sosem csináltam) pár kiegészítéssel, ami még eszembe jutott.

    (#4978) Furkoo: Én igyekeztem, de szar dolgot igazából nem találtam még. Illetve a zsebben ujjlenyomat-olvasás ez volt, de ez javítva lett. Szerencsére nekem nem is wakelockol. De ezek amúgy minden telefon megjelenésénél vannak, a lényeg, hogy hamar javítva legyenek. A hang meg csak az M7-hez képest gyenge. Az én véleményem szerint a legtöbb dolog vagy kiemelkedő, vagy legrosszabb esben is átlagos (high-end mércével). De majd még keresek :D

    (#4982) Rolanddd: Nálam meg pont, hogy jobb ez a méret. Kinek a pap, kinek a paplan :)) Egyébként a launchert még én is szokom picit, illetve azt lehet cserélni fogom egy Novára (illetve a Microsoft Arrowt is megszerettem), mert azért ezekben vannak olyan funkciók ami mellett az OOS-é fapados. De legalább nagyon smooth.

    (#4983) bodrik11: Köszönöm, nyugodtan, sőt megtisztel :R

    (#4984) B@ldrick: Jó, hogy mondod, ezt kifelejtettem mert nekem még nem volt aktuális. Illetve a háztól házig 2 év garit is.. :)

Új hozzászólás Aktív témák