Új hozzászólás Aktív témák

  • Trigo

    csendes tag

    Sziasztok!
    Bár régóta benézek ide időnként, de muszáj megkérdeznem, mert nem rémlik már, hogy merre keressek erre a problémámra. (Máshol meg nem nagyon találtam semmit)
    1 éves a G3-asom. Gyári, nem rootolt. Egyik napról a másikra keményen merülni kezdett, az andorid op rendszer 40% körül mozgott, és mivel még 22-ig garis, és úgyis alul felül repedés volt a burkolaton (a típushiba ugyebár) ezért elvittem gyorsan az LG-hez (Pesten), hogy cseréljék ki a burkolatot, és mérjék már be az aksit hogy zárjuk ki, hogy netán az lenne a hibás. Nos a burkolatot kijelzőstül kicserélték, és új aksit is raktak bele (bár azt nem tudom, hogy volt-e vele gond, de gondolom akkor volt). (A szervizükkel amúgy elégedett is vagyok ezáltal - ezt csak mondom.)

    Itthon aztán LG Backup, majd gyári adatok visszaállítása, majd a mentett cuccok visszarakása. Egy napig jó volt. Az OP rendszer 7-8%-ot fogyasztott az aksiból (az is igaz hogy nyilván több kijelzőidőt használtam a telepítés miatt, de nem durván).
    De tegnap este megint visszatért a probléma. OP rendszer megint folyamatosan 35% vagy felette.Ma valahol olvastam, hogy valszeg nem alszik el a telefon. Mivel be van állítva, hogy a wifi kapcsoljon ki ha alszik a telefon, és NEM kapcsol ki akkor sem, ezért valószínűsítem a problémát.
    Az akuhasználtnál nem látok kiugró adatokat appektől. Clean Master 7%-kal a legnagyobb app. OP 35 körül, android rendszer 13, képernyő is 13 épp most.
    Mindeközben félóránként merül 7-10%-ot a telefon. Próbálgattam, hopgy kilövöm a helymeghatározást, vagy a wifit, de semmi változás. Egyedül amikor éjjel repülőmódba raktam, akkor nem merült.

    Kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor tenni nemrootolt telefonnál? Hogy jöjjek rá, hogy mi okozza a galibát?
    Lehet hogy valami app hibás, és azt a gyári adatok visszaállítása után újra felraktam, de akkor egy napig miért volt rendben?

    Ha tudtok valamit mondani, megköszönöm!
    És bocs ha már ez téma volt, de tényleg nem rémlik. Nem vagyok nagy telefon-guru. :(

    ja és telefon készenléti állapot folyamatosan 4% körül van. Nekem régről ez nem rémlik. Nem tudom, ez normális-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák