Hirdetés
- 2023 - Íme az 50. héten megjelenő játékok listája
- Ismét késik az új Alone in the Dark játék
- Jöv év elején végre megjelenik Switch-re is a Kingdom Come Deliverance
- As Dusk Falls - Pontos megjelenési dátumot kapott a PlayStation kiadás
- Free Play Days 2023 - 49. hét: Just Die Already, Moving Out 2, Call of the Wild
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
Az előzetes alapján ingame nagyjából megegyezik a pc-s verzióval viszont átvezetőkben, főleg Alan karaktere már legalább hasonlít az őt megformáló finn színészre.
Végre a PS tulajok is kipróbálhatják ezt a nagyszerű játékot.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
GreatL
őstag
Uninstalláltam a régit. Annak idején megvettem és jó is volt, szerintem ez is elsőnapos vásárlás lesz. Viszont az American Nightmare undorító volt.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
MolGabi
tag
https://www.alanwake.com/story/faq/ Itt minden le van írva, bár hivatalos oldalként elég gáz, hogy a PC-s verziót 2012 őszének írják, amikor '12 februárban jelent meg... A Remastert pedig a kétes minőségű MAFIA 2-3 remastereket is készítő angol csapat készíti.
A honlap szerint a Remaster alapja a PC-s AW, szóval ezért sem akkora eget rengető a különbség ahhoz képest. Mindenesetre örülök, hogy végre mindenki játszhat vele, örülök, hogy végre a fejlesztőké minden jog... és abban is biztos vagyok, hogy ez az egész felfrissítés az Alan Wake 2 előszele, lásd Control erre vonatkozó DLC-je is.
Az AW óta nekem egyik játékuk sem jött be, nekem túl... sok volt mindkét legutóbbi cím. Térjenek vissza szépen és folytassák a sztorit. Ha David Lynch-nek összejött '17-ben egy "folytatás" a Twin Peaks-hez, nekik is menni fog.[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
"It's not a lake. It's an ocean"
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
MolGabi
tag
Az American Nightmare egy igazi kapufa... korábbi infók szerint pár dolgot beleraktak, amit eredetileg a 2. részbe akartak, minden másból született meg a "csodálatos" Quantum Break. Aztán meg a fene tudja, hogy hogyan és miként volt akkoriban körülöttük, mennyi igaz ebből...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akik az új kiadásra várnak, azoknak jövő hónapig kell már csak türelmesnek lenniük.
- Mikrotik routerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon Kindle
- Teljes gőzre kapcsol Vietnámban az NVIDIA
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- További aktív témák...
Állásajánlatok