Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Na, ez szánalmas!
Mi ez Huawei P8 és 2015-öt írunk?Ettől függetlenül: jó vas.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
páfrany
tag
Utolso frissítés óta nekem is megtáltosodott az akksiidö
-
Karavik
veterán
válasz retesz147 #16599 üzenetére
Köszi! Standard 1 év bolti gari: [link] Itthon hivatalos szervizben nem érvényesíthető....
Maradik itt is, MIX2S-t azért nem akarom elkótyavetyélni, de már annyi "maradék" telóm van otthon Mi2 óta, hogy már meg kéne tőlük szabadulni...
(#16600) grafnet:
Köszi! Valóban csak egy SIM-es ami már említett módon 2 SIM-essé alaktható, de én nem akarom 2 SIM-el használni
(#16604) páfrany:
Köszi neked is és mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
veterán
válasz retesz147 #16609 üzenetére
Igen igen kicsit elhanyagoltam ezt a dolgot mostanában, de mentségemre legyen mondva, a "karantén" nb1 befejezése, új munkahely, csajok meg minden közbe jött. Szerencsére szinte minden héten van frissítés, valaki mindig be is linkeli, bár nem konkrétan a letöltő linket, hanem még rá kell nyomni, vagy rosszabb esetben még a telefon típusát is kiválasztani, de jah...
Szóval cséntek mi lesz a frissítésben?
-
veterán
válasz Karavik #16611 üzenetére
Mi ez a sárkány hajós cucc? Kimennek evezni? Annyian mint a kínaiak?
Más
Végre úgy néz ki ki fogom használni a dual simet. Kérdésem az lenne, hogy eddig az egyes slotban volt a sim (előfizetésem) ezt fogom visszaléptetni kártyásba és lesz egy új előfizetésem. Minden az újról fog menni (telefonálás,net) érdemes azt berakni az egyes slotba a másikat a kettesbe? Be kell majd állítanom valamit hogy minden az új simről menjen?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz INGJOKE #16614 üzenetére
A sárkányhajós fesztivál most azért lesz jó, mert sok kínai összegyűlik egy helyen, két hét múlva meg megint egekben lesz a covid fertőzöttek száma. Mondjuk erről nem feltétlenül fognak szólni a világnak.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
grafnet
Topikgazda
válasz INGJOKE #16614 üzenetére
Nincs szükség rá.
Ez a készülék már tudja egyenrangúan kezelni a két slotot.
Meg amúgy is, ha a kettes helyre teszed: felismerémi, hogy volt már benne...
Egy fontos, a Beállításokban a kártyákat állítsd be: (Nálam így van, nálad meg mindkettő azonosan, az új kártyára mutasson!)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
Nekiálltam szemezgetni a poco F2 pro-val. Még nem biztos, de lehet 11.11-en veszek egyek. Arra is van EU rom?
-
Kevin Spéci
tag
Helló srácok!
Bocs hogy nem keresek vissza, de olyan kevesen vannak eu stabilon hogy szerintem úgyse találnék semmit. Várható valamikor új stabil kiadás, vagy az utolsó volt az utolsó? -
grafnet
Topikgazda
válasz Kevin Spéci #16621 üzenetére
Lesz még - úgy tudjuk.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #16625 üzenetére
Majd ha látok ilyet, azonnal becsukom a szemem...
-
floratm
senior tag
Accu battery szerint a 73%os az aksi
-
SztiviVander
őstag
válasz floratm #16627 üzenetére
Az az app kb annyira komoly mint azok amik a sima kijelzőt ujjlenyomat leolvasóvá varázsolják (play kereső-> screen fingerprint). Amit mutat az egy random generált marhaság. De 10 emberből legalább 8 elhiszi (mivel nem ért hozzá, utánanézni meg ugye melós) hogy egy feszültség értékből egy app megmondja mennyire van elhasználódva az akksi. Mondjuk amíg laposföld és gyíkember hívők vannak addig ilyen appoknak is van létjogosultsága
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Kevin Spéci #16630 üzenetére
Sokaknak nyitott szemmel is...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
norbert1998
nagyúr
válasz SztiviVander #16629 üzenetére
Szerintem meg tévedsz. Főleg, ha root jogot is kap, miért ne tudná " mérni", hogy mennyi áramot fogyaszt a telefon? Elvégre, nem ő méri a mAh-kat, csak elkéri a rendszertől, amit a rendszer bizony mér. Én többször is használtam, igenis reális adatokat kaptam tőle, de hozzá teszem, kapott root jogot és hozzáféréseket amik relevánsak.
Elvégre mondjuk 20 ciklus után elég sanszos, hogy amit a rendszer közöl töltöttségi százalékot és akku feszültséget, az annyiból már pontosan meghatározható lépcsőket ad a töltöttségről, aztán további példa, hogy az Ampere app is képes az akkuba beáramló " energiát " mérni, amin tisztán látszik, ha terhelt a proci vagy nem, tehát nem kamu jó eséllyel. Ennyi bőven elég is lenne, de talán alá támasztja még az is, hogy a rendszer is igenis méri a kifolyó mAh-kat.
Az ájfonban is volt ilyen funkció, gyári. Az is kamu volt? (ha jól tévedek)
Sőt, a mi kis rendszerünk is ír ki mAh értékeket. Az is kamu? Vagy ezek nem kamuk, csak az, hogy ezeket vegyítve a matek működik?Nyilván annyi tévedés minimum van a rendszerben, hogy a 100% az a névleges kapacitást jelenti, amit jó eséllyel újonnan sem mindig tud egy aksi.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz norbert1998 #16632 üzenetére
Az a tévedés hogy ilyen módon meg lehet megmondani egy akku elhasználódottságát. Állandó (mű)terheléssel lemerítés, majd terhelés nélkül feltöltés + belső ellenállás mérés. Ez ad egy elég közeli -és még így sem 100% pontos- infót arról mennyire gatya az akku. Hol tud ilyet egy telefon? Sehol. Az imax b6-om az igen, de az talán pöttyet komolyabb töltő mint ami a telefonokban van Ha eleve beépített (szifon) funkció, akkor az a kezdetektől tudja azt nézni hogy hányszor lett töltve az akku, illetve hány százalékról hány százalékra, ezekből az adatokból pedig egy algoritmussal tud számolni egy közelítő elhasználódottság értéket ami bár nem túl pontos de legalább nem kamu. De ezt az accubattery-t felteszed és kapásból megmondja mennyi az annyi, az mi? Szerintem vicc. Régebben volt ez már téma vagy itt vagy másik topikban, sokan kipróbálták, full random kreténségeket írkál. 3 éves 1000x töltött akksira ami fele annyit se bírt már mint újkorába 90%-ot, egy hónapos patent akkura 65%, másik fél évesre 40%, stb. De nekem édesmindegy ki miben hisz, lehet nyugodtan kidobálni a vadiuj telefonból is az akksit csak mert egy ilyen komoly app azt mondja róla hogy "már" csak 50%-os
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
válasz SztiviVander #16633 üzenetére
" De ezt az accubattery-t felteszed és kapásból megmondja mennyi az annyi, az mi? "
Nem kapásbol mondja meg hanem sok cikluson át mér és számol...
Még ha +/- 5% is téved iránymutatásnak jo lehet.És igen, emléxem az mi4 en volt gyárilag monitorozta az aksit...nemtudom hova lett a biztonság appbol...
-
norbert1998
nagyúr
válasz SztiviVander #16633 üzenetére
Gondolj amit szeretnél, szerintem egyáltalán nincs igazad.
Mégis miért ne lehetne megmondani a hardver által elfogyasztott és a töltő által betáplált mAh-k és feszültségek folyamatos monitorozása esetén, hogy hány százalékos az aksi? Hidd el, ezt pontosan tudja a telefon. Vagy az Ampere is kamu? Accubattery-nek is kell legalább egy hét, hogy közelítő értéket tudjon mondani az akku aktuális kapacitasarol, ezt összeveti a névlegessel, és bumm, elhasználódási százalékNekem eddig mindig jól mutatott pár hét után. Új aksit 90-100% közé lőtte mindig, 5% hibahatár mellett ez tök oké, továbbá régi, érezhetően is 70%-os aksi esetén is 5% az erzeshez képest tippelt. És hidd el, anno rengeteg gyalulás, friss install volt, hogy ne a be akadás be lassulás miatt legyen fals érték. Az első Xperia Z óta (mióta nekem volt vele párhuzamosan megjelent telefonom) használom kisebb nagyobb szünetekkel
-
SztiviVander
őstag
válasz norbert1998 #16635 üzenetére
Nem látom így sok értelmét erről tovább vitázni. Ha szerinted igazad van akkor felőlem nyugodtan érezd így és használd tovább boldogan az appot Úgyis mindjárt csütörtök, heti rom, stb.
-
norbert1998
nagyúr
válasz SztiviVander #16636 üzenetére
Let's agree to disagree.
Erre magyarban is lehetne egy ennyire frappáns szólás. -
páfrany
tag
Sziasztok! Amazfit használókat kérdeznék, hogy ti az appot hogyan rakjátok be, hogy a háttérben fusson? Nekem mindig meg kell nyitnom és csak akkor csatlakozik rá a telo. Ez miatt többször nem is kommunikálnak automatikusan. Nem találtam olyan opciót, hogy háttérben fusson (telepítsem újra?) . Köszi!
-
veterán
válasz páfrany #16638 üzenetére
Az alap dolgok, hogy az alkalmazásnál meg kell adni neki "minden" fontos jogot. Nincs miui akkumulátor kímélő, automatikusan induljon és én meg szoktam adni neki a mobilnet+wifi kambot is bár itt az kevésbé fontos. Így ha egymás közelébe van akkor csatlakozik, ha ez sem elég akkor még "lakatolni" tudod.
-
páfrany
tag
Köszönöm, átmegyek az engedélyein! A lakatolást hol lelem?
-
chris-v
senior tag
Vitáztok itt felesleges az aksi %-os elhasználódásáról. Nem mindegy hány %-os?
Feltöltöd, úgy is látod mennyi idő alatt merül le. Ha már jelentősen hamarabb töltőre kell dugni mint régebben, akkor aksi cserére érett.
Nem kell ehhez app meg %-ok..."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
válasz norbert1998 #16643 üzenetére
Ott meg egyből látszik, hogy az előző rom-al elment 1 napot, rom csere után meg csak felet. Nyilván ilyen esetben nem az aksi ment tönkre 1 nap alatt.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
páfrany
tag
Köszi
-
Karavik
veterán
Mi10 Pro az első Xiaomi telóm ahol minden jól működik alapból, dobozból kivéve: auto fényerő, közelség szenzor...stb és tűző napon is kényelmesen, jól látni a kijelzőt.
Frissítési frekvencia 60Hz és 90Hz között van érezhető minőségbeli különbség , de 90Hz és 120Hz között nincs legalábbis S20 Ultra 120Hz opciójával összehasonlítva
-
nagyúr
Ami azt illeti jó nagy szar brigád a Xiaomi. Írtam a global supportnak, hogy hol vehetek valósan gyári akkut. Válasz: Nem tudják. Ma 2x próbáltam hívni a Lurdy-t, egyszer sem vették fel. Más cég visszahív, ha volt nem fogadott hívásuk.
-
floratm
senior tag
válasz chris-v #16642 üzenetére
Nem mindegy....mert én pl 2 éve kimélem az aksit. Ha lehet nem töltöm fullra és nem meritem le, általába lassan töltöm...
Arra sem emlékszem már 2 évvel ezelőtt mennyit birt mert ha változott is az nem hirtelen történt.
És még azért sem mind 1 mert ha 30 % ot veszitett a hatásfokábol akkor talán érdemes cserélni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest