Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Ne légy ilyen cinikus
Amúgy tényleg nem ártana,hogy ha mondjuk legalább törölgetni lehetne.. Pl. utazás közben szeretnék felvenni egy hosszabb videót,de kellene a hely és nincs a közelben egy szájbakúrt szgép...Amúgy ma sokadik földel való találkozásánál elrottyant az üveg
Valaki nem tudja kb mennyi az érintő csere ezen a ketyerén? Vagy még senkinek nem sikerült összetörnie?
Csak én vagyok ilyen peches mi?EDIT:
Jajj most látom... 14.000.- Nem is drága Na be is nevezek egyre.[ Szerkesztve ]
-
-
Krapulax76
tag
Valaki tud ajánlani valami használható autós tartót? Van a kocsimban egy rész telónak, de ez már nem fér bele!
iPhone 15 Pro Max
-
Lall
veterán
válasz Krapulax76 #1258 üzenetére
Nokia CR-123
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
JamesHun
addikt
válasz 71István #1030 üzenetére
hidd el én iphone nál is dühöngtem pár hétig a sok marhaságán
minden készüléknek és OS nek megvan a maga gyengesége, amiket vagy megszoksz, vagy váltasz
Pl iphone nál azzal szívok, hogy az egyik ismerősöm lecserélte az iphone ját és ez a barom os képtelen ezt jól lekezelni és imessage be akarja mindig küldeni az üzenetet és nem jön rá, hogy fél éve eladta a 3gs készülékét (és direkt nem kapcsolom be az az opciót, hogy ha imessage nem megy el akkor sms ként kezelje, mert sokszor kis 3g kapcsolatnál inkább SMS-t / MMS-t küld a készülék imessage helyett, mert ő úgy látja jobban). ez engem jobban zavar mint amit te leírtál SMS gond
engem ami jobban zavar a 625 és wp8 ban az a store frissítések
napi 10 órát wifin van a készülék, de kb 3 hete nem hozza fel, hogy mihez van frissítés, csak ha manuálisan rámegyek a progikra akkor kijelzi, hogy van frissítés.
Baromi nehéz lenne ha belépek a store részbe akkor átnézze mint az IOS nél , hogy van-e frissítés és jelezze ezt nekem?SeriesX: JamesSHun
-
ASRMartyn
tag
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
Amióta megjelent a Nokia Camera Beta, azóta azt használom, mivel lényegesen jobb képeket lehet vele lőni, be is állítottam alapértelmezettnek, tehát a kameragomb azt nyitja meg, de azt tapasztalom, hogy egy ideje újraindul amikor el akarom indítani egy-két nap kihagyás után. Amint újraindul, engedi megnyitni. Nem értem mitől lehet ez.
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
lecsoo4
tag
sziasztok! nevjegyet simre vagy telo tarhelyre menteni hogy lehet? nekem csak a liveot es a gmailt ajanlja fel mentesi helynek. :S
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Édesapám is emiatt nézett furán, hogy nem tud SIMre menteni, az ottani névjegyek meg mindent "összeszedtek", amihez közük lehetett. Mire rendberaktuk, nah, az volt egy szép hosszú folyamat :S
(#1270) aero. : feltéve ha nem váltasz platformot. Nekem valahonnan volt outlookos mailcímem, arra már mindent szépen előre felpakoltam névjegyek meg ilyenek. Az is volt mondjuk fél nap, míg minden rendesen nézett ki.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Steelers
senior tag
Sziasztok! Ez, vagy a 820-as? Miért?
-
Steelers
senior tag
Köszönöm,mindkettőtöknek. 610-ről váltanék,végülis eddig is elvoltam a kevesebb rammal.
-
csirkecske
csendes tag
Sziasztok ez az új Nokia cam mikor lesz elérhető 625-re?
"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
spoy
tag
válasz csirkecske #1277 üzenetére
Erre gondolsz?
-
csirkecske
csendes tag
Igen, köszönöm
Akkor smart cam felesleges ugye?"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
Krapulax76
tag
-
csirkecske
csendes tag
válasz Krapulax76 #1281 üzenetére
Most már én is
"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
fesii
aktív tag
Jó tudni, hogy az előre feltelepített alkalmazásokat is törölni lehet
-
MK VII
veterán
Hát nem tudom. Nekem ez a Nokia Camera béta nagyon nem működik...
Random csinálja a képeket.. Mármint van,hogy 3-at,de van hogy 5-öt készit 1 kép helyett... 10-ből 3x kép készítése közben FC-zik. Sőt újraindítja a telefont. Videóhoz berregő hangot vesz fel vagy semmit. Videó készítés közben is kilép.
Két nap próbálkozás után le is töröltem.. Még jó,hogy anno megvettem a ProShot-ot... Azzal értelmesebben lehet fényképezni..
Talán majd,ha nem béta lesz akkor felrakom. -
71István
csendes tag
Nem tudom, más tapasztalt e már olyat, hogy a böngésző kb két perc után bezár magától.
Bármilyen oldalt nyitok meg, egyszerűen kidob a kezdő (csempés) felületre.
Tipp valakinek? -
ricsip
addikt
Még nem találkoztam élő emberrel aki elárulta volna mikor van ez az időpont a nap során. Nekem mivel offline a telefon a nap 95%-ban és csa akkor megyek netre (wifi / 3G) ha épp kell valami, általában nem sűrűbben mint 2 havonta kerülnek a csillagok olyan együttállásába, hogy véletlenül tud szólni a store: talált 30 update-t. Szánalmasan szar konstrukció, a nagytestvér windows 8-on ott van a store-ban a gomb h. manuális update keresés. Ide biztos nem tudták az idióták kirakni a gombot, ezért kell lumia pusher és tsaival szopni.
-
-
trobi28
addikt
-
MK VII
veterán
Most őszintén. Ha neked annyira fontos az,hogy mindenből mindig a legfrissebb legyen a telefonodon akkor szerintem nem olyan nagy művelet rábökni az Updater appra és azon belül a keresésre..
Vagy?
Amúgy neked az is xopás,ha bemész a boltba és amit venni akarsz nem ugrik bele a kosaradba hanem le kell venni a polcról?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest