Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    Ez a kérdésem azokhosz szól, akik Telenor kártyával használják a 808-ast.
    A saját és a céges számom is Telenoros. az előző (vibra hibában elhunyt) 808-asom eldobta néha a telenor kártyával a térerőt. (Új kártya, a telefonhoz cseréltettem, nem vágott.) Amíg szervizben volt, az X7, amit használtam, ugyanígy eldobálta a jelet. Mondom oké, ha a swap 808 is ilyen lesz, akkor a kártya a rossz. az is eldobta, irány a telenor, csere egy szó nélkül. de hiába, az új kártyával is eldobja néha. ilyenkor restart, majd jó.
    Azonban: másodikán vettem magamnak a 808 mellé egy BlackBerry Z10-est. kártyákat cserélgettem, most a céges van a 808-ban, a saját a BB-ben. A BB stabil, ellenben a 808 már háromszor eljátszotta megint a térerő-hülyeséget.
    ma egyszer, tegapelőtt kétszer egymás után. Mobilnet, Wlan és Nfc megy, a telefon 3,5G-n (ketős mód) van. (X7-en ugyanez, csak Nfc nélkül). Az angry birds, chat, tömegközlekedés, battery monitor és a Belle extra buttons van fent mindkét telón. Lehet valamelyik program akaszt be neki?
    Elég bosszantó, múltkor kerestek, mikor észrevettem, akkor hangposta, visszahív, stb...

    Majd elviszem szervizbe lehet, ha lement a nyakamról az egyetem meg a záróvizsga, mesterképzés-felvételi, stb. ... Negyedik köröm lesz a szervizben, első kör a Microsoftnál. Elég nagy esélyt látok arra, hogy 1020/1520at adnak. Akkor BB elad, 808-ast keres.... de egyelőre ilyenről hallani sem akarok :)).

    Szóval valaki másnak van ilyen gondja?

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák