Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #17296 üzenetére
Az bitang jó ár érte...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz páfrany #17300 üzenetére
Én nem értelek, de ez legyen az én hibám, meg hogy kocsiban vagyok...
A Xiaomi (Kína) eladja a termékeit 1-2-3 nagykereskedőnek.
A nagykereskedők a kiskereskedőknek.
Eddig stimm.
Ha, a kínai nagykertől veszi egy európai kiskereskedő (mert olcsóbb), akkor lesz szürke egy termék és nem hivatalos a garanciája.
Ha a kisker az EU-s nagykertől veszi akkor tiszta minden.
Az egy tény, hogy a Xiaomi Lurdy gyártói támogatást élvez.Tehát: a nagy (multi) kiskerek lehetnek hivatalos értékesítők, hivatalos garanciával. A kis kiskerekben (webshop) már nem nagyon hiszek, hogy hivatalos, de itt sem kizárt. (Csak ott az ár nem lesz túl jó.)
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz páfrany #17303 üzenetére
Lurdynak furcsa lenne, ha mást kommunikálna...
Na, ezt én nem tudom neked megmondani, mert még nem vettem Xiaomi terméket máshol.
Ezt az a kolléga tudja megmondani, aki már vásárolt valamelyik helyen. És megmondja milyen garancia levél tartozik a termékhez.[ Szerkesztve ]
-
Mok28
csendes tag
válasz szilu7 #17293 üzenetére
Sziasztok. A proxy nekem sem jó sajnos, már kezdem megszokni hogy le kell kapcsolni a kijelzőt. Sokszor magától bekapcsol ezután, de nem üzenet miatt. Ennek okát nem tudom. Az mitől lehet hogy a töltés ideje kb 8 óra lett kb. 3 hete?
A hivasok esetén hogy lehet kikapcsolni hogy automatikusan ne küldjön smst a hivonak? Ezt sem én állítottam be de kb 2 hete ezt csinálja. Még mielőtt a hívást felvenném vagy meg tudnám nézni? -
tibcsi0407
félisten
Egy vékony papírlap sarkával pucold ki a hangszórótól jobbra a káva és a kijelző közötti apró rést. Nálam ez megoldotta a proxy problémát.
Ott van az ultrahangos érzékelő és könnyen eltömődik, így érdemes néha ezt megismételni. Igazi design-fail egyébként.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
válasz tibcsi0407 #17307 üzenetére
Egy A4-es nyomtató papír vagy mire gondolsz a vékony alatt?
-
Kevin Spéci
tag
A legjobb egyébként valamilyen matricának a maradék hátlapja, az jó merev, és vékonyabb. Nagy rutinom van már ebben nekem is 2 év után
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Kevin Spéci #17310 üzenetére
Jaja, jobb, ha merevebb kicsit a cucc,ha elég vékony.
utdetailing.hu
-
páfrany
tag
vagy ha van felesleges kijelző védő fóliád, akkor mindig levágsz belőle egy centit és azzal. Jó sok retket kihoz
-
repvez
addikt
üdv! az lenne a kérdésem, hogy tegnap feltettem a miui 12.0.1 es stabil global romot.
De ma megint jelzett ,hogy uj file található egy miui blockota polaris global 11.0.5.0 nevü zip file.
Ez micsida és mit csinál ha letöltöm ?
De nem mint frissitést ajánlotta fel hanem csak mint letöltést. -
nagyúr
válasz Zsoleszhun #17319 üzenetére
Hány telót nyitottál vele ebben az évben?
Én úgy tudom havonta 1.et lehet!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz DroiDMester #17320 üzenetére
Nem számoltam de úgy néz ki, hogy túltoltam a sáomi szerint
¯\_(ツ)_/¯
-
retesz147
addikt
-
TpS
őstag
válasz Zsoleszhun #17319 üzenetére
A poco f2 fórumban azt írta az egyik srác, hogy véletlen bezárta BL-t, és utána nem tudta kinyitni, 2 hét várakozási időt kapott. Mi a fene van xiaomival?
-
veterán
Cséntek van. Holnap reggel jön az új dev? Mi lesz benne?
-
nagyúr
-
Kevin Spéci
tag
Nem tud valaki megoldást arra hogy blutusz fülhallgatón beszélek, és közben blutusz hangszórón zenélek? Rendben kapcsolódik mindkettő, a fejhallgatóhoz telefont ír, a hangfalakhoz médiaeszközt, mégis ha elindítok valamit az is a fejhallgatóból szól. Ez nem fejlesztési hiba Karavik?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #17329 üzenetére
Nekem 2 fülesem van az egyik jó zenét hallgatni, a másikon meg beszélni szeretek. Be tudtam állítani, igaz még a MIUI 11.
-
Kevin Spéci
tag
válasz grafnet #17330 üzenetére
De egyszerre is megy a kettő? Az lenne a cél hogy ha zenét hallgatok hangfalakról és közben hívnak akkor az meg a fülesből szóljon. Hiába van látszólag jól beállítva és egyszerre csatlakoztatva a kettő, csak átmegy a zene is a fülesre.
PCn ez remekül működik, csak az esti unalmas mitingekre már nem akarom bekapcsolni[ Szerkesztve ]
-
zohen
csendes tag
válasz Kevin Spéci #17331 üzenetére
Lejátszóban nem tudod állítani a kimenetet?
Poweramp-ban lehet állítani ha jól tudom . -
Melafoto
senior tag
Hi
Tapasztaltatok már olyat, hogy a telefon ciklikusan újraindul?
Hiába nyomok bármit folyamatos az újra indulás és nagyon melegszik.
TWRP-be is be tudok lépni, de mire nyomnék valamit újraindul. Fastboot-ba is bele tudok menni, de ott is rögtön újraindul. Jelenleg 60%.on van egyszer majd csak lemerül.
Nem akartam új telefont, de lehet muszáj lesz, mert ennek szerintem annyi
R.I.P. Mi Mix2s-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #17331 üzenetére
Hétfőn tudom csak kipróbálni, de szerintem igen - így emlékszem.
-
Melafoto
senior tag
válasz Zsoleszhun #17337 üzenetére
Ott a pont. Eddig úgy néz ki visszajött. Gyors újraélesztés
@grafnet Nincs rajta most semmi két napja volt tiszta telepítés és pont mindent mentettem.
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
floratm
senior tag
válasz Zsoleszhun #17337 üzenetére
lehet hogy anno az Mi4 emnek is ez volt a baja..?
-
páfrany
tag
Ma bemutatták a mi 10t sorozatot, méltó utód?
-
nagyúr
válasz retesz147 #17343 üzenetére
Azért ilyet még álmodni is erős túlzás, hogy 220.e ről 2.hónap alatt 120.ra esik az ára! (még 1.év múlva se fog annyira le esni, nem hogy 2.hónap alatt)
A sima T talán lemegy 140.re 165.ről.pár hónap után.
De vásárlás előtt azért fogdosd meg, mert nem kicsi darab, és a ~22.dekás tömege se kellemes már!
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #17345 üzenetére
Kimaradt, hogy 1-2 hónaposan használtan 120-140ért...
Sztem január-februárban az ára beesik kb 180-190 körülire, amit használtan márciusba el lehet csípni 140 körül... Sztem. Szóval megjelenés után fél évvel használtan elcsíphető ennyiért, sztem...
Szted, aki 180-190értbjanuárban-februárban megveszi, használja, nem jön be neki, csalódik, az nem adja el 140-ért?Igen, a méreteitől rohadtul félek + az oldalsó ujjlenyomatolvasótól és a kitüremkedő kamera szigettől...
Mindenképp megsimogatom valahol simogatóba, ha már kint lesz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
páfrany
tag
én az oldalsó ujjlenyomatolvasót inkább kiváncsian várom, van benne fantázia
-
nagyúr
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami custom romot aminek nem ronda stock droid kinezete van es jo az akksiideje?
Koszi!Romani ite domum.
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #17348 üzenetére
Olyanon folytatunk eszmecserét, amit senki se tud. 50-50 vagy annyi lesz, vagy nem, vagy tetszeni fog, vagy nem.... Szóval sztem engedjük el...
A gond az, hogy ez sem tökéletes, de más meg még kompromisszumosabb számomra...
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest