Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wartburg
csendes tag
A problémám az N8-al(magyar nyelv hiánya és fotó mappa megnyitása miatti lefagyás) megoldódott!Ami nem történt volna meg KARMA önzetlen segítsége nélkül!Örök hálám neki amiért ennyit segített!
Karma!Köszi még1X!!!!!!!!!!!!!!! -
Dare2Live
félisten
Az OVI egészen kinöte magát. Legalábbis amire nekünk kell és E72el kb tökéletes.
Ellenben a KIES az egy istenverése Samsungosoknak. Nekem minden SGS gépre dugás 3perces procedura.... úgy, hogy már 10*tuti megcsináltam. Inkább lenne a fapad android mint ez.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zool1
őstag
Üdv!
Akinek van már ilyen telefonja. A meg tudná mondani hogy a kamerát ugye a dedikált gombbal kell elindítani, mert nekem gsm boltban az istennek sem akart elindulni, illetve ha van bárminemű tapasztalat azt ne tartsa magában, pro és kontra.
Thx
-
zool1
őstag
Üdv!
A wifi kikapcsolást meg lehet már valahogy oldani?! Mert ha csak simán kikapcsolod visszakapcsolja magát, és meríti az akksit. Valahol olvastam hogy az emil beállításoknál kell valamit beállítani, valószínűleg a frissítést ha jól olvastam.
-
Lord Zero
addikt
-
Gabor113
tag
Na akkor ha minden igaz ezen a héten meg lesznek az első "hivatalos" júzereink is? Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Lord Zero
addikt
Eddig is igy mukodott - inkább: eddig így működött. az ősöreg s60 is tudta, de valamiért az S3-ban nem ilyen egyszerű, a WLAN hajlamos visszaugrani és tovább kutakodni
nem empíria alapján mondom (sajna), csak láttam h problémásnem, mindegy
-
zool1
őstag
Nekem is meg lesz a héten az n8 úgy néz ki. Az SGS-t cserélem le erre. Remélem nem bánom meg.
-
Jadro
veterán
Mi az ami ennyire nem jött be az SGS-ben hogy N8-ra térsz át? (Csak mert nem tudom hogy jelenleg miben jobb az N8. Talán a kamera meg a fém ház ami beugrik, de más nem nagyon. ) Tényleg csak a kíváncsiság hajt, semmi kötekedés nincs bennem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Misály
addikt
-
stewe780
őstag
Úgy érzem nincs itt olyan nagy gond az N8-al, ha SGS-t, meg i4-et cseréltek erre.
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
jacis
nagyúr
Remélem holnap már kapok egy értesítést, hogy mehetek érte.
Pénteken a csajtól az edigital-ban majdnem bocsánatot kellett kérnem, hogy rákérdeztem...
Holnap jár le a 1,5 hét.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
Galahed
senior tag
válasz #16820480 #1881 üzenetére
egy fenykepezonel messze nem a megapixelen van a hangsuly...
jelenleg legjobb a kameraja a mobilok között. (1 / 1.9 a CCD aranya) ezert rendkivul jo a kepe. kb 3x nagyobb a fizikai mérete mint a másik telefonomnak (iPhone 4) - (ezt muszáj volt beletennem, mert igy a google is hamar kiszúrja, meg igy többen olvassák, es jonnek fikazni - egy tipikus compact fényképező CCD-je 1/2.5 - azaz kisebb ennel... hat ezert nem pont megapixelt veszek. (ha megveszem)
-
törölt tag
azért (lehet) hátrány, mert egyrészt ez lesz a fő funkciója a talafonnal (key feature, selling feature), így erre gyúrnak, a többit meg leszarják (lásd mondjuk a böngésző, stb). tehát ha nekem egyáltalán nem fontos a kamera, de ezért a gyártó elhanyagolja a többi részét a telefonnak, ami meg fontos lenne, akkor az nekem baj. a másik, hogy lehet jó fényképező benne, de ugyanekkora CCD-n egy 3 vagy 5mpx még jobb lenne. az elé tett "optika" amúgy sem tud leképezni rendesen ekkora felbontást (és amíg ki nem találnak valami kvantumfénygörbítő megoldást, addig ez nem is nagyon fog változni, ilyenek a fizika törvényei), tehát attól, hogy 12 mpx még nem fog lényegesen jobb képet csinálni, mintha 3 vagy 5 lenne**, csak szoftveresen lehet vele trükközni, hogy úgy tűnjön. viszont mivel 12mpx, ezért eleve többet fog érni a piacon (=drágább lesz), meg nehezebb is előálítani, mint egy alacsonyabb felbontású érzékelőt.
a fémház tényleg ízlés kérdése, én például utálom a rideg, hideg tapintását, főleg télen. viszont itt ugye cserélhetetlenné teszi az akkumlátort, ami már lehet hátrány (én például szoktam második akksit vinni magammal, mert egyszerűbb három mozdulattal kicserélni, mint azon sírni, hogy lemerül egy nap alatt).
** a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg optikusát vagy fényképészét!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
igen, tudom, meg "fogd másképpen" azért annál kevés igénytelenebb van, amikor egy szépen összerakott telefont betesznek egy szilikon tokba... de például ott a motorola, ők úgy oldották meg, hogy a fém burkolatra még tesznek egy gumírozott réteget, így fém, de kellemesebb tapintású. bár én a normális, matt műanyagot szeretem leginkább.
-
zool1
őstag
Még sem lesz csere. Az SGSre túl sokat kellene ráfizetni, egyenlőre csak szemlélődő leszek. Egyenlőre....
-
zool1
őstag
válasz stewe780 #1889 üzenetére
Üdv!
Nah szóval eddig csak a nokiám volt meg voltam velül elégedve igaz picit lassabbak néha fejre állnak egy két dolog miatt, elfogy a ram pld böngédzés közben, de jól teszik a dolgukat a hétköznapokban. SGSről miért N8?! Egy részt az anyaghasználat, ugyan nagy gond nincsen vele félre értés ne essék, de úgy vigyázok rá mint egy hímes tojásra a nokiára is vigyáztam de erre szerintem jobban kell. Meg mintha a hétköznapokban egy picit "nekem" nagy lenne, de ez privát vélemény. Az n8 fémházban van és a kamerája is jó. Nekem nincs +ban fényképezőgépem. Mondjuk SGS kamerája sem rossz. A fentiek mind szubjektív vélemény. De azért kezdem megszeretni is az SGSt. Majd meglátjuk mi lesz...!
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...