Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A Black Ops teljesen jó helyen van, megérdemli a helyezését. Sokkalta jobb lett mint az MW2, mind a multi mind a single-t nézve. A grafikáról pedig annyit, hogy az emberek nem ezért veszik a COD sorozatot. Akinek grafika kell, az vegye a Crysist, akinek pedig egy jól összerakott multi kell, annak a Black Ops a játéka.
-
7600 GS
addikt
válasz Black Dragon #2 üzenetére
Én is. Remélem marad sokáig, mert ez egy nagyon jó COD lett.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Black Dragon #4 üzenetére
Azért annak örülök, hogy nem csak én gondolom így, hanem még azért elég sokan rajtam kívül. Ha gondolod, felvehetsz steamre, kellenek a haverok játszani.
[ Szerkesztve ]
-
bigga
aktív tag
Hát inkább a CoD mint a Sims, meg a WoW - kihullik a hajam attól, hogy mindenki azzal nyomta mostanság..
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
_csocso_
senior tag
Érdekes PC-n a DIRT2 helyezése, egy évvel a megjelenés után, most vásárolt belőle az árra érzékeny közönség.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
anulu
félisten
lehet, h tényleg megveszik a népek ha nem 10+k-ba kerül? érdekes...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
7600 GS
addikt
válasz Black Dragon #7 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
Activision kaszált rendesen.
PS4
-
bpx
őstag
megnézném, hogy a Sims-ező csajok meg kisiskolások mikor állnak át CoD-ra
az mmorpg is egy könnyedebb műfaj, én mikor elkezdtem régebben (nem WoW), nagyon tetszett benne, hogy sokkal kevesebb koncentrációt igényel, szinte bármikor otthagyható, és még mást is lehet közben csinálniSC2 meg eltűnt sajnos a top10-ből
-
Sicilian
addikt
válasz Black Dragon #2 üzenetére
Sokkal tovább, mint amennyit megérdemelne
nothing is true everything is permitted..
-
keIdor
titán
Érdekes, hogy a Force Unleashed 1 megy mindenhol a 2 helyett.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
F e Z o
veterán
A Black Ops-on nem kelle csodálkozni, hisz rekordbevételre tett szert a gyártó, annál inkább csodálkozom, hogy a Fifa11-et ennyien megvették.
H2O über alles!
-
Gargantua
csendes tag
Csak az kérdés lesz e hozá war mod!
[URL=http://bfbcs.com/stats_pc/Gargantua][IMG]http://g.bfbcs.com/20894/pc_Gargantua.png[/IMG][/URL]
-
M3Ny3'T
senior tag
+1
Nekem speciel pont emiatt és még 1-2 érdekes jelenet miatt mondottan nem tetszett.Például azt a jelenetet nem értettem, hogy csávókámmal megetettünk egy üvegszilánkot, majd 2x bevertük a képét (természetesen vért köpött 10 percig), erre egy pár perccel később már az életünket is rábízhattuk, fegyvereket adott, vezetett minket...érdekes...[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
bigga
aktív tag
-
Tituka
senior tag
szerintem a Black Ops sokáig fog trónolni
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Gargantua
csendes tag
válasz Black Dragon #20 üzenetére
Jó lenne mert addig meg se vesszem!
[URL=http://bfbcs.com/stats_pc/Gargantua][IMG]http://g.bfbcs.com/20894/pc_Gargantua.png[/IMG][/URL]
-
BaLee
addikt
Ha belegondolsz azok az emberek meg akarták ölni, veletek meg el tudott menekülni. Egyedül nem sok esélye lett volna. Valahol logikus.
Amúgy nem lett rossz az új Cod. Hogy meddig lesz az első helyen? Sokáig.
Elég csak belegondolni, hogy az (agyon fikázott) MW2 1 évig húzta a top10-ben és csak az új rész ütötte ki onnan.
Az agyon sztárolt Battlefield BC2 hamarabb kihullott a listáról és 1-2 hónap után az MW2 meg is előzte.[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
Mért nem lepődök meg, hogy megint a "nagy futószalagon gyártott" sorozat új és túlhájpolt Fail of Duty: Lag Ops-a van az első helyen... szánalmas.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Black Dragon
addikt
válasz glspeter1 #29 üzenetére
Aki nem cod párti, az sosem fogja megérteni, miért is ilyen jó, és miért veszik ennyien.
A laggról pedig annyit, ha van egy normális géped és neted, és normális szerverre mész fel nincs lagg. Aki csak a laggos szervereket keresi, az mennyen csak arra. És már azok kezdenek uncsik lenni, akik nyafiznak a lagg és a kevés fps miatt...
-
zazahoho
őstag
az első helyen megérdemelt játék van
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
glspeter1
őstag
válasz Black Dragon #30 üzenetére
cod párti voltam, a gépem is megvan hozzá és a netem pedig szintúgy. Akkor vajon mért utálom ennyire ?
- mert a 4 óta már szinte semmi változás nincs az egész játékban a sp részt leszámítva
- a multi ugyan azokra a hibákra épül
- a multiban semmi újat nem kapunk vagy tapasztalunk, ugyan az mint a 4,5,6
- és ezért fizessek már megint 12.000Ft-ot ?......A sok **** is csak azért veszi, mert "Call of Duty" !!.... -,..,-""
Az Activision meg húzza a bőrt ezzel az emberről, olyan mintha a semmiért fizetnék újra és újra. Aki meg ezt benyeli annak csak gratulálni tudok.[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Black Dragon
addikt
válasz glspeter1 #32 üzenetére
Opsz, akkor én benyeltem a dolgot. De érdekes módon én se a 4-et, se az 5-öt nem vettem meg, sőt a 6-ot is csak kb 2 hónap után. Tehát én nem vagyok ugymondk hülye, hanem cska olyan játékért adok ki pénzt, ami tényleg meg is éri. Amiért van értelme megvenni. Ez egy baromság, hogy a multi nem változott. Nézd csak meg a menüjét, miket be lehet állítani. Title, Emblem, fegyverre cuccok, rohadt sok + dolgot raktak bele, aminek egy részét a cod6-ból átemelték, mert bevált, jó volt. De mellesleg arra válaszolj akkor, hogy minek változtassanak azon, ami már így is jó? Az, hogy valaki kifogja a laggos szerokat, mert nem veszi észre a szerver keresőnél, hogy 450-es ping van mellé kiírva, vagy nem érti miért van fps laggja, és nyomja egy P4-el....
Ilyenek mindig is akadnak, és fognak is, de akkor ne a játékot hibáztasság. Igen, vannak a játéknak hibái, bugok, de ezt gondolom hamarosan fixálni is fogják. Már most kihoztak 2 patchet, ami fixálta a laggot a szerverek nagyrészén, és jobb fps is lett. Dolgoznak az ügyön, és egyre jobb lesz. De aki így látja a dolgot, annak magyarázhatom.
-
Tüske0614
aktív tag
Itt lehet segitséget kérni a játékhoz ? elakadtam ...
-
Tüske0614
aktív tag
válasz Black Dragon #35 üzenetére
Köszi .. tehát a pálya eleje kiugrasz a heliből heli robban stb stb kijutsz 1 teraszra elkéred a fiutól a a müholdas tel haladsz előre és segitesz 1 faszinak eltolni vmit miután sőtétség ,???? csak hangok és semmi más ... remélem kicsit azért érthető volt előre is köszi
-
Gargantua
csendes tag
válasz Black Dragon #27 üzenetére
Hát karácsonyig várok xD
-
Tüske0614
aktív tag
válasz Black Dragon #38 üzenetére
azt nem nagyon nem tom h kell na mégegyszer csak a lényeget de ez még a játék eleje gondolom én ... Akkor onnan h megvan a müholdas telef. sétálgatsz lövöldözve a tank után és ha gond van hivod a telefonon a légi segitséget .. eljutsz az emlitett helyre ahol irjha h a segitséghez nyomd hosszan az F et ott a faszi tol el vmit ... nyomom és mintha beleesnék valahová vak sőtétség nyilak és távolság van ahol 20 m nél közelebbre nem tudok menni .. ennyi
-
Tüske0614
aktív tag
válasz Black Dragon #41 üzenetére
Ok köszi a segitséget
-
DrGonzo22
őstag
Fura, engem meg így harminchoz közeledve pont az fps-ek nem kötnek már le, egyszerűen túl egyformák és unalmasak egy WoW szintű mmo-hoz képest. Bár már azt is abbahagytam egy éve, most már csak TCG-t játszom. Pedig az Operation Flashpoint, Vietcong, Line of sight: Vietnam, America's Army idején nagyon élveztem őket - bár be kell vallanom COD 1-2 nem tartozott a kedvenceim közé. Aztán jött a Warcraft 3 felfedezése (még gyerekkoromban rengeteget játszottam az első két résszel), azóta egyetlen fps sem tudott pár percnél tovább lekötni, WoW óta pedig egyetlen más PC-játék sem fogott meg. De az fps-ekben mindig különösen nagyot csalódom, a single részük borzasztóan "nyálas/propagandisztikus" az általam kedvelt régiekhez képest. Nem játszanék ma már mondjuk a Vietconggal, de szép emlékeim vannak róla, az azóta megjelent, általam csak részben végigjátszott sok más fps-ről ezt már nem mondhatom el, olyan semmilyenek voltak mind
-
Lala6
őstag
Azt mondjátok már meg nekem, hogy hogyan tudtok fps-t játszani a konzol gamepadjával? Vettem én is egyet PC-hez, hogy ha megtanulom használni, akkor veszek egy konzolt, de sehogy nem áll kézre... autós játékra, 3. nézetesre jó, de az fps nagyon gáz vele.
-
Thodeus
aktív tag
X év egér+bill. használat után azért kell némi idő mire ráérzel. Én gamepaddal hátradőlve szeretem az fps-t is. Igaz én nem is vagyok hardcore vérpisti killer, inkább csak alkalmi fps-s, de még így is teljesen élvezem.
Konzolon is vannak olyanok akik 30 méterről 2 pillanat alatt lelőnek hármótokat kis pisztollyal.
Mellesleg az se áll közelebb a valósághoz ami pc-n folyik. -
Gábor90!
csendes tag
Annyira megnézném egyszer az eladott darabszámot is a toplistások mellett...
-
Elpresidente
tag
megvettem a Black Ops játékot, reméltem, hogy az MW2 után a gépem is elég lesz hozzá. A gépembe egy E8200-es proci,egy HD5770-es kártya és 4 Gb ram van. Az mw2 nagyon szépen futott ezen a konfigon, szinte max beállítások mellett. Az új részt felraktam és ekkor jött a hidegzuhany, a játék nagyon erősen akadozott. Pár nap és volt patch, tényleg javult a helyzet, de most a múlt heti patch után nálam rosszabb lett. Most ott tartok, hogy 1280x1024-ben kell játszanom és még így is akad.
Xbox gamertag: goserHU
-
buzus
aktív tag
válasz Elpresidente #49 üzenetére
Sokan mondták hogy ha feljebb állították a grafot akkor nem szaggatott. Próbáld meg felfelé is állítani ne csak visszafelé. Ezzel a configgal tökéletesnek kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest