Új hozzászólás Aktív témák

  • Gymnova81

    tag

    válasz bendi007 #5525 üzenetére

    Szia,

    Szerintem még légy egy kis türelemmel, várd meg mi lesz a windows 10 mobile-nak a sorsa.
    Nagyon sok helyen azt írják, valószínűleg ismét egy új mobilos windows projekt-be fog a Microsoft belevágni (mint ahogy azt már egy "párszor" megtette), és már nem sokáig fogja a megmaradt - jelenleg még frissítések alatt álló - eszközöket támogatni. Lehet, hogy lesz egy új alapokon álló mobilos windows OS, és mellette a W10M, bár én ennek nem igazán látom nagy valószínűségét. Szerintem a w10m-et is kaszálni fogják.
    Így szerintem várj még, és maradj a 640-nél. Ne legyen igazam amúgy, mert jómagam is W10M-et használok, igaz, én még egy 930-ason, amiről már tudjuk hogy nem támogatott a továbbiakban, viszont én is elgondolkodtam a 950-es vásárlásán, így még én is kivárok mi lesz a W10M sorsa.

    Mindenkinek:

    Egyet értek mindenkivel aki úgy látja nem az appok számszerűsége a fontos, de azokkal is, akik úgy vélik a MS saját áruházában lévő alkalmazások elmaradnak fejlettségében a másik két OS-re fejlesztett applikációk tudásától.
    Én a magam részéről nem tudok olyan app-ot felhozni ami hiányozna ( na jó 3-4-et lehet, de az elhanyagolható, tudok nélküle élni) , olyat viszont igen ami működhetne sokkal gyorsabban is és jobban is.
    8.0-óta vagyok a Windows-al, és annak idején nagy lehetőségeket láttam benne, még a mai napig látok, csak hát úgy néz ki ezeket a lehetőségeket nem tudja, vagy nem akarja a MS kihasználni.
    Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha a w10m-nak annyi, de lesz helyette egy sokkal élhetőbb, használhatóbb rendszer a MS égisze alatt, akkor úgymond maradok mobilos Win felhasználó de ha azt fogom látni hogy azzal is a töketlenkedés fog menni, akkor végleg búcsút intek a Windows-nak, legalábis mobil szinten és váltok.
    Bocs ha túl hosszú voltam....

Új hozzászólás Aktív témák