Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Quqesz #30266 üzenetére

    Ezt az üzemidőt 6.0-val érted el?

    Sziasztok, pár napja használom a G4 dualt, baromi jó, hogy dual sim mellett micro sd is telhető bele, ez pozitív meglepetés volt nekem sok +++++++++

    Pár kérdésem van:
    1. A többi telefonomnál jelezte az alkalmazás ikonjánál azt, hogy értesítés érkezett és hány db. Ezt itt be lehet kapcsolni, van valami jó progi rá?
    2. Nekem túl fehér, hideg a kijelző. A kijelző színmelegségét lehet valahogy állítani? A beállításokban ilyet nem találtam, valami külső program van rá?
    3. az új barna bőr tokok mennyire kopnak hamar a sarkaknál érdemes arra beruházni, mert kicsit szebb, elegánsabb, puhább, kevésbé csúszós mint a fekete? (mondjuk itthon egy év garival 13600 Ft a tok) Ezekről az utángyártott bőr tokokról van valami tapasztalt [link] Vagy erról az olcsóbbról: [link]

    Egyébként brutál jó a készülék, a kijelező a kamera, a gyorsaság, én fekete bőr tokkal kaptam, barnával nem találtam dualt megbízható eladótó. A fekete bőr az elég strapabírónak néz ki, sokszor megtörölgettem így már nem is annyira csúszós, lehet volt valami bevonóréteg, kezelő rajta. Szóval lehet marad ez, egyre jobban tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák