Új hozzászólás Aktív témák

  • Teki008

    csendes tag

    Sziasztok!
    Örömmel csatlakozom én is a társasághoz!
    Nagyon régen nézegettem a Xiaomit és vártam a megfelelő lehetőségre. Megvan. HM NOTE 1W.
    Hétfőn meg is kaptam, és el is kezdtem használni.
    Az első dolog, amibe belefutottam, az, hogy 4.2.2 rendszer volt rajta. Ezzel nem lett volna baj, de nem tudtam a progikat az SD-re tenni.
    Nem gond, öreg ZTE-s vagyok, frissítek.
    Elolvastam a tudnivalókat a topicból - köszönet érte mindenkinek!
    Felpakoltam mindent: Zippel újabb rom-ot, CVM, TWRP, MUT, MiSetup (Itt az új, alapból angol verzió: http://bigota.d.miui.com/MiFlash/MiSetup2.2.0.4302_2717.exe) és csupán egy dolgot felejtettem el: a biztonsági mentést :W
    Második pofon: a revovery Hang-fel + Power-On gombbal indul, Hang-fel a lépkedés a menüben és...
    ..és nincs tovább. Ugyanis minden létező kombinációt kipróbáltam, semmivel sem tudok belépni a recovery menübe. Sebaj, majd MUT-ból indítom. Egy frászt! Nem hagyja magát!
    Addig addig sikerült ügyeskednem, amíg péntek délelőttre elvesztette a kapcsolatot mindkét sim-mel. (Ez jó volt, mert így sem a család, sem a főnökeim nem zavartak, egész nap nyugodtan tudtam tovább rontani a helyzetet.)
    Sikerült.
    Egyszer (kb 24 óra után, ma hajnalban) sikerült összekötnöm a telot az MTDroiddal. SZUPER! Recovery, Boot, Teljes siker.
    Azt hiszem. Vagyis nem tudom. :Y
    Ugyanis a teló azóta folyton elindul, eljut a MI logoig és semmi. (A recovery menübe ugyanúgy be tudok lépni, de ugyanúgy csak akksi-ki követhezhet :( (megpróbáltam téglátlanítani is, de nekem kivett akkuval az istennek se akar csatlakozni a PC-hez, így a SmartPhoneFlash nem csinál semmit)
    És most következik a Milliós kérdés: Szerintetek lehet még rontani ezen valamit? Esetleg meg lehet javítani?
    (ez utóbbinak jobban örülnék)
    Az utóbbi 24 órában átolvastam kb. 2000 hozzászólást. Valszeg a maradék 6000-ben már megvan a válasz, de nincs erőm mindet végigolvasni.
    PLEASE HELP!!!!!!

    [ Szerkesztve ]

    Az a legszebb, hogy a hülyeségem szorgalommal párosul :)

Új hozzászólás Aktív témák