Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitmill
csendes tag
válasz Polarstar #30850 üzenetére
Új N8 felhasználóként, egy hét használat után, asszem belépek a fanatikusok táborába. Nem mondom,hogy nem volt idegtépő néhányszor az ismerkedési fázis,de ez a telefon mindent tud,amire szükségem van. Sőt, azóta volt, hogy távol otthonról, rákötöttem egy egér+ billentyűzet kombót és megszerkesztettem egy beadványt egy hdmi monitorra lőve. Újonnan már semmiképp sem adnék érte pénzt, de végül 40K-ból van egy N8 betegségektől mentes hibátlan készülékem,ami szerintem nagyon sokáig fog még szolgálni. Valójában nincs most olyan készülék a piacon amire cserélném (pénzem lenne rá). Talán,ha a Lumia 920 után jön valami egy komolyabb kamerával,akkor az lehet a következő...
-
akos3
addikt
a videókhoz miért nem teszi be azt amit én vettem fel? csak azokat "látjs" amiket gépről húztam át. Pedig a gallériába megjelenik normálisan. Vagy pont ez a lényeg? h a gallériába látom amit én vettem fel, a videóba meg amit ráraktam?!
-
schumy1
aktív tag
válasz csabyka666 #31084 üzenetére
Nem értem, én tudok küldeni. Az első belépéskor engedélyezted neki?
Tudod telepítés után az első belépéskor kérdez ezt azt.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
A tegnap megvettem a fekete Nokia Cp-503-as tokot... Szép, csak egy nagy baj van vele, nagyon nehezen megy bele a telefon, ennél fogva nehezen lehet ki is szedni belőle, remélem ez idővel változni fog. Már így egy nap használat után is erezhető a javulás.
Nem értem miért kell ilyen szűkre csinálni[ Szerkesztve ]
-
-
matyi19
őstag
válasz csabyka666 #31118 üzenetére
Igen mas az android felulete.
Hackelt kell legyen a telefonod.... -
-
csabyka666
veterán
válasz matyi19 #31121 üzenetére
Annyit kérdeznék még, hogy egy gyári T-Mobile-os Belle és egy gyári Nokia-s Belle között van-e sebességbeli különbség? Vagy érdemesebb hackelt romokat feltenni?
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Cool Hand
tag
válasz csabyka666 #31123 üzenetére
Próbáld ki a Store-ból a Facebook Browser-t, nagyon kicsi program és olyan, mintha egy natív böngésző lenne és abban normálisan megjelenik a facebook, csak picit lassabb, de tűrhető és még a beágyazott videókat is lejátsza
-
matyi19
őstag
válasz csabyka666 #31123 üzenetére
Nem gyorsabb...
Szerintem érdemes hackelt romokat feltenni! -
Cool Hand
tag
válasz csabyka666 #31126 üzenetére
-
csabyka666
veterán
A gyári FB-kliensben lehet valamit állítani? Widget frissítési gyakoriságát, hangjelzést...bármit? Lassan rákényszerülök arra., borzasztó.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
this is life
Ármester
válasz csabyka666 #31129 üzenetére
Szerintem semmit ,legalabbis erre utalo lehetoseget nem lattam eddig,miert nem hasznalod az fmobit annak is van widgetje szerintem sokkal jobb mint a nokia cucca es a heten elejen 410 ft volt az ara a storeon
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagyúr
válasz this is life #31130 üzenetére
Miiiiivaaaannnn????
Fészbúúúúk kliensért TI adtok még pénzt???
Jesszus! Mivé lett a világ?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
this is life
Ármester
válasz Polarstar #31131 üzenetére
Igen mert neha hasznalom,sokat vagyok tavol otthonrol,rokonok is messze es ekkent tartom a kapcsolatot,amugy hogy penzt adok a fejlesztonek es nem warezolom a cuccat az elvi kerdes is,mar jo par ezrest ott hagytam a nokia aruhazba ,mert annakmis meg kell elni akinek a programjait hasznaljuk pl attisx ,qooweather,belle extra button es meg sorolhatnam,egyebbkent azert vettem meg mert annyira gyik a gyari kliens hogynmuszaly volt,azon csak pici gyermekem kepeit osztom meg a rokonokkal es ahozzam kozel allokkkal. Nem facsebook matyi vagyok hanem messze elek a testveremtol rokonaimtol,de ha tudsz olcsobb kapcsolattartasi modot szolj....nekem tok vono 50 ember van a facsen bejelolve,ismeretlenek nem is talalnak meg illetve nem lathatnak a lapombol semmit sem. Ne itelkezz sose kello informacio hianyaba.... de azert peace
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagyúr
válasz this is life #31132 üzenetére
SZemély szerint én k...vára utálom azokat az internetes oldalakat, ahol más dirigál.
Pl egy számomra ismeretlen és igazából kétes szándékú az egész hóbelebanc!
Azt vettem észre, hogy ismerőseimnek szinte megszünt az ezeken kívüli élete.Igen, szoktam vásárolni módjával.
Kapcsolattartásra nekem ott a skype és mail. Meg a nagy kedvencem: a kézzel írt levél!
Szóval a többit nagy ívben les...!
FB+Instagram. Rakd össze!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
this is life
Ármester
válasz Polarstar #31133 üzenetére
Szemely szerint a papir forma nalam nem nagyon megy,a facere meg nem joposkodni jatszani megyek fel,pontosabban nem is megyek fel fel csak azon keresztul uzenek ,vagy epp egy kepet teszek fel kislanyomrol. Amugy igazad van a face csak esszel szabad hasznalni,de e teren keves a tudatos ember,aztan ha megszivjak megy sopankodas ,de legyen az o bajuk. Mertba sokm1 bites user esz nelkul hasznalja ,oszt meg mindent korlatozasok nelkul aztan megy a csodalkozas ha kirugjak a munkahelyerol es tsai,na sajnos nem tudom oket sajnalni.. Ne haragudj ha neked estem ,de az elso megjegyzesed olyan volt mintha lehul..tel volna,es erre reagalnom kellett...
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #31137 üzenetére
És mint tudjuk - a fészbúkot és a tvítert is monitorozzák a t. szolgálatok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ja. Én mást szoktam főzni.
Apropó, konyha!
-
nagyúr
Hmmm... Feltűnő!
Kezembe került a család összes N8-asa. /mind a 4./
Mindben látszik, hogy használják a Rádió Transzmittert. Kezdő, vagy másodképernyő. Freki beállítva.Mi ezen a felesleges, hogy szinte ezeken kívül egy telefonban sincs meg?
Más:
Nekem nem főzött ROM-van.
Bár lassan úgy érzem, hogy kár, hogy nem az van.....[ Szerkesztve ]
-
sunsun2
tag
Szerintetek lesz hivatalosan a szolgáltatóknál is Belle FP2??
-
this is life
Ármester
válasz sunsun2 #31145 üzenetére
Fp2 nem lesz csak refresh ,ami egy csokkantet fp2 nek felel meg,de hogy a szolgaltato kiadja e nem lehet tudni, a kisebb hardveru bellesekre se adtak ki(emlekeimmszerint 700,500)se kapot a t tol semmit..
-
this is life
Ármester
válasz Kolondrum #31147 üzenetére
Lehet hogy meg garis es nem akarja bantani,meg nem mindenki meresz lelek am ,mi a palya a 808 al,javitott valamit a frisssites amit kaptatok ra ,nem a sociali marhasagra gondolok,hanem volt valami verzioszam valtos is ....
-
félisten
válasz this is life #31148 üzenetére
MAx visszarakja a gyárit. Ha meg nem tudja mert úgy döglött meg úgy is mindegy. Persze van rizikó, de nekem többet ér a használati élmény növelése. Ketyeg az óra a rendszernek.
Embere válogatja. A teló helyében sírnék.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ufff
senior tag
válasz this is life #31148 üzenetére
Beszalad egy Nokia szervizbe, szépen kéri, s felteszik neki a független ROM-ot! Gari is marad.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest