Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz MaxxDamage #27088 üzenetére

    Végigolvasva mind a 27xxxxx hozzászólást és már (majdnem) a kezdetektől jelenlévő + ami fontos, nem fantom használóként :) azt szűrtem le -tisztelet a kivételeknek-:
    1. a magyar embernek állandóan kell vmiért sírnia, akkor is, amikor erre nincs is oka (úgy látszik ezt a szüleinktől örököltük meg és az Y generációnak is a sajátja. Talán a Z gen. már nem így fog gondolkozni)
    2. Sajnos korunk technológia rohanásában, már hozzászoktunk a szuper dolgokhoz és már napi szinten várjuk el a lehetetlent a gyártóktól (lehet, hogy már volt ez az anekdota, de ha nem: a stúdiótermékekkel foglalkozó ismerősömnél már tényleg kerestek olyan szoft.-ot, mint ami pld a filmekben/sorozatokban látható: az előttem haladó ember arcát -bár még nem láttam- de egy prog segítségével 3 D-s forgatással, máris megtekinthetem :W
    3 Abban is van nagy igazság, hogy tényleg egy tutira optimalizált telónk van, és kínunkban már nem tudunk miről értekezni. Ilyenkor jön a bootloop para, meg az örök téma: "miért nem húzza ki Lenin halálának a 200. évfordulójáig a telefonom ,egyetlen feltöltéssel" féle irományok. Bezzeg a haverom/nővérem/anyám/nagyanyám Samsung,HTC,Sony./Hüvej/stb... telefonja..... De ugye tudjuk, hogy a Szomszéd (nője) gyepje, mindig zőőődebb:)

Új hozzászólás Aktív témák