Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz SlyChocolate #5760 üzenetére

    Nalam amugyis merult, majd meg ugye jott a facebookos raadas is. Feltettem a 20c-t, ami mellesleg Dec.1 patch, de annal is merult, nem adta a megszokott uzemidot, ami miatt sokaig dicsertem a telot. Most 10c-n kezd visszaterni a 15+ uzemido es lassan elhagyom az 5+ kijelzoidos minimum hatart is. De meg nem az igazi, valoszinu a hideg miatt van. De legalabb nem forr a telo, mint valamelyik nap nyavajogtam miatta :)

    Ha az a fajta hibauzeneted van amire gondolok, az azert van mert nem a telonak megfelelo rom van fent, es az csak a Tmobilos verzional van csak. Vegulis egy probat meger, igyis-ugyis gyalulas a vege, szal max idot veszitesz a kiprobalassal.

    En meg annak nem ertem a miertjet, hogy mig a G4-nel hibatlanul ment az LGUP-os telepitgetes, addig a G5-nel miert cseszekedik? A "refurbish" opcio nem tetszik neki, errorral elszal, az upgrade pedig gyalul mindent. Plusz a telo is bebootolaskor nyavalyog, vagy gyalul az is, vagy a biztonsagi panelnal megall, es akkor meg hard resetelni kell. Es sehol nem talalok ra megoldast, vagy csak rosszul keresem, hogy mivel lehet ezeket a hulyesegeket kikuszobolni.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák