Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz Old FatBoy #593 üzenetére
Akkor kifejtem bővebben! [link]
Gyerekek ezt nem hiszem el!!!
Jó 2 cm-es karc van a teló képernyőjén! Ráadásul keresztirányba!
Tegnap du. 5 előtt vettem. Ott a boltba nem vettük le a fóliát (se én, se az eladó), csak az aksi, meg a Sim kártya lett beletéve.
A dobozában volt hazáig! Otthon az ágyba egy kicsit még nyomkodtam lefekvés előtt (de nem volt villany felkapcsolva). Meg telefonáltam róla még este. Aztán ma délelőtt irány tokot venni.
A zsebembe tettem, persze kulcsok közé! Ráadásul mindig úgy teszem a zsebembe is a telefonjaimat, hogy a kijelző mindig befelé van.
A telefonos boltba rakom ki a pultra a telefont, s mondom az eladónak, hogy erre szeretnék tokot venni, s még ő szólt, hogy jó nagy karc van a telón. Mondom MI VAN???? Igaz, én nem is nézegettem kikapcsolt állapotban a kijelzőjét, hogy esetleg karcos-e. Hisz egy újtól ez elvárható.
Még a boltossal együtt néztük meg a nadrágomat, de semmi olyant nem találtunk ami megkarcolhatta!
Meg a zsebben nem is tud megkarcolódni keresztirányba, csak hossz irányba ahogy becsúsztatod ill. kiveszi az ember!!
Meg ráadásul nem is hajszál karc, hanem mély, hisz megakad rajta a körme az embernek.
Ne tudjátok meg, tiszta ideg lettem! Nincs 1 napja, hogy vettem, és ezzel szembesülök!!
Én aki vigyázok a telefonjaimra!! Még éjszaka is törülközőre tettem rá, hogy ne legyen semmi rajta!
Meg mutattam a telefonos srácnak, ahol a tokot vettem, hogy nézze meg a 4 éves SGS-em, egy pici karc nincs a kijelzőjén, és nem látott ő sem. És ez pedig már 4 éves!!! Ez is bizonyítja azt, hogy mennyire vigyázok a telefonjaimra!!
Ráadásul az SGS-en Gorilla Glass I van, ezen meg Gorilla Glass II !!!
Egyszerűen értetlenül állok a dolog előtt, mert semmi, de semmi nem karcolhatta meg a kijelzőt a zsebembe, míg elmentem tokot venni. Hazaúton meg a dobozában hoztam! Otthon törülközőre volt lerakva!
Felhívtam a boltot ahol vettem. Elmondtam nekik ezt, és mivel más lehetőséget nem látok a karc magyarázatára, mint azt, hogy az már akkor rajta volt mikor vettem. Persze se a boltos, se én nem néztük át, ill. nem vettük le a készülékről a fóliát, hogy a kijelzővel nincs e probléma.
Azt mondta a Telenoros hölgy, hogy visszaküldik 72 órás garanciába, azaz elküldik szervizbe, s majd ott megállapítják, hogy ez már ilyen volt-e. De NÁLAM 1000%, HOGY NEM KARCOLÓDHATOTT MEG!!!
2 hét mire visszajön....Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz morfeus08 #604 üzenetére
Köszi a jókívánságot! Remélem én is, hogy kicserélve kapom vissza.
Ne tudd meg, hogy le vagyok törve.Húúúh, most olvasom mit írtam idegességembe: "A zsebembe tettem, persze kulcsok közé!"
Ez akart lenni a mondat: A zsebembe tettem, persze NEM a kulcsok közé![ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Sógi
addikt
Előtted bontotta fel a dobozon lévő lezárt matricát?
Már jártam úgy, hogy ki volt bontva telenor üzletben és azt akarták rám sózni...A helyedben én visszavittem volna, hogy mégsem tetszik, köszönöm szépen, kérem vissza a pénzem és elmentem volna egy másik üzletbe venni egy újat...Mivel tuti már karcos volt....
Az összes telefonnál letépem az eladó előtt a matricát, hiszen lehet gyári hiba a kijelzővel, amit matricán keresztül észre sem veszel, mondjuk pixelhiba, karcra mondjuk nem gondolnék...Sőt, volt olyan eladó, aki megjegyezte, hogy mindig leveszi a későbbi problémák elkerülése végett.
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Ha jól emlékszem, akkor csak nyitotta a dobozát az eladó, mikor hozta be a raktárból.
Persze az is lehet, hogy menet közben hasította fel a körmével a címkét.
120km-t utaztam érte, mert itt a Lenti Telenorba 3 hete megrendeltem (nem csak nekem kellett ilyen készülék), de mindig elutasították a rendelésüket erre a készülékre. Legalábbis ezt mondták itt Lentiben.
Így nem olyan egyszerű, hogy csak visszaviszem... Persze felhívtam őket, hogy mi van, és szerencsére itt a Lenti Telenorba is leadhatom a készüléket, s majd innen küldik szervizbe, de mikor visszajön (remélem másikat kapok), akkor mehetek megint Nagykanizsára, mert csak ott adják át.
Itt egy kép a karcról.
Persze nem egy csúcsminőségű kép, de lehet azért látni rajta. Az ujjamtól kezdődik a karc.
Szerintetek kicserélik???[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
MeGabee
senior tag
Áááááá,ezt a pechet....sajnálom
Remélem gariba kicserélik neked a gépet.
(De akkor már kérd a függetlenítést is a szervízben...)(#590) Sógi: nem is kell neked G2,csak elvernéd a pénzed így karácsony előtt Vidd inkább az asszonyt vacsizni,és várd meg velem a G2 minit
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
libus
őstag
Igen, elég durva az a karc.
Ahol vettem a tokot, az a telefon boltos is mondta, hogy elég erősen rá kellett valaminek nyomódnia, hogy ilyen mély karc keletkezzen.
Egy biztos, hogy zsebbe rakástól nem keletkezik oldal irányú karc + mivel vigyáztam is rá, és nem is volt a zsebembe semmi... Szóval értetlenül állok a dolog előtt, s mint írtam már én nem nézegettem a kijelzőjét, hogy van e rajta valami is. Meg a Telenornál sem nézte meg senki.
Lehetet ez éppen egy kitett darab is (hisz ez volt az utolsó), és lehet ott valaki megpróbálta mennyire karcálló a Gorilla Glass II.MeGabee: Függetleníteni nem tudom (főleg ha kicserélik) mert más lesz az IMEI száma az újnak.
-
MeGabee
senior tag
Arra gondoltam természetesen,hogy az újat már függetlenítve küldjék vissza neked,így megvalósul a "két legyet egy csapásra" effektus
Mondjuk egy ilyen karchoz nem elég GG2-nél,hogy kulcs mellé rakd...."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
SkyLine3000
addikt
Csak az a baj, h nem fogod tudni bebizonyítani, h nem tőled származik a karc. Az eladó meg nyilván nem fogja azt mondani, h már karcos volt, vagy h ő karcolta össze.
Vagy elhiszik és csere, vagy kénytelen leszel vele együtt élni. Én is tuti hülyét kapnék tőle.Mindenesetre részvétem.:-(
-
jooker82
nagyúr
Tudod mi történt? Valaki azt már korábban megvette,csak pont az első nap összekarcolta,vissza a fólia,vissza a boltba-3 napos csere,mert nem ébreszt lefagy egyebek....kapott egy új készüléket,a régi telefon meg tárt karokkal várt téged. Neked is azt kellett volna tenni,hogy vissza a fóliát jó passzentosan és vissza a boltba,3 napos cserére. A karcot meg elfelejteni.
azért sajnálom.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
libus
őstag
válasz SkyLine3000 #615 üzenetére
Persze, ezt nem lehet bebizonyítani, de mint írtam is, se az eladó, se én nem néztem meg a telefon kijelzőjét. De attól meg nem járhat így, hogy 5 km-en keresztül a zsebembe volt, ahol semmi az ég világon nem volt mellé rakva!
Mint MeGabee is írta, egy GG2 üvegnek több kell egy kulcscsomónál ahhoz, hogy megkarcolódjon.
De nekem még az sem volt mellette!!
Csak az a magyarázat van erre, hogy már karcos volt mikor megvettem.
Hisz mint írtam, valószínű, hogy ez ki volt rakva, hisz utolsó darab volt, s előtte nap rakattam félre magamnak.
És kitudja, hogy ott kirakva ki mit csinált vele?MeGabee: a függetlenítés biztos nem jön össze egyszerre, ha kicserélik (amit nagyon remélek), mert másik IMEI száma lesz az újnak, s nem a szerviz add új készüléket, hanem az üzlet. Szerintem.
jooker82 Ez is lehet.. De sajnos már tudják, hogy mi a baja, így nem tudom úgy visszavinni, hogy fagyogat stb.. meg másik készülékük sincs, így nem tudnák egyből cserélni
A pénz meg úgysem adják vissza. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Én már várom, nem veszek addig simát
(#612) libus: Ha simán visszakapod a telefont csere nélkül és karcosan, még egy próbát megér, hogy elkéred a vásárlók könyvét és szépen leírod, ami történt + nagyon fontos, hogy beleírd, nem előtted bontották fel a védő matricát!
Nekik sincs ám kedvük a fogyvédelemmel viaskodni...(#618) simikeke: Aztaqrw@mindenit Nem is tudom, meg kéne próbálni
Mondjuk furcsa, hogy a linkeden nem lehet az utolsó hsz-re kattintani, és minden jobb clicknél kép mentése másként ugrik elő....(#619) hodostamas: jogos, a .info sem stimmel az xda-hoz
De gáz, ha valaki ilyet linkel, azt szétcseszed a telefonod, balfácánság?[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Köszi a segítséget!
Se én, se a párom (ő is ott volt a vásárláskor) nem emlékszik arra, hogy ott bontotta volna fel a hölgy a védő matricát. Csak nyitotta a dobozt!
Meg ha jól belegondolunk, nem is lehetett a dobozában, hisz előtte nap mikor felhívtam őket, azt mondták, hogy 1 db van már csak belőle... Gondolom ki volt rakva a falra a többi közé, s nem a raktárból kínálták eladásra.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
simikeke
csendes tag
Elnézést mindenkitol a linkért haverom küldte csak rápillantottam nem tudtam hogy ilyen hülye sry
-
forzamo
tag
válasz Gedeon31 #621 üzenetére
Ez nem teljesen jó akkustat mert 24 óránként nullázódik vagy újraszámol (már nem emlékszem pontosan).
A evvel pontosabb adatokat kapsz: BetterBatteryStats -
Old FatBoy
aktív tag
Köszi de közben már én is megtaláltam!
Erre:"Otthon az ágyba egy kicsit még nyomkodtam lefekvés előtt"
akkor észre kellett volna venned a karcot ha tényleg akkora,hogy "hanem mély, hisz megakad rajta a körme az embernek"
Szerintem csak a fóliád karcolódott meg csodálkoznék ha a szervíz erre azt mondaná ezt így kaptad újonnan.
Venni kell rá egy kb ezres fóliát és kicserélni de egy jó flippes tok is sokat véd rajta én a kettőt együtt használom a Note2-esemen.
Így akkor is jó eséllyel megússza ha leesik.[ Szerkesztve ]
Audiophile Troll
-
MeGabee
senior tag
Nálam ennyi idősen már a W-n,meg a 610-esen is voltak karcok,valahogy nem tudok vigyázni a telefonjaimra. (Mondjuk a 610-est kb. két naposan ejtettem le kétszer egy nap az aszfaltra,de szerencsére egyszer sem a kijelzőjére...)
Sajnos ennél is látok már rajta hajszálkarcot,de nem vészes,meg ha megy a kijelző,akkor ugye észrevehetetlen.A Gorilla Glass is simán meg tud karcolódni,sőt,amíg a nanotechnológiás önjavító üvegek nem lesznek forgalomban,addig mindegyik meg fog.Ennyi.
Ráraktam ezt a gagyi fóliát,amíg erőt nem veszek magamon,hogy elmenjek a Gigatel-be a MySreen-ért,az nem olyan rossz fajta.(Egyébként az én véleményem,hogy a telefon legyen értem,ne fordítva,persze azért igyekszem vigyázni rá.... )Ma sikerült igencsak masszívan meríteni az akksit,kb. 3 óra navigálással leesett vagy 40%-ot (GPS On+állandó képernyőhasználat),mellette a szokásos felhasználásom,de még mindig 33%-on van.Azért ez így is teljesen baráti
És ha már közeleg a karácsony,nesze nektek Télapó lettem
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
libus
őstag
válasz Old FatBoy #627 üzenetére
Nem volt felkapcsolva a villany, mikor kezembe vettem és használtam egy kicsit. Így nem láttam...
Meg a kijelzőn nem szoktam a körmömet használni!
"Szerintem csak a fóliád karcolódott meg" Milyen fólia karcolódott meg szerinted?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Old FatBoy
aktív tag
És amikor végighúzod az ujjad a kijelzőn akkor azért érezni ha tényleg mély a karc,még sötétben is.
Akkor nem tiszta nekem nincs rajta fólia?
"Ott a boltba nem vettük le a fóliát" ebből gondoltam,hogy van.
De közben rájöttem,hogy vsz ezen is csak olyan demó fólia lehetett ami a Note2-őn ami csak reklám célokat szolgál.
Akkor ez szívás.
Kívánom,hogy a szervízben pozitívan álljanak hozzá de sajnos a kijelző karc nem garanciális hiba 72órán belűl vissza kellet volna adnod a boltba akár csak olyan indokkal,hogy nem tetszik a színe.
Kötelesek lettek volna visszaadni az árát igaz így telefon nélkűl maradsz de az még mindíg jobb mint így.[ Szerkesztve ]
Audiophile Troll
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulajdonosa a fórum témában érintett készüléknek,sokat vacilláltam hogy milyet is vegyek.
Nem kevés hozzászólást,felhasználói véleményt elolvasva jutottam el idáig.
Sokan írnak a védőtok,illetve kijelzővédő fólia előnyeiről,ez bizony kell ha igazán vigyázni akarunk rá.
Én épp ma vettem a képen látható tokot,s tettem rá nagyon nem gyári fóliát,igaz csak a kijelzőt védi az LG felirattól a mikrofonig,de legalább védi.
Az egész 2500 Ft-ba került,a tok műbőr,de jobban tetszett ez mint a valódi bőr.
A valódi bőrtok kicsivel drágább,de jóval vastagabb is volt,így nem tetszett.
Ennek belseje finom puha szövet,remélem nem fog kopást eredményezni a ki-be csúsztatástól[ Szerkesztve ]
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
SkyLine3000
addikt
Ugyanilyen kihúzhatós tokot vettem ma.
Ez volt az egyetlen, amibe frankón belefért a teló.
Jobbkezes lévén állandóan a jobb oldali zsebeimbe teszem a kulcsokat. ...meg a telót is. Kell neki a védelem. Különben pillanatok alatt karcdzsungelt varázsolnék belőle.Illetve elsőre sikerült frankón, buborékmentesen rátennem a vacak német fóliát!
Tök jó lett. És még magvan a másik 5db. Csoda. Plusz jön franciából 4 tuti jó. De ha ez jó lesz, nem fogom leszedni.Az akksi qrva jó. Reggel 73%-on állt. Most 65ön van. Jó. Nem lógtam egész nap a neten. De volt wifi, szinkron, meg pár telefonálás, pár fotó, meg videó. Jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
tecsa74
tag
válasz SkyLine3000 #635 üzenetére
Szia!
Szerintem frankón néz ki a tok,s zsebben hordva sem "böszme" :-)
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
libus
őstag
válasz Old FatBoy #633 üzenetére
Még vissza adhatom a boltba ahol vettem, mert holnap vittem volna ide a Lenti Telenorba ügyintézésre.
"72órán belűl vissza kellet volna adnod a boltba akár csak olyan indokkal,hogy nem tetszik a színe.
Kötelesek lettek volna visszaadni az árát igaz így telefon nélkül maradsz de az még mindíg jobb mint így."
Ez igaz???
Vissza kell adniuk az árát???
Jobb megoldás lenne, ha ez így van, mert így tuti vehetek máshol tényleg új hiba mentes készüléket!
Szervizbe elküldve sem lenne telefonom min. 2 hétig. De mivel karácsony 2 hét múlva lesz, ezért szerintem ebbe az évbe nem is lenne telóm... Szóval így is telefon nélkül lennék. Akkor már jobb lenne, ha visszaadják az árát! Persze, ha ez úgy van ahogy "mondod".[ Szerkesztve ]
-
csaszi1216
újonc
sziasztok! android verziófrissités lesz valamikor?
-
SkyLine3000
addikt
A telót már nem lehet úgy beállítani, h a win háttértárként lássa? Pl total commanderben? Csak ez a MTP, meg tsa-i vannak? Ez mondjuk nem túl szimpi.
-
libus
őstag
Valakinek van infója a 638-as hsz-re?
-
SkyLine3000
addikt
Földobtam a Gta VC-t. Mondom kipróbálom, h megy? Olyan, mintha nem erre a gpu-ra optimalizálták volna. Egy csomó textúra nem látszik az átvezető mozik alatt. Ha meg a városban kóvájgok és beülök egy kocsiba, lemerevedik az egész és csak hang van, meg a mini térkép forog. A W-n ment frankón...
Közben találtam xda-n egy felsorolást, h mik mennek Adreno 305-ön. Ott is csak a VC-nél van, h megy, de autóval fagy. Remek. Minden más megy rajta.
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
válasz sarkanyolo2 #643 üzenetére
Jóóóazúgy
-
mobilefan
aktív tag
válasz SkyLine3000 #635 üzenetére
Bizony,hogy jó az akku
Most bele olvastam a Galaxy S4 topicba és mindenki azt írja meg kérdezgeti,hogy mért merül ennyire a telefon-
-
Sógi
addikt
válasz sarkanyolo2 #643 üzenetére
+1, Erről beszéltem, akkor már inkább fólia nélkül
(#638) libus : Igen, vissza kell adni az árát, de általában a levásárlást szokták mondani, de azt ne fogadd el! Mondjuk, ha szerződést is kötöttél, akkor nem tudom mi a helyzet...
Ha jól tudom jelezted már nekik a problémát telefonon?
Tudod kivel beszéltél? Csak egy eladó van az üzletben?[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
Szerintem vidd vissza oda, ahol vetted. Ha pozitívan állnak hozzá az eladók, ki fogják cserélni.
Én a lassú töltés miatt vittem vissza, elfogadták, mindent cserélnek, pedig csak a töltő a rossz. Gondolom máshogy nem is lehet.
Csak netes vásárlásnál kell visszaadniuk az árát.
rasti rusti
-
libus
őstag
Igen, jeleztem nekik a problémát.
3-an voltak az üzletben eladók, s mikor tegnap hívtam őket, direkt azt a hölgyet kértem, aki engem kiszolgált.
Milyen szerződést köttettek volna velem, hisz kártyásan vettem a készüléket. Ebben az esetben nincs szerződés. Igaz?
Ezt találtam erre.ultio: Nincs belőle nekik több. Én hoztam el az utolsó darabot. Úgyhogy nem tudják egyből cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
oldgeorge79
csendes tag
nincs ilyen törvény hogy 72 órán belül vissza viheted itt a hivatalos infó: [link]
[ Szerkesztve ]
E A2618s->E A2628s->E R310s->E T65-> SE Z600-> SE T290i-> SE Z300->SE 510i->LG F6 D505 JB
-
oldgeorge79
csendes tag
A szabályozás 13 éve nincs hatályban, de a köztudatban még igen élénken él ez a rendelkezés. A kereskedő napjainkban nem köteles arra, hogy akár 8, akár 3 napon belül minőségi hiba hiányában visszavegye és kicserélje a terméket.
[ Szerkesztve ]
E A2618s->E A2628s->E R310s->E T65-> SE Z600-> SE T290i-> SE Z300->SE 510i->LG F6 D505 JB
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest