- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz szupermacs #20 üzenetére
Azt hiszem, ezt inkább jobb, ha kihagyod...
Kíváncsi leszek, megjátsszák-e ezt boxon is, vagy ott kicsit működőképesebb lesz, tekintve, hogy csak 1 vasra kell optimalizálni... -
szupermacs
veterán
Ha valaki esetleg megvásárolta a játékot, írhatna róla egy keveset. Steamen nagyon vegyes a fórumon az értékelés, sokan dühből fikázzák. Érdekelne, hogy ténylegesen mekkora gépigénye van a játékoknak.
-
szupermacs
veterán
GoW még érthető, mert javítottak a grafikán (szerintem inkább tönkretették a látványvilágát a játéknak). Ott újra él egy (a fórumok és FB csoportok alapján) egy komoly multis közösség, akik elég aktívan játszanak. Az eredetinél (PC-s verzió) viszont sosem találni játékot. 5-6 éve még volt 1-2 multis meccs, vagy co-op társ aki becsatlakozott, de mára teljesen kihalt az egész.
Tervezem, hogy beszerzek egy x360-at, hogy MUA1 DLC-vel megtámogatva és MUA2 befigyeljen a TV mellett, mert kegyetlenül vágytam rá. És persze a GoW sorozat a Fable-el karöltve. Más játék úgy igazából nem is érdekelne, ezekkel ellennék szerintem évekig. Ahogy az első részeket PC-n is toltam évekig (WoW mellett).Egyébként hol lehet értelmes áron X360-at kapni még? Auchanban 500 gigásat láttam újonnan 56 rongyért, de talán csak akcióban. Elég borsos ára van még mai napig. 30-at (vagy többet) meg nem szívesen adnék használt konzolért.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Az Rozsomák, és előbb volt, mint Hugh Jackman Remélem komolyan kérded, mert viccnek elég durva lenne
szupermacs: PC-n ha már megvan és fut, az egész más sztori, megvenni valamit mégegyszer. Én a GoW1-et nem vettem meg felújítottban XB1-re, mondjuk sokáig ácsingóztam rá, de aztán maradtam a X36-os verziónál, amit szintén lehet már XB1-en játszani. Azért amúgy 10ezret kértek (a digitális első rész régebbi kiadása meg került nekem 1 ezresbe kb). A MUA2 nálam lemezt váltana, a MUA1 meg kb félévente egyszer elérhető a használtpiacon korábbi generációhoz, 6-7 ezerért, ami rettenet blőd ár érte...
[ Szerkesztve ]
-
pomorski
őstag
A farkas mintha nem hasonlítana Hugh Jackmanre. Vagy csak én látom így? Vagy nem is kell hasonlítania?
-
szupermacs
veterán
Ezer forintomba került a MUA1 és az XML2 külön-külön, szerintem drága buli ugyan azért a játékért 40 eurót kiadni. Főleg úgy, hogy MUA1 ha jól tudom PC-re lett írva és arról lett portolva konzolra. Így tökéletes irányítása volt és nagyon jó HUD volt hozzá PC-n. Ahogy ezt elnéztem, visszaportolták a konzolokról PC-re. Kap 2 karaktert a PC-s közönség ami eddig nem volt (Moon Knight, Colossus) de ez kicsit parasztvakítás. Az egyetlen örvendetes dolog benne, hogy visszahozták a multit, amit évekkel ezelőtt lelőttek a GameSpy miatt.
MUA2 viszont nagyon jó, hogy megjelent végre. Nagyon régóta vártam rá. Remélem hamar leviszik az árát. -
FefeeX
veterán
válasz szupermacs #9 üzenetére
Nekem 4ezerért X1-re tökéletes lenne, 3 ezerért meg elmegy az X36 MUA2 lemez
-
szupermacs
veterán
Érdemes Steamen rákeresni a témákra. Akik az első részt várták a DLC miatt, azok csalódni fognak.
Akik a feljavított graf miatt várták... sajnos azok is csalódni fognak.
Természetesen a gépigény nőtt, bár ahogy elnézem, inkább az UA2 igényeit adták meg az első résznél.
Az ára tényleg sok, 60€-t tényleg nem ér meg egy 10, és egy 7 éves játék együtt, amin nem javítottak semmit.Ha valaki úgy érzi, hogy szüksége lenne a kimaradt 8 karakterre (pl.: Hulk, Venom) az itt tud aláírni egy petíciót.
-
FefeeX
veterán
Xboxra még nincs fent a storeban... Mondjuk a kettőért elkérnek egy teljes játék árat kb extrákkal, azért ez több, mint pofátlanság... Remélem hamar beárazzák 66%-kal...
Mikor 75%-kal volt leárazva XB36-on, kezdtem örülni, hogy meglesz az első is és a második lemezét kiválthatóm, de 2500 volt az ára úgy is, úgyhogy nem lett. Majd jövőre, vagy karácsonykor -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
jorgoszka
tag
Durva ára van. Ennyiért nem kell.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
Xaels
félisten
Még a Steamen nem láttam, de anno konzolon játszottam vele. Most nem adnék érte 40$-t akármennyire is felújították...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ha jól rémlik, ezek valami Diablo klón cuccok voltak, igaz?
A Slime draws near! Command?
-
szupermacs
veterán
Már alig várom! Sose vártam ennyire játékot, mint ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest