Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz Imi1981 #8472 üzenetére

    Vicc vagy sem, 520-am ugyanolyan gördülékenyen - akadás nélkül azonnal - vált az alkalmazások közé stb., mint a 640. Volt a kezemben már 950 is, alapvető használatban különbséget nem tapasztaltam.

    Az más, hogy gyorsabban nyit meg appot, ez egyértelmű, hiszen az már hardveres igény. Az is, hogy az 520 bizonyos appokat nem futtat. De az hogy én húzgáljam az ujjamat és azonnal reagáljon a készülék akadás nélkül, az mindkét modellnél ugyanolyan gördülékeny.

    Ezt állítom, nem azt, hogy jobb az 520 mint a 950. Össze-vissza húzgálom az ujjamat, hogy érezzem hogy nem akad, stabil stb... mindkettő ugyanolyan gyorsan vált az alkalmazások közé, meg a főmenübe és ugyanolyan gyorsan nyitja meg a beállítások részt is.

    De persze a 950 minőségi anyagból készül, extra featurek, jobb processzor, RAM ami az alkalmazásoknál észrevehető, egyébként nincs különbség az 520 vagy a 640-hez viszonyítva.

    Mindhárom telefonnál lehúzom az értesítési sávot, ugyanolyan gyorsan jön le... androidnál ez pl. akadással jár kisebb hardver esetén. Az hogy ilyen gördülékenyen tekerjem az ujjam a készüléken. Ott magában abban is van különbség mondjuk egy régi Androidos teló és egy új között, hogy szimplán csak tekersz az alkalmazások között... Itt nincs.

    Ezt úgy tudnám ésszerűen megfogalmazni hogy van egy mappa, ami mondjuk az 520-at takarja. A 640 ugyanaz csak 2 mappa, a 950 meg 3 mappa. De ami közös az 520-al (a 640 és a 950 esetében is), az szinte ugyanaz. És itt észrevehető különbségekről beszélek, nem milliszekundumban mért, felhasználó által nem észrevehető időről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák