Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Még szerencse, hogy ilyen haszontalan alkalmazásokat, mint facebook, twitter, instagram nem használok. Alapvetően nem szerettem a WP-t, ennek elég komoly hangot is adtam itt a fórumon idén, de mégis adtam egy új esélyt a rendszernek, összehasonlítani pedig csak a droid középkategória királyával, a Moto G-vel tudom, mert az van mellette. Nekem nem hiányzik a droid egyelőre, igaz szerda óta használom csak ezt daily driver-ként.
-
panses
aktív tag
Nem mondom, hogy tökéletesen vannak megírva a programok WP-re! De, azért az mindent elárul a Google szuper rendszeréről, hogy kéthetente frissíteni kell rajta az appokat és lassan 8 mag 2Ghz-en, meg 4Gb Ram kell hozzá... Csak így tovább, Google a barátunk!
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
zombinyul
addikt
Egy 520 nagyobb elmenyt ad. Mar csak azert is, mert nagyobb a kijelzoje. Teny hogy nagyon jo telefon volt a 4S a maga idejebe, de mar nagyon elavult. 4 eves telefontol nem is szabad csodat varni... Egyebkent a hardvere egy iPhonenak a mai napig eleg, csak a mesterseges belassitas (amit tapasztaltam anno en is a 3GS-emnel 6.1.3-mal) taccsra vagta.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest