Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz *droidika* #14212 üzenetére
nem tudom, mennyire vagy hozzáértő (bár már párszor hangsúlyoztad) ahogy te sem tudom, én mennyire vagyok hozzáértő, de ez kicsit sarkos példa a pentium 3-al...miért nem egyből egy ibm at-re? teljesen átlag konfigról beszéltem, p4, 1.6 ghz, 512 ram. ez szerintem egy fos gép, de simán elmegy rajta a win7. de részemről vita lezárva. Azt viszont nem szeretem, ha egy szubjektív dolog (még használhatatlan a cm10) tényként lenne hangsúlyozva a topicban, és ezért esetleg többen nem mernék, akarnák feltenni. többünknek hibátlan, az általam preferált programok is szépen mennek, ergo szerintem A CMX KIVÁLÓAN HASZNÁLHATÓ NAPI ROM-NAK. pont.
-
mazsi
senior tag
válasz *droidika* #14212 üzenetére
Szinte az összes netbookon gyorsabban fut a win7 az xp-nél. Lehet bármi a szakmád, attól még nem kell értened hozzá.
Frázisokat puffogtatsz fél napja, még az ironiát sem veszed észre a nagy koncentrálástól.
Azért sok tudás ragadt rád, de nagyon felületesen. Áruld már el, hogy milyen ROM fut a Defy telefonodon és milyen extra beállításokkal - ahogy már kérdezte valaki tőled.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs