Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habi10
tag
Sziasztok!
1 hete vagyok "boldog" G2 tulajdonos.
Sajnos elég sok a gondom a telóval,ezt is kifogtam mint általában mindentProblémák: kb 5-6 hivásonként kicsörög a telefon de nem indul el hozzá a csengőhang
és csak azt veszem észre hogy ott a nem fogadott hívás elég kellemetlen egy ilyen drága telótól.
wifiről 3g re nem áll át csak ha kikapcsolom meg be
többször is előfordult hogy nem tudom dupla kattal felébreszteni.Legyen szives aki jártas ebben adjon tanácsot mit csináljak,szerív ezeket javitja???
Előre is köszi a válaszokat. -
Habi10
tag
válasz Illusion1010 #21251 üzenetére
Nem tudom melyik van rajta,nem nagyon értek hozzá.
Hol tudom megnézni? -
Habi10
tag
válasz JoeCockBill #21252 üzenetére
LG hivatalos lapján találok frissitést?
bonyolult megcsinálni? -
Habi10
tag
válasz Illusion1010 #21261 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
Habi10
tag
Sziasztok
2 napja irtam hogy
problémám van a telefonommal,irtátok hogy valsz t mobilos 10a szoftver van rajta és tegyek fel egy ujjabat.Az enyémen D80210A szoftver van ami elvileg nem jó próbáltam frissiteni a lg oldaláról ahogy egyik segitő irta de mindig azt irja ki ez a legfrissebb,honnan tudnám a stabilabb szoftvert letölteni? -
Habi10
tag
Sziasztok!!
Egy kis segitségre lenne szükségem,van egy szép G2-öm de annyit ér mint egy kalap Sz.r.
Bárhova megyek folyamatosan ugrál a térerő nem tudom navigációra használni nem tudom rendesen telefonálásra használni.Ahol nekem 1 térerőm van ott a F6 full térerő.Telekomos a teló szerintetek vissza vigyem vagy meg tudom ezt máshogyan is javitani????Köszi
-
Habi10
tag
LÉGYSZI VALAKI SEGITSEN MÁR!
Sziasztok!!
Egy kis segitségre lenne szükségem,van egy szép G2-öm de annyit ér mint egy kalap Sz.r.
Bárhova megyek folyamatosan ugrál a térerő nem tudom navigációra használni nem tudom rendesen telefonálásra használni.Ahol nekem 1 térerőm van ott a F6 full térerő.Telekomos a teló szerintetek vissza vigyem vagy meg tudom ezt máshogyan is javitani????
Köszi -
Habi10
tag
egy sima kártya csere is megoldhatja a problémát???nektek nicns gond a térerővel senkinek??
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs