Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    Hello,

    Ami a gyári csomagokat illeti. Igen a MetaRepository írja felül a web_prefix fájlt. A működése pedig egyszerű. Mivel a NAS csak egy repó csomagjait tudja megjeleníteni, így ez a leleményes program letölti a NAS-ra az összes repó tartalmát (alapból ez a két gyári repó és a Mijzelf zy-pkg repó) és ezt szolgálja ki egy mini webszerverrel a NAS önmagának, tehát ezért van ott az a 'http://localhost:59999/' link a web_prefix-ben.

    És mivel a 310-nek, illetve a 320-nak hivatalosan is megszűnt a támogatása (a 325v2-nek, 325-nek, 320S-nek és 310S-nek most december végén szűnik meg a supportja), ezért az összes csomagot, fw-t törölték az oldalról...

    De! Ha egy NSA310/320 tulajnak fel van telepítve aktuálisan is a csomag a NASjára még a régi szép időkből, akkor az a \\NSA310\zy-pkgs mappában (vagy 320) megtalálja a csomagokat és a web_prefix fájlt. Ezt érdemes lementeni és ha megosztjátok másokkal is, akkor a továbbiakban sem kell aggódni a csomagokkal.

    Illetve ha volt fent MetaRepo, akkor ő az összes elérhető csomagot lementette a \\NSA310\zy-pkgs\MetaRepository mappába, hiszen innen szolgálja ki az a mini webszerver a NAS-t is. Ezeket is jó lenne, ha valaki megosztaná... :U Mivel nekem sajnos nincsen se 310-em, se 320-am. És akkor gyárthatnánk egy unofficial repót nekik.

    (#17108) Syl

    Sajnos maga a csomag nem elég, kell kreálni hozzá egy ZYPKG_INFO fájlt és kell hozzá MetaRepository is, vagy netelvevés a NAStól. Utóbbi nem igazán szerencsés választás...

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák