Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
Itt a folytatás:
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
joey04
titán
háh nem szívesen mennék bele egy nagy vs off vitába, inkább azt jegyezném meg, amit már egyébként sokszor leírtam: a szememben a mai rendszerek közül a symbian talán a leggyengébb, a "Bada" szorongatja még esetleg. Tehát legyen az Android, iOS, vagy WP7, számomra mindegy, mindegyik sokkal jobb, elsősorban kezelhetőségben, gördülékenységben, szóval felhasználói élményben. Logikusabb, átláthatóbb, gyorsabban és könnyebben kezelhető rendszer mind, és sokkal megbízhatóbbak, annak ellenére, hogy persze semmi nem tökéletes. Ez a rövid véleményem, több ide valóban nem való.
szerk.: privátban sem látom értelmét folytatni, több mondanivalóm nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Ismét egy észrevétel, ha meg"nyomom" a Hív "gombot", előjön a tárcsázó.. Na most a könyv helyén nem egy könyv van, hanem egy book felirat. És a törlés gomb helyett sem X hanem clear szöveg, picit megmakkant a cucc, de nagyjából ennyi. És egy kikapcs.-bekapcs sem segített.. Ki kell cserélnem a témát is (gyáriról gyárira) Újra kikapcs, pár perc pihi és vissza, ez megoldotta.
N82- N8- Lumia 920
-
Tibó
csendes tag
-
zack
nagyúr
Mindenképpen érdekelne, leginkább a multimédiás része, mert eddig olyan véleményeket hallottam, hogy jó, jó de nem túl erős multimédiában. Illetve még az aksi készenléti ideje érdekelne, de ez úgysem fog kiderülni azonnal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ferkope77
csendes tag
Hali! Hol tudom azt beállítani amit az N70 -esemben tudtam, hogy kiírja az elkövetkező naptári eseményeket. Nem azt h mit mulasztottam el, mert azt már lesz*rom Előtte szóljon, ne utána.
-
Pola-Roid
aktív tag
-
ferkope77
csendes tag
válasz Pola-Roid #5084 üzenetére
Nem a riasztásra gondoltam, hanem amit másodikra írtál... De a főképernyő szerkesztésénél kiválasztom az alkalmazásokat abból a naptárat és kitesz egy "ikont" aztán helló... Elég jól elboldogulok, nem vagyok l"user"de egy kicsit szájbarágósabban lehetne?
[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ferkope77 #5086 üzenetére
Huha, ennel nem tudom jobban elmondani, azaz valami gond lesz akkor Nalad.
Semmit nem lehet beallitani, elobb kiprobaltam, kivalasztottam a widgetek kozul a Naptarat, berakta, ott figyelt a 2 kovetkezo targyalas es ennyi.
Ha nem jelenik meg semmi, lehet a naptarban vagy valami beallitasnal kell mokolni, de azt hiszem, ennek mikentjet egy nalam nagyobb tudasu kollega fogja elmagyarazni -
tomi564
csendes tag
főképernyő szerkesztés, és van egy simán "naptár" nevű az kell, és nem az alkalmazásokon belül (ami nekem hivatkozások)
-
SlayR
senior tag
Nálunk nemis lesz elérhető a DAB Radio valószínűleg nemtartozunk a régiók közé ahol elérhető.
-
ferkope77
csendes tag
Azért ez... [link]
-
Istenbajnoka
csendes tag
Hello!
Mielőtt megvettem volna az N8-amat (ég veled E70, jól szolgáltál, végigolvastam a topik 80%-át, hogy felkészülten várhassam a mobil érkeztét. Nem is volt semmi gond máig, ám olyan problémám akadt amivel úgy tűnik más nem találkozott.
Az a baj, hogy mikor próbálom a telefont Bluetooth-on összekapcsolni a számítógéppel az Ovi Suite-on keresztül, akkor a mobil azt kéri, hogy adjam meg a PC kódját. Mivel nem tudtam miféle kód lehet ez (mert hát nem védettem le a gépemet semmilyen kóddal), megnéztem mit ír a Suite súgója. Ezt: “A párosítás jelszó használatával történik. Használhatja a Nokia Ovi Suite által generált véletlenszerű jelszót.” Légyszi áruljátok el, hogy hogyan tudok az Ovi Suite-tal jelszót generáltatni.
Köszi. -
Ufff
senior tag
válasz Istenbajnoka #5097 üzenetére
Írj be a készülékbe egy tetszőleges számot. Lehet egy jegyű is. Aztán majd a gép is kérni fogja ezt, oda is beírod és már kész is.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
edbacsi
tag
jóreggelt!
tegnap este felfedeztem,mit is jelentett az a rosszul összerakott,burkolaton átvilágító led.ha pofával lefelé rakod le a telefont,az usb-bemenetnél,alulról nézve belátsz a burkolat,és az usb közé,és tényleg átvilágít a tökltést jelző led,de szertinem ezt pont mindenki leszarja
nem ezért fogja megvenni,v pont nem megvenni a telefont"por és hamu sapiens"
-
Sarlon
aktív tag
Felülről is át tud világítani..
Ennek személy szerint nagyon örülök!
Szerk. Miért nem látom ezeket a frissítéseket? ...szomat már...Srácok, valaki tud ftp re le-fel töltögetős programot, amivel egyszerűen tudom kezelni a fileokat? Mint pl. TC ben..
[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest