Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Sziasztok,

    tervezem gyarapítani a G3 tulajok táborát, az Edigital kuponos akcióját kihasználva, azonban a leírásukban nem szerepel a dobozban headset és sok unboxing videón sem látni (sok másikban meg igen). A szolgáltatóknál kaphatókban (Telekom, Telenor) biztosan van.
    Szóval benne kell lennie a gyári függetlenekben is? Utoljára 2009-ben vettem Edigitalben telót, akkor hivatalos magyar disztribútor matricájával volt zárva a doboz így bízom abban, hogy nem kerülőúton érkeznek hozzájuk a telefonok, normális gyártói garival és tartalommal adják a telefont. Vagy rosszul teszem? :)
    (Másik lehetséges forrás a Nextel GSM, náluk is van gyári garis, ráadásul 32GB-os, olyan áron, mint Edigitalnél a 16GB-os de sajnos csak fehér, vagy 16GB-osban arany. Egyébként tőlük is vettem már gyári garis telefont korábban, az is magyar disztribútor matricájával volt zárva.)

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák