Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz mrbig25 #5582 üzenetére

    Azért ha valaki mindent leszed ami ebben a listában van akkor elég csutka marad a teló, van pár dolog amit azért használ az ember. Nem ártana némelyikekhez kis megjegyzést fűzni hogy miket csinál és ha letörlöm akkor az elveszik.
    Én pl. a naptárat és a contactokat szinkronizálni szoktam, csináltam már adb-s backupot is (root nélküli készülékeken szinte az egyetlen lehetőség), hard reset után szoktam használni a varázslót a fiók beállításához sőt az sem árt hogy az előzőleg telepített appokat is vissza lehet hozni a playről, sokat beállításokkal együtt, na ezek pl. ezzel a listával elvesznek.
    Nem ártana még megjegyezni hogy ha a Launcher2.apk-t törli valaki akkor előtte nem árt ha valami más launchert telepít helyette mert különben nézheti az üres képernyőt...

    Úgyhogy számomra ez a lista elég nagy fenntartásokkal kezelendő. Inkább olyan Google nélküli változatra hajaz csak ahhoz még hiányzik pár app amik alól a szolgáltatások ki vannak herélve (PLay store, Youtube, Google search), azokat is le kéne törölni és akkor eljutunk a google nélküli kínai tabletek szintjére, aztán mindenki siránkozik hogy vissza kéne rakni.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák