Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pivi.l
tag
Tessék, remélem segít.
"- Hogyan tudom átmásolni a névjegyeket?
- SIM kártyáról való másoláshoz van a menüben a SIM Manager, ott tudod importálni a névjegyeket.
- Ha korábban Androidos rendszert használtál, akkor a Google accountodba automatikusan szinkronizálja a neveket.
- Amennyiben másik rendszerről térsz át, ez a program ajánlott: Google Sync
- Kapcsolatok mozgatásáról Nokia telefonról Defy-ra feketepeti fórumtárs írt egy rövid leírást." -
Zolás
addikt
SonyEricssonról a MyPhoneExplorer nevű cuccal le tudod menteni az összes kontaktodat, és fel tudod vinni vagy külön a telefonra, vagy felszinkronizálhatod a gmail accodra, és akkor sose veszíted el.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Rellind
senior tag
-Miért nem adnak új készüléket, ha kérek?
Ha jól tudom a vásárlást követő 3 napig kérhetsz másik készüléket vagy vissza az árát.
Ha szervizbe kell adnod abban az esetben ha jól tudom 30 nap áll rendelkezésükre,hogy kijavítva vissza kapd a készüléked.A 31. napon kérhetsz cserekészüléket vagy levásárolhatod az árát.Nekem így volt a laptopommal.Nem tudták megcsinálni.Levásárolhattam az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Playstation 5 Pro
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest