Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ropogós
tag
válasz eladogeppc #289 üzenetére
Ha dual sim-es lenne, egy percig sem gondolkodnék...
-
gretzky77
veterán
válasz eladogeppc #294 üzenetére
Nálam már nincs itt a meizu,de anno linkeltem pár képet még a legelején automata beállításokkal! Azok között van 2 kép ami full sötétben készült,volt aki lehúzta de sztem simán vállalható! Videót passzolom!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
monti0222w
addikt
válasz eladogeppc #306 üzenetére
Talán a 2 mag miatt, T760 MP2, ha ez MP4 vagy 6 lenne jóvval többet mutatna.
-
RGida85
tag
válasz eladogeppc #309 üzenetére
Igen látom én is. De mondom hátha valaki tudja Na mind1. Egyébként akkor biztonságos a frissítés? Akku legyen feltöltve full-ra? kb mennyi idő?
-
RGida85
tag
válasz eladogeppc #312 üzenetére
De. Külön lehet állítani a Csengőhangot, üzenethangot, e-mail, naptárértesítést, és alapértelmezett értesítést.
-
gretzky77
veterán
válasz eladogeppc #319 üzenetére
Screenshotot tudsz feldobni? Nekem is úgy rémlik,hogy lehetett külön állítani ezeket de nekem már nincs meg ugye a teló!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
RGida85
tag
válasz eladogeppc #319 üzenetére
Ja igazad van. Azt tényleg nem lehet állítani... Pedig az alkalmazások külön kezelik. Például az ébresztőben meg tudod adni az ébresztés hangerejét... Meg a zene lejátszó is megjegyzi az előző hangerőt.
[ Szerkesztve ]
-
RGida85
tag
válasz eladogeppc #322 üzenetére
Belemész a zenelejátszóba, alul az utolsó emberke ikonba belépsz, azután felül a személyes központ szöveg mellett az anya ikonra és ott van a hangszínszabályzó.
-
rasky
senior tag
válasz eladogeppc #375 üzenetére
Kínai változat? Mindegyik kínai Egyébként, csak ROM-ban különböző, vagy mi alapján lehet megállapítani?
A mintaképek nekem tetszettek, szóval nálam azzal nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz eladogeppc #375 üzenetére
Független G2 dual-SIM, 70 rugó körül? Holmerre?! Eddig még csak Mini-ben láttam dual-ost.
[ Szerkesztve ]
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1046 üzenetére
lehet lenovo kamerával csinálták ..a lenovo snapit már rá lehet varázyolni..a ruszkik egyfeszt azt bütykölik rá az összes telóra
szinhőmérséklet...hát nem tudom ..ez izlés dolga, nekem pl nem jön be ez a túl meleg fehéregyensúly....de már megszoktam...
smu, lenovo, meizu m1[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
AllTheBest
őstag
válasz eladogeppc #1048 üzenetére
Mit szólnál ha a véleményed az összefoglaló végére beraknánk?
Ez persze vonatkozik a többiekre is, ha hasonló formában összefoglalnátok a tapasztalataitokat, akkor szerintem egyszerűbb lenne a leendő vásárlóknak átnyálazni egyszer az összefoglalót, mint hogy 3 naponta egyszer megkérdezni, hogy kinek mi a véleménye a telefonnal kapcsolatbanEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
janaman01
addikt
-
purpledonkey
tag
válasz eladogeppc #1053 üzenetére
kipróbáltam a videódhoz hasonlóan, sötét helyeket nekem is beszaggatott
-
AllTheBest
őstag
Szerintem ezen annyira nem kell meglepődni Ennyit bír Bár lehet, hogy én is idegeskednék emiatt, ha nem lenne itt az asztalon a Sony As20
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
rasky
senior tag
cpu hőfok nálad hogy teljesít pl videofelvételnél? Playből a cpu temp progival kilehet tenni szépen a statusbarra a hőfokot és mutatja valós időben. Nálam azért szépen megnő a hőfok, kamera melletti részen érezhető is.
-
AllTheBest
őstag
válasz eladogeppc #1062 üzenetére
G2 nálam akkor melegedett nagyon, amikor ki volt nyomva tv-re slimporttal és fullhd film ment rajta.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
South Velen
addikt
válasz eladogeppc #1066 üzenetére
janaman kérésére csináltam a fotókat, úgy vettem ki a szavaiból, hogy vaku nélkül kéri, ha nem, akkor bocsánat
-
cinemazealot
addikt
válasz eladogeppc #1046 üzenetére
Örülök, hogy ezt megírtad, mert a Meizu m1 note tesztje óta, a Lenovo K1 Note volt az első olyan telefon, ami elterelte volna erről a figyelmemet. Örülök, hogy végül e mellett döntöttem.
(#1049) AllTheBest
Támogatom. Tulajdonságait tekintve gyakorlatilag ugyanaz a két készülék (méret, képernyő felbontás, árkategória, szolgáltatások), és akiknek választania kell (pl. én is sokat dilemmáztam), azoknak ez az infó hasznos lehet.(#1050) eladogeppc
Az A4-es papírral való összehasonlítás nagyon félrevezető lehet: milyen típusú a papír? Milyen fényben volt a papír (napsütésben, felhős égbolt alatt, izzó fénye vagy fénycső alatt, ...)? Ez kapásból minimum 4-féle színhőmérséklet. -
RGida85
tag
válasz eladogeppc #1069 üzenetére
Volt cikk nincs cikk... Rossz a link? Igaz a cikkek között se találom.
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1089 üzenetére
Akkor ebből jó ha őszre lesz valami...
-
South Velen
addikt
válasz eladogeppc #1093 üzenetére
Nekem volt G3-am, m1 note
sokkaljobb teló. Persze nekem a kamera nem igazán számít.A tiltás elleni gari nem tudom mennyit érhet... de ha tényleg nem tiltják le, egy G3-nak azért értékesebbnek kellene lennie.. furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1095 üzenetére
Az ilyen úgymond jó ajánlatok, mindig gyanúsak.....
-
Goose-T
veterán
válasz eladogeppc #1089 üzenetére
Most ezzel mi a baj? Félrefordítottad talán? Az én olvasatomban azt írják, hogy a Note tulajoknak júniusig kell várniuk a Lollipop frissítésre, de akár még korábban is jöhet.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Goose-T
veterán
válasz eladogeppc #1100 üzenetére
1. Eleve alig van még olyan kínai telefon, amire van Lollipop.
2. Nem úgy megy az, hogy csak beleverik a drivereket, oszt jóvan. Meg kell először írni azokat a drivereket Lollipop alá.
3. A hivatalos Android nem támogatja a dual simes működést, úgyhogy még azt is meg kell írni.
4. Rá is kell illeszteni a Flyme keretrendszert az Android 5-re, az sem két nap. Gondolom támogatni akarják az új feature-öket is, azt is meg kell oldani.
5. Tesztelni is kell az egészet, aztán javítani a hibákat, újratesztelni stb. Rengeteg időt elvisz ez is.A szoftverfejlesztési iparban dolgozom, szóval van elképzelésem róla, hogy megy egy összetett rendszer frissítése.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1116 üzenetére
Hát ez jó kérdés, szerintem a blog hamarabb ment volna
-
AllTheBest
őstag
válasz eladogeppc #1116 üzenetére
Ez bizony idő akár hetekbe is telhet Pedig már én is szívesen elolvastam volna
-
purpledonkey
tag
válasz eladogeppc #1119 üzenetére
Jól lett a cikk, gratula!
-
AllTheBest
őstag
válasz eladogeppc #1131 üzenetére
A minőségbeli hátrány nagy hangerőn jön elő, bár ez engem nem érint, mert vagy fülessel vagy külső hangszóróval hallgatok zenét/nézek videót
-
rasky
senior tag
válasz eladogeppc #1131 üzenetére
Azért nem mernek gyárilag nagyobb hangerőt adni a médiának, mert így is küszködik...külső fórumokon is említik.
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1139 üzenetére
Tudom hogy jól szól ezt nem vitatom! És persze a fülesen is sok múlik, igaz nem piston füles hanem egy lenovo, de az is szépen szól
Ami még eszembe jutott ha ez számit...a meizu sokkal hamarabb feltöltődik 0 ról 100 ra mint a jiayu...ha esetleg ez számit valakinek...[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
válasz eladogeppc #1202 üzenetére
Tompa hangzású zenéknél...persze kinek mi.
-
South Velen
addikt
válasz eladogeppc #1202 üzenetére
Mihez képest gyenge minőségű ?
Kb mindenhez...
-
South Velen
addikt
válasz eladogeppc #1206 üzenetére
Halk, gyenge, dinamikátlan, és érezni, hogy erőlködik. A G2-é sem egy nagy eresztés, de egy árnyalattal jobb. Az MX4-em kb 4x hangosabb és dinamikusabb. Bár nálam ez annyira nem szempont.
+írják a gsmarena tesztben is, hogy zenehallgatásra silány a külső hangszóró.
(#1209) eladogeppc: G3 fényévekkel jobban szól.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1209 üzenetére
A jiayu kb akkor szól úgy mint a meizu mint mikor le van téve az asztalra de végülis már ez sem zavar, annál inkább ez a képernyő problémám..
-
rasky
senior tag
válasz eladogeppc #1209 üzenetére
Lassan ideje egy fültisztítás.
Nyilván mint korábban írtam, ez lehet az oka, hogy a media hangerőt gyárilag nem merik magasabbra venni.
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1214 üzenetére
ja semmi csak duplán ment el az előző hsz bocsi
ja lehet placebó, de ennyire nem vagyok botfülú, de most hogy megcsináktam a system restet mind recovery, mind rendszer alól , mintha jobb lenne a hangja és hangosabb is..
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1318 üzenetére
köszi hogy megnézted te is ! na mindegy....kiváncsi leszek mit válaszol a mostani videókra a honorbuy...most nagyon csöndben vannak...hál istennek paypal al fizettem..és most az 180 napig véd...és ha a honorék vakaróznak nyomok egy full refundot..azt majd lesz valami...
-
erik88
aktív tag
válasz eladogeppc #1318 üzenetére
Ja igen most néztem. 5 perc folyamatos körözés után lassabban jön a célkereszt ez igaz.
-
janaman01
addikt
válasz eladogeppc #1351 üzenetére
köszi nálam elég 10 másodperc és elkezdi csinálni...a jiayu se csinálja...na innentől elmehetnek ha ez sem elég nekik....
hozzáértők ? mi lehet gpu ?
ja és akkor ezekszerint lehet látni hogy miről is van szó? !!!
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
-
törölt tag
válasz eladogeppc #1353 üzenetére
Egyébként felfelvette volna videóra screen rec progival, akkor latna hogy mi az. Ha nincs rajra akkor lcd ha rajta van akkor gpu vagy mem...
-
AllTheBest
őstag
válasz eladogeppc #1367 üzenetére
Viszont a neve furán hangzik kimondva, és egy laikus inkább vesz egy THL-t (mert az nem hangzik kínainak), mint egy meizu-t, amit még nekem is furcsa kimondani és a legtöbb ismerősöm csak pislog, hogy mit mertem venni a sony-k meg lg-k után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...