Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
Kéne egy kis segítség.
Hogyan lehet a fénykép mappából törölni úgy a videókat, h azok ne törlödjenek a videó mappábból. Jelenleg ezt teszi.
Nem találok semmi olyant, mint pl.: áthelyezés ami ezt megoldhatná.
Egyedül a másolás kedvenceket ajánlja.
Tud valaki valamilyen megoldást arra hogyan tudom szétválasztani a képeket a videótól véglegesen? -
Kasya
nagyúr
Valaki szokott ebookot olvasni a telojan? Kezdek vakulni a gyari pdf-tol, a word-ot meg lapozni kellemetlen. Van esetleg vmi program, ami rendes megjelenites mellett lehet is rendesen hasznalni?
(txt-t nem kedvelem, szetdobalja/osszeolvasztja a sorokat) -
Kvazár
őstag
Vajon a kamera alatti mikrofont, csak a videó felvételekhez használja, vagy kihangosításhoz is, esetleg sima beszélgetésekhez is, pl. zajcsökkentésre?
(Ami hang mind a 2 mikrofonon megjelenik, az csak zaj, tehát egyikhez a másik negáltját hozzáadva máris elnyomtuk. És ugye csak az egyikbe beszélünk, így az fok a végén csak megmaradni.)Eladó cuccaim: -
-
AndrewTdi
addikt
Haveromnak van egy X6-ja. Egymás mellett volt az X6 és az N8. X6 kiírta, hogy 3,5G, az enyém (N8) meg csak 3G. Ja és az N82-m is 3,5G.
Létezik?(szolgáltató értelemszerűen ugyanaz)
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
iphone 4 esetén a gorilla glass csak a kijelzővel együtt cserélhető.Miből gondolod hogy itt külön van?
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Ufff
senior tag
A 0,2 mm az nagyon vastag! Az nem lesz jó. Ha hallgatsz rám, Brando Ultra Clear fóliát veszel. Vékony, kiváló minőségű, nehezen karcolódik, méretpontos, és nem lehet látni, hogy fent van a telefonon. A gyorsboltban meg tudod venni. Ém ezt használom évek óta a telefonjaimon, meg vagyok elégedve vele. A kezelést nem befolyásolja. Én is nézegettem az invisible shield -et, mert nagyon csúszik a telefon. A Diamond2 -esemen van, de azon nincs ugye felirat, mint ennek a hátulján. A fólia szinte láthatatlan, és tényleg véd, bár ennyire extrém tesztnek sosem merném alávetni...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Nem tud valaki Invisible Shield-et csak kijelzőre?
Nekem nem kell az egész telóra, de nem találok csak kijelzőre.
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
SlayR
senior tag
-
tibike8
őstag
Ma reggel a teló új sw-t írt ki. Majd gépközelben lehet frissíteni. Aki tudja, nézze majd meg addig is, hogy ez milyen frissítés.
-
Assdak
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy volt már ilyen kérdés, én nem találtam.
A kapcsolatkezelőt ki lehet valahogy rakni főképernyőre?
Illetve meg lehet valahogy oldani, hogy a képek külön mappába kerüljenek, és ne jelenjenek meg a Mind mappába?
Köszi!
-
Gyula84
veterán
Nekem se az ovi suite meg a telo sem ír új frissítést, de biztos a német product code miatt van
(#4425) Assdak
A kapcsolatkezelőt el lehet érni főképernyőről, ha az akksi ikonra kattintasz és utána meg a balra-jobra nyílra.[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
toto21
csendes tag
köszönöm az OVI vásárláshoz a segítséget. Az előfizetői számlámhoz írta az összeget. Számlát pedig emailen kaptam.
-
AndrewTdi
addikt
-
Ufff
senior tag
válasz AndrewTdi #4434 üzenetére
Ez a srác elkúrta a felrakást, nem kicsit. A kijelzője csúnya lett, a telefon többi részén meg nem látható a végeredmény. Ez a fólia jól felrakva sem lesz szép az elején, meg kell várni, míg kiszárad alóla a folyadék. Onnantól viszont teljesen áttetsző, picit narancsos hatású lesz. Cserébe jól tapad a kézbe, nem lesz karcos, mechanikai hatásokkal szemben sokkal ellenállóbb lesz, stb.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
imi290
aktív tag
köszi a tippet,majd utánanézek.nemtudom,én csak találtam egy oldalon azt a fóliát és gondoltam megosztom itt.még én sem próbltam hogy milyen,csak olvastam róla.
Amúgy nekem a SE C902-n is olyan karc álló üveg van vagy valami hasonló,és nekem több mint két év után pár apró karrc van rajta,de az is csak olyan hogyha nem világ a kijelző és adott irányba fordítom csak akkor látszik.és mikor kezelem a telefont akkor semmi nem látszik belőle.Pedig eleinte én is védtem a telefonom kb fél évig,utána már munkában a zsebemben a kis csavarhúzóm,8,10,13 villáskulcsokkal egyutt tartottam és már jó párszor pottyan betonra . szerinem jól bírja a gyűrődést -
Ufff
senior tag
válasz AndrewTdi #4437 üzenetére
Délután, ha lesz egy kis időm, megpróbálom lefotózni a Diamond2 -esemet és megnézhetitek, hogy milyen. Bár az egyik sarkán én is elcsesztem, de nem vészes. Megnézzük mit tud az N8 kamerája...
-
tomi564
csendes tag
Olyan problémám van, hogy az Ovi suite a szoftverfrissítésnél azt írja, hogy "Nem lehet csatlakozni a szolgáltatáshoz."
Feltettem utána az új 3-as verziót is, de ugyanezt csinálja, pedig korábban működött.Valakinek van még ilyen problémája?
-
kiselyg
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is a boldog tulajok között mondhatom magamat
Teljesen megvagyok elégedve eddig vele.
Egy dolog hiányzik az n97 után.Mégpedig hogy lezárt kijelzőnél ennél nem tudok hívást fogadni az újjam jobbra húzásával.Lehetséges,hogy tudja csak én nem találom a funkciót benne?
Esetleg tipp,hogy valamilyen telepítehető alkalmazás tudja-e ezt? -
Fefe52
tag
Semmit nem változtattam, kizárólag a méretét, hogy beillesszem. Egyébként csodás volt. Küldök egy másikat is, amit ha megnéztek, látható rajta a napfolt is. (Ha véletlenül hibáztam, majd újrázok)
Ha linken meg tudjátok nézni, annyit: nincs rajta semmiféle módosítás.
http://img189.imageshack.us/img189/8167/fefen80176.jpghttp://img41.imageshack.us/img41/1461/fefen80183.jpg
Ez pedig a környezetről. Term. módosítás nélkül.
http://img535.imageshack.us/img535/9987/fefen80179.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok