Új hozzászólás Aktív témák

  • Gálfy

    csendes tag

    Köszi a választ donceleger8!
    Most én szeretnék egy kis haszonnal lenni, ha már volt a téma akkor mindenkitől elnézést.
    A fórumon is találtam vonatkozó hozzászólást, valamint netszerte is akad panasz a következőre, amit magam is tapasztaltam, igazán feltűnően az Áruházban barangolva:megérinted a kijelzőt, nagyon lassan elindítod a scrollozást és ugrik egy csúnyát az egész, ha lefelé lapozol akkor fölfelé, és vissza. Elég feltűnő és zavaró a jelenség, és nem csak lassú scrollnál, hanem gyorsnál is, csak akkor nem ennyire arcbamászóan, de továbbra is zavaróan.
    Két megoldási javaslatot találtam, az egyik szerint a hiba okozója a Beállítások > könnyű kezelés > Képernyőnagyító, ez sokak szerint a (z egyik) forrás.
    A másik pedig Amber update után a Double tap. Ezt kikapcsolva, majd újraindítva a telefont, a probléma megszűnik. Nos, nekem a második megoldás bizonyult üdvözítőnek, azóta nem tudom előhozni a dolgot, bárhogy próbálom.
    Amit még észrevettem, hogy például az Index, vagy Origo alkalmazásoknál a közepesnél picit lassabb scrollozás egy fél pillanatnyi laggot hoz elő, az iránytól függően a kijelző felső vagy alsó harmadában. A teljes oldalukon, vagy bármely más, sok szöveget és képet tartalmazó oldalon ezt nem tapasztaltam, ezért gondolom hogy az alkalmazásokkal lehet vmi. Megoldás: nem kell őket olvasni :DDD
    Elnézést a bő léért, különösképpen ha már volt szó a gondról korábban.

Új hozzászólás Aktív témák