Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tepok
csendes tag
Nem az lenne a jobb ha hamarabb megjelenne? mert akkor hamarabb menne le az ára.
-
-
jacis
nagyúr
Sziasztok N8 fanok.
Az OVI Maps frissítés egy nagyon korrekt frissítés lesz. Remélem ez így megy majd tovább mert akkor a Nokia újra feléledhet.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Tepok
csendes tag
Részlet Imici1972 kolléga privát üzenetéből:
"Én még mindig Nokia párti vagyok, bár tény, hogy egy kissé elszaladt mellettük a konkurencia. Ezzel együtt még mindig bízom benne, hogy a Symbian^3-4 illetve a MeeGo és az erre épülő készülékek meghozzák a sikert.
Minden azon múlik, hogy mennyire lesz bugos a piacra dobott teló.
Sajnos közben az Android és az iPhone körül kialakult egy mítosz, most az a trendi és a menő, akkor vagy up to date, ha Androidos vagy iOS-es a telefonod.
Divat lett szidni és alázni a Nokiát. Tény, hogy sok hibát elkövettek, de melyik cég nem?
Arról persze nem illik beszélni, hogy a Google - az Android rendszer kifejlesztője - beszünteti a Nexus One gyártását, mert óriási bukás. Az is tabu lesz lassan, hogy az iPhone4-ben a Bluetooth csak hang átvitelére alkalmas, fájl küldésre nem, hogy nincs benne FM rádió, hogy az antennája csapnivaló. Mert ha APPLE vagy ANDROID, akkor minden el van nézve...Maximálisan egyetértek vele.
[ Szerkesztve ]
-
androcles
tag
Ezek az "ájfónosok" mindig előkerülnek és mindenkinek be akarják bizonyítani,hogy az ő telefonjuk a legjobb...ha nem erőlködnének annyira,akkor talán el is hinném nekik,de így inkább először csak mosolygok a dolgon,de amikor már kb. századjára olvasom a "hájpos" szöveget, akkor kezd bosszantani!
Vegyetek tokot, meg egy csomag celluxot, aztán menjetek oda ahová gondolom!"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
gti16v
őstag
lehet nyersen(röviden) fogalmaztam,buli van.... bocsi
de már többször kifejtettem amire pontosan gondolok...
pl anno az N82 -topicba egy 3310 -es tulaj(rajongó),fejtette ki véleményét... nem részletezném... ezekre az userekre gondoltam...http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
jacis
nagyúr
Ma néztem monitort meg bill.+egeret a telóhoz. Ha minden ok akkor 40-ből kijön a szett.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kpal
nagyúr
Ezt látátok Nokia N8 kamera teszt: non plus ultra.
-
-
Gabor113
tag
Nem halt meg. Csak most nem trendy. De ettől szépen teljesítettek a 3. negyedévben is. Elment 110 millió telefon, pedig idén nem is volt eddig igazi húzó készülék. Majd most!
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Gabor113
tag
Hát igen. De a csillogásnak is vége lesz egyszer. efelől nincs kétségem. (illetve a piacot még mindig messze, nagyon messze a Symbian-Nokia vezeti) Vicces bármely Nokia hír kapcsán a kommentelők azonnal vagy az Iphone-al kezdenek foglalkozni, vagy Androidot vizionálnak vagy újabban már WP7et is. Ez gáz, de ha jól esik kit érdekel. Én nem mentem soha más topikba készüléket fikázni.
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Gabor113
tag
Vaterán is megjelentek az első készülékek, már magyar menüsök ha jól láttam
-
Misály
addikt
válasz Gabor113 #1127 üzenetére
Ha kovetned a trendet akkor most itt fikaznal. Nem mellesleg az idei negyedevben tarolni fognak, foleg ilyen atszervezesek es erosodo szoftverbazis mellett, ( nagy cegek raharaptak az ovi-ra, sorra jonnek ki a minosegi appok, sot az egyszerubb qt appok elfutnak regebbi telefonokon ). Benyogtek hogy a symbian innentol folyamatos fejlodesre van karhoztatva es kozos platformja lesz a meego-val, mi kell meg? Ja igen, ablaktorlos idojaras widget.
Az N8 ilyen hirek utan boszen megeri a penzet. (nem a szurkeimportos arra gondolok)
-
Misály
addikt
Gameloft, roovio, ms, polarbits.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
Akárki akármit mond, a Nokia komoly lépéseket tesz a piac visszaszerzésére. A Symbian meg jobb ha nem megy mindenben a mai trendek után, legalább nem lesz egy huszadik ugyanolyan rendszer.
A gyorsaság terén viszont mehetnek a trendek után.valami
-
Misály
addikt
válasz Quasi_modo #1137 üzenetére
+1
-
Sofian
őstag
válasz Quasi_modo #1137 üzenetére
Komoly lépések? Hmmm..Windows Phone 7 bejelentés napján...Magyarországon elkezdik árusítani az Omina 7-et. Itt az Optimus 7 is.
Ezek a komoly lépések.
Nokia majd talán novemberben... höh...
-
Gabor113
tag
Szerinted a piac visszaszerzésére tett komoly lépés egyenlő a magyarországi árusítás kezdetével? Bocs nincs több kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor113
tag
Illetve még annyi hogy lehet hogy itt van de 0 helyi szolgáltatás van rá. És "jó" eséllyel ez nagyon sokáig így is marad még. Az N8 viszont (az alapján amit olvasni lehetett - nyugodtan javítsatok) magyarországi tartalomban,szolgáltatásokban nagyon messze verni fog mindent.
-
Sofian
őstag
-
Gabor113
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor