Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #4757 üzenetére
Szerintem van. Fürgébb, az értesítések is jobbak. De, ha eddig is elégedett voltál, akkor már jobb, ha megvárod a 6-os droidot és akkor csinálsz egy tiszta telepítést.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #4760 üzenetére
Ez nem igazán izgat. Egy ugyanennyibe kerülő Le2 kettéharapja ezt a telefont erőben bőven.
A közösségi támogatása nem a legjobb az X800-nak.Biggeszkij
Június, ennyit tudok. Az lesz az EUI 5.8 Marsmallow alapokon. Valamint EUI 6.0 augusztusban, szintén MM alapokon.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #4772 üzenetére
Az nekem is furcsa. Neked mennyit ír Dollárban?
Mai váltással 159-nek kellene lennie
Érdekes egy oldal[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #4778 üzenetére
Mekkora kamu
Nézd meg, hogy néz ki egy eredeti LeTV bank.
Az Alis jó eséllyel a negyedét tudja annak, mint amit ráírnak. Cserébe lehet felgyújtja a házat is.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4796 üzenetére
Mármint a gyárira gondolsz?
(#4795) lkksioskdl3
Így a merüléstől most ne vedd le, amíg 100%-ig fel nem tölt, így újrakalibrálja az akksi beállításait.
Egyébként mindig 100%-ig töltöd?utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4800 üzenetére
Igen, ez a gyári. Nincs benne, csak angol és kínai nyelv. Egyébiránt nem lehet gond vele. Majd hamarosan jön az indiai 013s (május 24., ha minden igaz), aztán arra az új custom rendszerek.
Jövő hónapban jön a 6-os droid rá. Ami nagyon rendben van a Le2 Pro-mon.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4802 üzenetére
Ha felteszed a Play-ről, akkor lesz. Én Swiftkey-t használok.
Egyébként a Play telepítéséhez új módszert találtam. Az összefoglalóban van egy APK alapú leírás, de egyébként a LeTV áruházból is le lehet tölteni.
Kicsit egyszerűbb.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4804 üzenetére
Beszéltem a LeEco-val, annyit mondtak, hogy megfontolják az ajánlatom a nyelvi fájlokkal kapcsolatban. Ez kb azt jelenti, hogy leszarnak
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Keeperv85 #4812 üzenetére
Aham. Közben pont elolvastam az XDA-n is. (nem azért, mert nem hiszek neked, hanem mert képbe akartam gyorsan kerülni. )
Akkor mi az oka annak, hogy rosszul jelzi ki? A kernel behülyül? Mi rá a megoldás?
Ok, hogy sok telefon állandóan lemerül rossz akku-kijelzés esetén, de a kolléga itt most tapasztalt először ilyet, tehát ezt valami csak előidézte.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #4826 üzenetére
Hm, érdekes. De az alapján, amit Keeperv mester írt, ez nem feltétlenül befolyásolja.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #4827 üzenetére
Én mindenképpen felpattintanék egy tiszta telepítést.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4829 üzenetére
Ez sajnos BB72 "feature" nem értem miért kell azt a kikapcsolást is beletenni, szerintem baromság.
A keresésnél a gyári Launcher-t használod?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4831 üzenetére
Az nem. Akkor a másodikra nem tudom mi a megoldás. Én általában megölöm a legtöbb Google szolgáltatást, mert másra sem jók, csak az akksit zabálni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4835 üzenetére
Én is nyíregyi vagyok.
Hát az S7 edge az más világ, nem is említhető egy lapon a kettő. Árához képest viszont a Le 1s szerintem bőven megállja a helyét.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4837 üzenetére
Nem ígérnek ők túl sokat. Mindig tudni kell tartani magát az embernek az ilyen elvárásokhoz.
Most egy 5x annyiba kerülő telefonnal hasonlítod össze, evidens, hogy nem lehet őket össze sem hasonlítani, mert értelmetlen lenne.
Még a Le 2 Pro-m is kishal egy S7 Edge-hez képest.
Viszont ha egy 50 ezres Samsung-hoz hasonlítod, akkor rögtön más a leányzó fekvése.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4839 üzenetére
Más, persze.
De én elvből nem adnék annyi pénzt egy telefonért, pedig megtehetném bármikor. Egyszerűen sajnálom rá.
Főleg akkor, ha lezúznám véletlenül. Akkor inkább egy 50-60 ezres telefont ejtek pofára.
Meg engem mozgat a piszkálás.
Persze sokan úgy vannak vele, hogy csak használják, de én kifejezettem élvezem ezt a dolgot.
Mindig Nokiám volt, mióta az eszemet tudom. De amikor a MS felvásárolta, akkor kb ki is végezték a márkát.
A tegnapi hír hallatán viszont nekem is felcsillant a szemem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki egy Nokia-Foxconn házasságból.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4841 üzenetére
Na de ki volt a Nokia elnöke? Volt MS vezér.
A Foxconn gyártja az iPhone-t is. Így a minőség tuti lesz, a rendszert pedig a Nokia jól összerakja.
Na de nem offolok tovább.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyuri1979 #4847 üzenetére
Ok. Azt kell még megtudni, hogy van-e rajta TWRP. Azt egyszerűen meg tudod nézni, hogy bekapcsolás közben nyomod a hangerő fel gombot. Ha van rajta, akkor gyerekjáték a ROM csere.
Ha nincs és meg szeretnéd csinálni ( a jobb felhasználói élmény érdekében ), akkor érdemes lesz átböngészni az összefoglalót.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4863 üzenetére
Ez furcsa, ilyet nem hallottam senkitől még. Valamivel összeakadhatott, de ki tudja mi volt az. Nem baj, jövő hónapban jön a Marshmallow, arra majd megéri frissítened.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4865 üzenetére
Igen, a kínai gyári valóban takarékosabb. Egyébként bootloop alatt is el lehet kapni a recovery-t, csak jó időzítés kell
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4867 üzenetére
LOL, Azért ennyire nem vagyunk nagy fanok.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest