Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Valakinek lenne tippje, hogy hogy érdemes áttenni az adatokat (kapcsolatok és üzenetek) a régebbi NOKIA E52-mről a vadonatúj DEFY-ra?
Próbáltam bluetooth-on átküldeni, de a Moto nem tudja feldolgozni... próbáltam a vcf formátumot az sem szabvány... csv-ben pedig a MOTOhoz nem tudok megadni egy csomó adatot a kontaktokhoz...
Szóval vkinek tippje?
Köszi: Antilhu
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
A Phone információnál pontosan melyik adat jelenti a telón lévő verziószámot?
1 hete van DEFY-om és elég gyengécskének tűnik a szoftvere... sokat fagy.. és szeretném frissíteni, de nálam csak a gyári kiadások jöhetnek szóba.
Apropó az About Phone/ system update-al miért nem tudom frissíteni? ha rákattintok akkor fekete képernyő és semmi sem történik... amíg ki nem lövöm nem értem hogy a frissítést miért kellett ilyen hókusz-pokuszosra tenni?!?
Előre is köszi a segítséget!
üdv: antilhu
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Egy gyors tippre lenne szükségem, legyetek szívesek segítsetek!
Hogyan tudom lementeni az SMS-eim a telóról? megy szervízbe és nem szeretném ha rajta maradnának... illetve utána nyilván visszatenném rá, tehát hogyan tudom backupolni?
Segítségeteket előre is köszi!
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Köszi, mindenkinek a tippet! Sajna egyenlőre nincs Internet hozzáférésem, így nem tudom leszedni a Marketről
... nokia után olyan fura, hogy ilyen alkalmazások nincsenek benne a "kezdő csomagban", vagy csak nekem?!?!?
1000 köszönet mindenkinek! További szép napot!
-
Antilhu
tag
Helló,
Nekem akadt egy kis problémám az SMS Backup+ alkalmazással: még pedig feltettem a telómra a Marketről, a Connect opciónál elnavigál a teló a böngészőbe a Google Accountsba ahol kéri, hogy erősítsem meg hogy hozzáférhet... de hiába klikkelek a Grant access-re de nem történik semmi... lehet, hogy az a baj, hogy Opera böngészőt használok a telón?
Előre is köszi!
Üdv: antilhu
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
egy nagy problémám volna: kellene a Defy-om 3g mobile hotspot opciója. A simemen van mobil net (T-sz). Ha azonban bekapcsolnam kis ideig probalkozik,majd kiírja hogy: can not setup the connection, please contact your service provider...
Vki találkozott már ilyennel? A díj csomagommal tuti semmi gond, mert két hete simán ment amikor Htc Desire-n próbáltam.Esetleg tippek&trükkök valaki?
köszi: Antilhu
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Egy régi SonyEricsson (F305) telót költöztetnék át DEFY-re és nehézségem támadt az adatok átmentésében:
- kontaktok szerencsére a Sim-en vannak, hogyan tudom a telóba ezeket bemásolni?
- mentett sms-ek: ezeket a manage SIM card messages-ben látom, de ott csak törölni lehett... hogyan lehet vhogy a SIMes üzeneteket áthozni a SIM-ről? van olyan marketes progi, ami alkalmas lehet erre?Előre is köszi a segítséget!
üdv: antilhu
-
Antilhu
tag
válasz CoolBoy323 #16714 üzenetére
Szia,
Köszi a kontaktok már megvannak...
de az SMS-eket sajna nem tudom áthúzni a SIM-ről :-( esetleg vki másnak tippje?
Nagyon köszi!
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
kb 4 hónapos a DEFY-om és már odáig jutott, hogy az USB dugaszt takaró műanyagot vhol leesett illetve a fülest bedugaszoló vége is eldeformálódott, így azt sem tudom már bedugaszolni...
és a legnagyobb problémám, nem tölt a gyári 220-as töltőről... csak laptopról tölt egy Nokia-s USB kábellel 20 perc igazgatás után...
Ti tapasztatatok ilyet? Ezek alapján nekem nem tűnik túl strapabírónak.... meg gondolom így már nem is vízálló max állóvíz
Üdv: antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest