Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz moonlight115 #2351 üzenetére

    még dékán is akad köztük. De még nem biztos, hogy én leszek a király, mert a dolog így indult:
    "Egy hetet adok a kormánynak. Ha addig nem állítják helyre a tavaszt, felszaladok Pestre és leváltom őket. Én leszek a Köztársasági Király. Aki rám szavaz, az mind valamilyen miniszter lesz. Mindenkit kinevezek."
    " Jelszavam: Négy évszakot és egy Vivaldi nagylemezt a népnek! Csatlakozzatok hozzám és télen is ingyen lesz a hó, tavasszal a hóvirág, nyáron az UV sugárzás, ősszel a lombhullás! Négy évszakot a magyarnak! Le a hóhányókkal! Őhencegsége, I. Miklós Köztársasági Király-jelölt"

    Aki nem velünk, az Szibériába száműzendjük!)

    na ne ott nagyon hideg van!

    és? Azok a felségemárulók, akiknek nem tetszik a négy évszak, azt érdemlik!

    Hű alattvalóim! Elmentem a boltba zsömlét venni (mert demokratikus autoriter vagyok), használt korona, jogar, palást és egyéb adományaitok átvételével a szomszédomat bíztam meg. A nyári nap fényeskedjék lelkeink felett! I. Miklós Őhencegsége, Köztársasági Király és Lajta bán.

    Ezt a havat nem tűrhetjük tovább! Mint Magyarország Köztársasági Király jelöltje, Őhencegségem megszakította a diplomáciai kapcsolatot St. Paullal, a róla elnevezett Szent Péter Bazilikával.

    Ha átadod a Bolygó Hollandi címet, szivesen lennék külügyminiszter, lehetőleg távol és sok fizetéssel. Ennek híján elfogadok bármit!
    3 órája via mobil · Tetszik
    Kedves Dékán Úr a külügy már foglalt

    Akkor marad a bármi. Az ember ragaszkodjon az elveihez. A sok fizetéshez ragaszkodom!

    Számomra a megtisztelő, hogy teljesíthetem kérésedet! A külügyminiszterséged a föld valamennyi országára érvényes. A fizetést Te állapítod meg. Külön benzinpénz viszont nincs, csak whiskytérítési napidíj.
    3 órája · Tetszik
    Na jó, ennyi megalkuvás megengedett.
    3 órája via mobil · Tetszik
    Igazán örvendezünk, főexcellenciás uram!
    3 órája · Tetszik
    Kedves Ildikó, a te területed a az OECD
    3 órája · Tetszik
    rendben elfogadom, ott is van zseton ;
    3 órája · Tetszik
    most viszont koncentrálok a mai ebédre...
    3 órája · Tetszik
    A barátaimnak elég a kegyelmes úr megszólítás is. Számomra a megtiszteltetés. Beleírhatnánk az alkotmányba, h csak három évszak van: ravasz, nyár és ősz. Az olyan ellenzékiek, akik a télről beszélnek, ténykeg mehetnek Szibériába. Mikor ketdjük kiépíteni a kapcsolatokat Putyinnal? A bolsevista Tél Párt márus mozgolódik!
    3 órája via mobil · Tetszik
    Köszönöm, kegyelmes uram. Cserébe rád is az vonatkozik, ha köztársasági király leszek egy hét múlva, nem kell őfelségének szólítanod... csak lazán őhencegségének.
    3 órája · Tetszik
    Ildikó, jó étvágyat. Remélem, fagyit nem csinálsz...
    3 órája · Tetszik
    köszi, de előbb a munka, aztán az élvezet. fagyi majd júliusban
    3 órája · Tetszik
    Kegyelmes uram, gondolkoztam és igazad van: Alkotmányunk szerint csak három évszak lesz; a telet híveivel együtt száműzetendjük Szibériába.
    3 órája · Tetszik · 1
    Tisztelt Őhercegséged! Szerintem új Himnusz is kell. Cím: a Három Èvszak. Zenéjét szerezte: Sz. M. Szövegét írta: G. G. Forditva is jó. Kb. azonos szinvonalon űzöm mindkettőt.
    3 órája via mobil · Tetszik
    Viszont gyorsan kellene pikkelyezni, mielőtt a Gomperec hídalvó és az ellenzék felébred. Állítólag a Hobo Fisher is kiszabadult és most jégcsapokat árul...
    3 órája · Tetszik
    Őkegyelmességedre bíznám a zenét is ... Mi lenne, ha Vivaldit is felhasználnánk, mínusz egy évszak címmel?
    3 órája · Tetszik
    Nekem is az jutott az eszembe, h úgy írom alá, hogy "Neduddgi".
    3 órája via mobil · Tetszik
    De már tudjuk!
    3 órája · Tetszik
    Kicsit én is hezitáltam, köztársasági király legyek, vagy inkább a dörög szultán...
    3 órája · Tetszik
    Gondolod, hogy szabad ilyen bonyolult matematikát is használnunk? Exponenciális(!) gyorsasággal fogyna a támogatásunk. Szerintem maradjunk a háromnál. Ha lehet, optomalizáljuk a támogatók létszàmát. Esetleg kettő... .?
    3 órája via mobil · Tetszik
    Hiába, Kegyelmességed a matematikus... Igaz. Nem szabad ilyen magas képletet feladnunk az esetleges trónkövetelőknek. Viszont újabb támogatókat szerezhetnénk, ha két és fél évszak lenne: tavasz, nyár és vénasszonyok nyara... Mi a véleményed? Ez esetleg lineárisan kivitelezhető?
    3 órája · Tetszik
    Ez komoly célcsoport! Mit szólnál az "öregecske asszonyok nyara" kifejezéshez? Esetleg a "Harmincon Túli Lányok (és Asszonyok) Nyara"? Rövidítve: HATLÁNY. Ez egy olyan direkt megszólítás, ami nagyon sok hívet szerezhet egy kétségtelenül nagyon progresszív eszménynek. Ezt később, ha politikai helyzet megkívánja, módosíthatnánk Negyvenen, Ötvenen Túliakra is. Mindegy, csak maradjunk hatalmon!
    3 órája via mobil · Tetszik
    Az a véleményem, nyugodtan elhagyhatunk minden jelzős szerkezetet és maradjon csak "Asszonyok nyara"... ez nem sértő az öregecskékre nézve sem, kifejezi, mennyire örökifjúnak tekintjük a szebbik nemet, ugyanakkor nem dehonesztáló a harmincas korosztályra nézve sem, mert értelmezhetik úgy, a nyarat kifejezetten az ő napozásuk időtartamának megnyújtása miatt hosszabbítottuk meg...
    2 órája · Tetszik
    Jó!!! Azért látszik, h némi gondolkodás után képesek lennénk összehozni egy a mai szellemiségen nyugvó ütőképes partot.
    2 órája via mobil · Tetszik
    Kegyelmes uram, magam is úgy vélem, szerénytelenség nélkül, mi ketten kiválóan alkalmasak vagyunk uralkodó osztálynak. Pártunk elnevezése lehetne: Uralkodó osztály: II. bé.
    2 órája · Tetszik
    Gábor Galambos :-))
    2 órája via mobil · Tetszik
    Kegyelmes uram, én most ismét elmegyek ellenőrizni, hogy a házmesterek hányják-e a havat, vagy csak sugárban. Kérlek, mint főintendáns, viseld gondjait addig országunknak. A jégcsapüzérekkel szemben kíméletlenül fel kell lépni...

    2 órája · Tetszik

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák