Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz razzorr #10005 üzenetére

    Szerintem nem vagy teljesen képben mindennel. A 10-es egyik legnagyobb előnye az univerzális app lesz, hogy elég nagyjából asztalaira megírni az appot, kisebb képernyő átervezéssel az futni fog mobilon is, nem kell mobilra újraírni. Emellett van IOS fordító program is, azaz az IOS fejlesztők viszonylag kis erőforrással át tudják fordítani az appjaikat Win 10-re. :[link] Nem vetted volna észre az MS fejlesztő erőforrás elég nagy része ezeken dolgozott, nem magán a rendszeren?

    Zuckenberg postolta az univerzális messenger, facebook appot, windows 10-re: [link]A másik, nem tudod használod-e a 10-et, de szerintem gyorsabb is érezhetően a 8.-nél. Egyébként meg várhatóan nem csak Ms telefonokon fog menni a win 10: [link] És van pár ilyen teló pl. mi4, mi5 stb.

    A lényeg a lényeg szerintem a win 10 kijöjjön véglegesre, szerintem simán ki lehetne tenni véglegesem szeirntem gyorsabb mint a 8.1 érezhetően és ez jó 640 DS-en, akkuidő is egész jó már megközelíti a 8.1-et.
    Lassan jöjjön ki a Win 10 végleges, ha sokat várnak még nagy bukás lesz, ha kijön a végleges akkor kezdenek univerzális appokat tervezni pl.. ja és azért legyen stabil is, bár szerintem már egész jó és gyors 640-en, nekem még az Edge nem tökéletes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák