Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
nekem egyenlőre kb 1 hét használat után az a véleményem az N8-ról...hogy ha 2x ennyibe kerülne,akkor is ilyenem volna...ez mondom úgy,hogy ez 12. s60 -as telefonom...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
BLC
tag
Sziasztok!
Esetleg meg tudja mondani nekem valaki, hogy van e sw különbség a független symbion3 illetve függő symbion3 között. (tmobilos). Pl. Tmobilos N8-ast tudok olyan intenzitással frissíteni mint a függetlent?[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Nekem tetszett az írás, köszi!
Én amióta használom az N8 at, egyszer sem fagyott le, pedig mit riogattak ezzel, phőő!
Egy hete nincs kikapcsolva és NEM LASSULT MÉG BE!! Igaz, hogy váltogatok az energia takarékos mód és a normál mód között, de eddig hibátlan a gép.
Most épp a készenlétet tesztelem, tényleg csak arra használom, amire nagyon szükséges, telefon, sms, kevés navi, kevés net, 1-2 fotó és 2 nap alatt egy rublikát ment le az akksi, meglepő. Bár lehet, h most egy nap alatt le fog menni az összes, de eddig nem úgy tűnik
Az enyémen az üveg körül futó fém csíknak picit sorjás a széle, de lehet, hogy majd lecsiszolom egy asztallapon (Misály)
Egy valamiben bízok még, amit sosem szerettem a telefonokban és eddig csak a 6233 volt képes erre, mégpedig, hogy nem lesz poros az előlap és a kijelző közötti rész. Mert arra nagyon allergiás vagyok :S[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
Misály
addikt
Ne is mondd 5800 milyen kurvajól gyűjtötte a retket. Amúgy ha sorjás volt miért nem vitted vissza?
BLC: frissitésről nem tudunk nyilatkozni mert még nem jött ki semmi, mellesleg nokia boltban elvileg ingyen megcsinálják garanciával, ha ilye-olyan okok miatt nagyon nem akarják ( hallottam már ilyet is ), akkor meg leteszel 5 rugót ( ennyi egy sw upgrade garancián kívül ) és még így is olcsóbban kijössz mint egy független telefon vásárlása esetén.
Mellesleg rohadjon meg megvolt az első önálló reboot.
-
Misály
addikt
Mert azt te is aláírhatod hogy a cég most egy új korszakba lépett, lehet push-olják a szolgáltatókat. Ezért a ki tudja hozzáállás felőlem. Volt már nem egy kellemes meglepetés az utóbbi egykét hónapban tőlük. De nincsenek illúzióim, első frissitéskor én is egy nokia szervízbe fogok menni.
[ Szerkesztve ]
-
toto21
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy olyan problémám, hogyha kékfoggal kapok egy csengőhangot, akkor azt hogyan tudom továbbítani, mert nekem sehogy sem engedi.
köszi.
-
Ufff
senior tag
Ezért biztosan páran megköveznek, de én nem bízom a szolgáltatós telefonokban. Abból mindig hiányzik egy-egy beállítási lehetőség, mert valamit ki kell venni, hogy bele tudják pakolni a gusztustalan rózsaszín (magenta, ja, persze) szarjaikat.
Ez N8 esetében is fennáll. Anno 6230i-m volt független, aztán fater vett a T-nél, és az övéből hiányzott többek között a zajszűrés opció.Az, hogy a szolgáltatós mobilok kevésbé stabilak szoftveresen, az pedig már-már köztudott.
Most biztos jönnek páran, akik 14 éve nem kapcsolták még ki a T-s , Telenoros, vodás telefonjukat, mégsem fagyott egyszer sem..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Peterku
csendes tag
válasz tibike8 #3054 üzenetére
Valamint a képek is eléggé érdekesek lettek kezdetben. Kis szobában vakuval olyan ködös képet csinált mintha be lenne párásodva vagy a fólia a lencse előtt lett volna még.
Vigyázz arra, hogy fotózás közben ne legyen az ujjad a vaku közelében. Akkor készít "ködös" képeket, ha rávakuzik az ujjadra.
[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Ez is gyűjti rendesen, minden pici rés tele van porral, azért félek, h belülre is belemegy :S
Pedig nem is homokozóban használom és kőműves sem vagyok
Dehogy viszem vissza, minek? Nem hiszem, h elfogadnák reklamációnak, amúgy nem zavaró, csak ha oldalirányba elhúzom az ujjam, akkor picit érzem. Nem egy ájfón, amin mindegy egy síkban van, naN82- N8- Lumia 920
-
Sarlon
aktív tag
N82- N8- Lumia 920
-
Misály
addikt
Mindketto. + a tolto nem europai. Meg nem mondom milyen.
Amugy en is erzem azt a peremet, gondolom az uveg vedelme erdekeben magasabban van a perem. Ujjlenyomatkoptatonak nem is rossz
Ufff, az a vicces hogy nekem pl szolgaltatotol van a telefonom, es par hete nekem nem fagyott ki egyedul a PH!
[ Szerkesztve ]
-
Symbian, és egyébként elég jól bele tudnak kotorni. De nem jellemző - csak kezdőkép, csengőhang, böngészőnév és -ikon szokott lenni összes customizálás szerencsére, amit a hazai szolgáltatók lenyomnak.
De Misály pontosabban meg is tudja mondani, hogy lát-e ezeken kívül mást.
“All nothings are not equal.”
-
Misály
addikt
-
sompetike
aktív tag
nekem a kamerahangot ki lehet kapcsolni...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
dehogy.független a technika....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Ufff
senior tag
Nekem is ki lehet kapcsolni, és szintén független. Ja, és magyarországi Nokia mintaboltban vettem, szóval nem régiós beállítás... Ezekről beszéltem, az apró dolgokat kiveszik, gondolván, hogy úgysem használja az ember. Így lehetséges az, hogy Misály kolléga csak hangosan tud fotózni, cserébe van neki szép magentás témája.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
MarKoo
addikt
-
---Lasali---
Közösségépítő
Aham, ez jó megoldásnak néz ki. Csak jelenleg üresek a zsebeim, jó lenne eladni a gyári-t az úgyis drágább Agyba dugós dologra én is húztam a szám, de aztán mondom majd megszokom, sokan dicsérik hogy jobb mint a fülbe akasztós.
Misály
Első 5 perc próbálgatás után már szakítottam is fel a zacsit amibe azok a különböző méretű gumiharangok vannak, nekem a legkisebb a jó, közepes az eléggé szorul meg nem megy elég mélyre, a nagy meg egyáltalán nem megy bele a fülembe.
Nem ezzel van a baj. Egyszerűen olyan tompán szól mintha egy koncertet a pincéből hallgatnék. Nincsenek normális magas hangok, egy power metal gitár szólóból nullánál kevesebbet hallasz. Ha Jazz re állítom akkor tűrhetőbb, de utálom EQ -zni a zenéket. De akkor is még zavar hogy undorító a mélye, ilyen paraszt basszust ad vagy nem tudom, üt a mélye mintha levágnád a mély frekit és csak egy nagyon mély pontot hagynál meg ahonnan megszólalhat (és akkor azt mondja hogy DUFF ), mellesleg tompán szól az egész, egyszerűen zavar...Amúgy vicces hogy ha kijjebb húzom egy pár millimétert a fülemből akkor meg totálisan eltűnik mindenféle mély hang XD
Más dolog:
Ébresztő működését én furcsállom a V3x után, abba úgy működik hogy csinálhatsz egy jópár időpontot, pl 6,7,8,9 óra aztán utána be tudod őket kapcsolni. Sose volt symbianos telefonom nem tudom hogy a többibe is így működik-e mint ebbe az N8 ba, hogy beállítasz egy időpontot, aztán amikor ébreszt, lekapcsolom, és el is tűnik, újra be kell állítani ha legközelebb is akarok ébreszteni, ez szerintem gáz... nem lehet ezt úgy megoldani mint ahogy a motorolánál volt? Valami widgettel esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Sarlon
aktív tag
Így van, mind a kettő.. Furcsa, de nem jelenti azt, h igaz is.
A kamera hangot tényleg nem lehet kikapcsolni, sehogy. Tipp: fogjátok le a hangszórót, eléggé le van szigetelve ahhoz, h ne legyen hangjaAmúgy még egy T-s dolgot kihagytatok. Kikapcsolásnál is van egy logo
N82- N8- Lumia 920
-
attisx
addikt
válasz ---Lasali--- #3133 üzenetére
Ébresztő: Nem tudom Motonál hogy van, de Symbian-nél be lehet állítani, hogy egy-egy ébresztés milyen időközönként ismétlődjön: [link]
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Kvazár
őstag
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
Más:
Ti az OVI-s navit használjátok, vagy valami másmilyent? Ma teszteltem a városban és valahogy nem volt kerek a dolog. Eldobta a műholdakat, meg elég sűrűn megakadt. A narrátor mondat közepén abbahagyta a mondandóját. Néha azt sem tudta hol vagyok.
Leárnyékolni meg marha egyszerű volt, csak a tetejét egy kicsit marokra fogtam (még a kijelzőt teljes mértékben látni lehetett, csak stabilan fogtam a tetejét.) és máris megállt a navigálás, és eldobta a műholdakat.Más:
Nálatok, amikor nem adat átvitellel kötitek a PC-re, és lehúzzátok, a ti PC-tek is megáll kb. egy percre?? Semmire sem reagál utána vagy egy percig a PC-m.Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Még egy keresztkérdés:
Tudtok olyan boltot Bp.-en ahol lehet kapni Nokia Tripod DT-22-t?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
sompetike
aktív tag
válasz ---Lasali--- #3133 üzenetére
több idöpontot is belehet állitani,s kikapcsolt állapotban is csörög...
-
jacis
nagyúr
válasz ---Lasali--- #3139 üzenetére
Az iPhone-nál is megmarad ennél viszont nem így minden nap be kell állítani ugyanazt az időpontot.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
---Lasali---
Közösségépítő
Én egyik nap sem kelek ugyan akkor szóval az a funkció kizárt...
-
Kasya
nagyúr
válasz ---Lasali--- #3143 üzenetére
És ha a naptárat használnád erre a célra? Vagy oda nem lehet vmi erős hangot betenni jelzésnek?
-
Sarlon
aktív tag
Nos, én ovi navit használok, eddig nem tapasztaltam egyik jelenséget sem a leírtak közül. Gyorsan megtalálja a műholdakat, nem akad meg, nem veszíti el a jelet, rendesen navigál, ráadásul nagyon pontosan (offline módban!!!!).
Mivel nincs navigációs tartóm, az anyós ülésre szoktam tenni, mellesleg az N82 ott már elveszíti a vételt, ennél még csak a gondolata sem merül fel a dolognak.
Azt a verziót használom, ami jelenleg a legfrissebb és elérhető az ovi áruházból is.Ezt a kábel lehúzásos dolgot sem értem, de vszínűleg a pc-d lesz a ludas ebben a dologban, vagy az op rendszered. Nem vista-d van véletlenül?
N82- N8- Lumia 920
-
Misály
addikt
válasz ---Lasali--- #3143 üzenetére
azt is beallithatod a het melyik napjan ebresszen es ugy ismetlodik
-
jacis
nagyúr
Sziasztok. Ma feldobta az ovi store, hogy frissíthetem a maps-ot. Nem tettem meg mert sokan panaszkodtak rá. Megoldódott már a probléma a maps-nál és érdemes feltenni vagy inkább várjak még vele? Válaszokat előre köszönöm.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tjb007
nagyúr
Még mindig nem jelent meg a végleges 3.06 -os, a béta meg még mindig elég bugos.
Volt akit Brazília helyett az Antarktiszra pozicionált és volt akinek eltűntek a gombok a képernyőről. Itt lehet mazsolázni a hibákból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...