Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9090 üzenetére
A telepítés egyszerűnek tűnik. Csak előtte rootolni kéne, meg a bootloadert sem ártana kinyítni, és telepíteni kell a CWM Recovery-t. Ezek megvannak?
De majd jön sir Mileston, ő ennek a témának a szakavatottja. -
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9112 üzenetére
A Fastboot mikor bejön az írás nem kell nyomogatni semmit sem a legvégén mikor feltelepítette a telefon újra fog indulni és a CWM-jön be, van ROOT???? mert ha nincs akkor a gomb variációra soha nem fog bejönni a CWM.
magyarul nem kell nyomkodni semmit sem. HA az 5.ös gombot meg nyomod (vagy beírod) akkor annak saját magának meg kell csinálni, a trükk a recovery. img a TOOLKIT mappába legyen
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9114 üzenetére
Ha a CWM bejön akkor onnan telepítsd fel a superusret. A 75 MB Toolkit mappát használd.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9112 üzenetére
Jól értem, hogy a bootloader nyitva van?
Szerk: rootolást így végezd szerintem: EZT telepítsd a telóra.
Így csináld!
[ Szerkesztve ]
-
imi0424
senior tag
válasz Immigrants #9118 üzenetére
azzal én sem tudtam
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9118 üzenetére
Az LGPwn a V20H verzióig biztos jó. Mi a szoft verzió a telódon?
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9122 üzenetére
A V20C- a TOOLKIT-tel csináld meg
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9122 üzenetére
Nem olyan egyszerű téglásítani sem.
Így pedig működnie kéne:
"1. "Másold az LGPwn.apk át a telóra. Telepítsd a telón. Inítsd el. Ekkor elindul a teló backup szolgáltatása. Visszaállítási pontként válaszd a belső memórián lévő LGPwn visszaállítási pontot. Visszaállítás után teló újraindít, kérni is fogja."
2.Újraindítás után két dolgot telepítettem:
A - SuperSU Pro v.1.00
B - SuperSU v.1.51
3. SuperSU v.1.51 elindít
Mire azt kapom hogy a bináris fájlt telepíteni kell
Pontosan ezt a képet kaptam én is :
http://mobilarena.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_3501-3550.html
Itt a NORMAL választottam! (Frissítete és kész)"Szerk.:
Ezt mrx1212 írta nekem pü-ben vissza az én instrukcióm alapján, mert neki is így lett jó![ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9124 üzenetére
Tessék így kell vele letölteni, nem egy ördöngös dolog, de ah nem megy akkor szólj felteszem más hova
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9126 üzenetére
Nem a Backupból próbálod közvetlenül te ezt megcsinálni véletlenül? mert ez így nem jó!
A telepített LGPwn alkalmazást indítsd el, és ott válaszd a jobb gombot (RootMe). És így tovább...Szerk: A "Kész" gomb megnyomásával indul újra!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9129 üzenetére
Kis fájloknál nem dob fel ablakot
-
Blue Eagle
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9134 üzenetére
Nekem van mivel szükségem van viszonylag nagy tárhelyre mondjuk a Mega az 50Gb elég kicsi
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9132 üzenetére
Csinálj Factory Resetet és frissíts V20H-ra. Jobb ötletem nincs.
(#9133) bubus66
Inkább a 2. variáns, mert nem különlegesebb a Megam mint neked!
-
bucsupeti
senior tag
válasz Immigrants #9206 üzenetére
CWM recovery-t is feltetted a BL nyitás után? Ha igen akkor a hangerő le+home+bekapcsológomb egyszerre megnyomod és nyomva tartod, majd amikor a képernyőn megjelenik a logó akkor a bekapcsoló gombot elengeded először, majd a többit. Így be kell jönnie a CWM-nek.
Egyébként Milestone2 blogját tudom ajánlani. Ebben a cikkben benne van a Root+BL nyitás+CWM telepítés (by Bubus).
[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
bubus66
nagyúr
válasz Immigrants #9226 üzenetére
Próbáld meg Win7 32-ön hátha jó lesz. Ez nem Xperia ha nem LG nincs túl bonyolítva, csak érteni kell hozzá. Az Xperia bármelyik típusa hülyére teszi az L9-et. Azért mert az LG nem szereti,ha másik készüléknek a drivere van fent
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Immigrants #9228 üzenetére
Érdekes, nekem mindig jó volt elsőre! Jó volt WinXP 32 bit, Win7 32 bit, Win8 64 bit- en egyaránt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #10998 üzenetére
A MIUI 4.2.2 nyilván kiforrottabb, ebből adódóan stabilabb.
A MIUI heti frissítést kap. Mindent javítanak azonnal a sárgák.
Viszont nem telepíthető csak TWRP-vel, meg CWM 6.0.3.1-vel.Én nem használok extra funkciókat (WiFi hotspot, meg ilyenek)
Ha a trackelésedhez kell a GPS, akkor azért nem jó neked a 4.4.2, mert még egyikben sem tökéletes a GPS.
Én kiszedtem a MIUI-ból a GPS confog fájlokat és azzokkal használok mindent, a legtöbb ROM-on sokat javítanak ezek a beállítás fájlok. De soha nem lett olyan tökéletes mint a STCK-ban meg a MIUI-ban.Szóval megér neked egy próbát a MIUI (a legfrissebb ott van a blogomban), aztán ha az sem jön be neked, akkor marad a rootolt GYÁRI.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11000 üzenetére
Van CWM-bõl flesselhetõ verzio, vagy van Flashify-val (vagy hasonló programmal) systembõl telepíthetõ verzió.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11004 üzenetére
6.0.3.1 vagy TWRP?
Utóbbiban csak a beállításokkal lehet elszúrni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11006 üzenetére
Majd számolj be. Nekem bejött.
Csak a cwm-bõl flesselendõ mûködik hibátlanul.
Az. IMG verzió nem látja a külsõ SD-t.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
prannk
őstag
válasz Immigrants #11011 üzenetére
Én is így voltam a MIUI val. 2 nap után backup a cm11 re. Lehet hogy 2 szer jobban bírja az aksi vele,de mintha nem is android lenne
Artas CM11 el mi a bajod? Nekem elég stabilnak tűnik.
Csak valami normális kamera app kéne rá mert ez ritka kaki képet csinál Gyárit meg nem engedi feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11013 üzenetére
Mi a fene az treckelés, milyen program?
Nálam MIJÁU-n a leggyorsabb a GPS...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11015 üzenetére
A programod nevét add meg, hogy teszteljem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11017 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11017 üzenetére
Na szóval.
Két ROM-on is kipróbáltam az Edomondo-t.
A GPS működik kikapcsolt WiFi és Mobilnet mellett is.
Sygic tökéletesen mutatta merre járok.
MIUI-n gyorsan, AOKP 4.4.2-n lassabban.
De az Edomondo meg se mukkan ez tény.
Érdekes, pedig kiírta hogy GPS excellent. Bal alsó sarokban.
Hát mindenesetre megnéztem, nekem nincs szükségem csak néha normál navi programra.
Neked meg marad a Stock, ha ez a program fontos.
Jó (hosszú) hétvégét![ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11309 üzenetére
1. Mert a régieket szerintem csak 6.0.3.1 és hasonló recoveryvel lehet(ett) telepíteni, míg az újakat 6.0.4.5 és felettiekkel.
2. A GPS-t csodálom, mert nálam a legtöbbnél tökéletesen működik. Mokee, AxxionKAT, Resurrection biztosan. Mondjuk én át szoktam állítani Európára, mert a legtöbb dev. Ázsiai és nyilván Ázsiára állítva jönnek ki a ROM-jaik.
Stock (gyári) ROM-mal száguldott a GPS-ed?
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11313 üzenetére
Majd küldök egy cwm-bol flesselhetot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11319 üzenetére
Mondjuk én a wifit és az adatkapcsolatot mindig kikapcsolom GPS tesztnél.
Egyébként gyanus a GPS-ed ( bar azt mondod gyári romon műkodik ) mert az nem létezik, hogy semelyik fözött romon nem megy.
Ki kéne még probalnod ( ha meg nem tetted ) a MIUI portolást. Nekem azon a legjobb a GPS, es eddig mindenkinek jo volt...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Immigrants #11322 üzenetére
"Pé" a legújabb.
Emléksze valaki már szenvedett Endomondo-val, és csak egy custom rommal működött. Csak már nem emlékszem melyikkel...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest