Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    Nos nagyon jó SoT-okat sikerül elérnem, gyári rendszerrel, ami csak rootolva van. Jelenleg 4 óra 7 pernél tartok, és még 57%-on van az akku. És ebben van 4G-s és Wifis netezés, app letöltések, update-elések, némi játék, zenehallgatás (Deezer), folyamatos google, hotmail és egy exchange fiók szinkronizálás, néhány fénykép készítése. Plusz fut a Steam és a Battle.net authenticator is a háttérben (ezek azonnal jeleznek, ha valamit jóvá kell hagynom).

    Tippek a jó SoT eléréséhez:
    - sötét launcher téma
    - sötét téma a böngészőben (chrome-mal nem működik, olyan böngésző kell, ami tudja, pl UC Browser), ami minden weboldal hátterét sötétre állítja, a szöveget meg világosra
    - ezen kívül minden app témáját (ha lehet) sötétre állítom
    - greenify-t használok, de csak a játékokat greenifyolom
    - nem használok facebook appot és messengert! Helyettük egy kevés erőforrást használó, 3rd party appot használok (igen, tud sötét témát)

    Viszont akármit csinálsz, a sok erőforrást igénylő, 3D-s játékok le fogják szívni az akkut, plusz a még rosszul megírt, 2D-s játékok is.

    (#4239) Macika66: Ha Snapdragon 650 lenne benne, akkor meglenne a másfélszer ekkora SoT is simán, és még az is túl gyors az fHD-hoz. A Redmi Note 3 Pro-val nekem simán jöttek a 8-10 óra SoT-ok úgy, hogy erőforrás igényes játékokat is bőven futtattam.

    (#4238) storm3: pedig ott pont ez történt [link] [link]

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák