Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ezer forintomba került a MUA1 és az XML2 külön-külön, szerintem drága buli ugyan azért a játékért 40 eurót kiadni. Főleg úgy, hogy MUA1 ha jól tudom PC-re lett írva és arról lett portolva konzolra. Így tökéletes irányítása volt és nagyon jó HUD volt hozzá PC-n. Ahogy ezt elnéztem, visszaportolták a konzolokról PC-re. Kap 2 karaktert a PC-s közönség ami eddig nem volt (Moon Knight, Colossus) de ez kicsit parasztvakítás. Az egyetlen örvendetes dolog benne, hogy visszahozták a multit, amit évekkel ezelőtt lelőttek a GameSpy miatt.
MUA2 viszont nagyon jó, hogy megjelent végre. Nagyon régóta vártam rá. Remélem hamar leviszik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az első résszel ellentétben a 2. epizód korábban csak konzolokra volt elérhető, mától viszont PC-n is játszhatunk vele.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest