Új hozzászólás Aktív témák

  • zolivep

    tag

    válasz old rocker #2476 üzenetére

    Nem értem. Azért nem értem, mert az e-mail beállítás varázsolgató végigvezet mindenen. Legalábbis nekem annyi volt,hogy megadtam a kisguci@gmail.com e-mail nevet, kérte ajelszavam,amivel be vagyok a pc-nis jelentkezve, aztán csinálta magától. Először persze a neten megcsináltam a fiókot, már jó régen..
    Ja-ja, ahogy előttemend is szerkesztette. Csak jelszó kellett és fél perc alatt készvolt,sokkal egyszerűbben, mint az E51-el. A t-online-os fiók beállítás is csak ennyivolt.

    Igen, azt én is tudom hogyan kell. Legutóbb mikor be akartam állítani wlan kapcsolattal, úgy lefagyott. hogy 3 hétig nem láttam a telefont. :W Főpanelcsere lett a nóta vége.
    Biztos nem ettől volt, de a másik dolog, ami miatt ettől ódzkodok, hogy nem tudom beállítani a kapcsolódás típusát. (Legalábbis legutóbb nem tudtam) Mindig felugrott adatkapcsolattal a szerverre. A telót nem is használtam mert folyamatosan szervizben volt, mégis az ilyen kapcsolódásokra, meg beállításokra kijött több mint 4.000 Ft-os számla. :W
    Na ezt szeretném elkerülni. :)
    Még egy kérdésem volna: JAVA-s játékot, illetve alkalmazást bármilyet fel lehet tenni a telóra, vagy kimondottan Nokia-ra valót kell keresnem?

    Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.

Új hozzászólás Aktív témák