Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #4442 üzenetére
Korrekt. Olyan, mintha hozzá sem nyúltál volna a töltés óta, közben pedig ott figyel a 3 óra kijelző
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #4446 üzenetére
Biggeszkij a nagy automatizáló mester, de tuti, hogy lenne ötlete rá, hogy ezeket ne kézzel kelljen kapcsolgatni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #4454 üzenetére
A 6-os Androidban erre lesz hivatott a doze, ha júniusban valóban kiadják rá. Bár nem tudom mennyire hasznos, még nem volt Marshmallow telefonom.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4457 üzenetére
Ebből kár vitát csinálnotok, mert elég szeszélyes módon viselkedik ez a funkció.
Én már ismerem annyira Johndoe-t másik fórumról, hogy elhiggyem neki, amit posztolt.
Egyébként pedig odafigyelve egyáltalán nem lehetetlen, ahogy Ő is írta.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4463 üzenetére
Egyszer az asszonynak is visszaállt a Launcher.
Én ezt egyébként annyival megelőzöm, hogy szimplán lefagyasztottam a launcher-t és a gyári böngészőt is a disable application nevű alkalmazással.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Sikerült áprilisban elég nagy port kavarniuk Indiában. Működik a marketinggépezet.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4473 üzenetére
A Webview-ról vedd le a tiltást. Meg a keresőnél meg kellene nézni, hogy mi van engedélyezve.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4476 üzenetére
Azt én sem találtam sehol és nagyon bosszantott. Swiftkey fel és billentyűzet is letilt
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4480 üzenetére
Júniusban jön az Android 6.0 alapú EUI 5.8. Az majd kicsit megkavarja a lapokat.
Letöltöttem a Le 2 Pro ROM-ját és megint összekavartak minden nyelvi fájlt, szóval lesz munka vele ismét.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
100%, hogy jobb lesz az akku-kezelés. A Marshmallow ebben nagyot fejlődött a Lollipop-hoz képest. Bár azt hozzá kell tenni, hogy az EUI alapjáraton agresszív akku-kezelés terén, de más jellegűen működik, mint a Doze.
Én mindenképpen előrelépést várok tőle.
Én sem bántam meg, ezért is lesz a következő is LeEco. Nagyon csikolt a Meizu, mindaddig míg be nem jelentették az új LeEco telefonokat és az árakat is hozzá.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4493 üzenetére
Ezt a következtetést fél nap használat után vontad le?
Én már egy ideje használom, de még semmit sem vontam le, mert korai lenne.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Le 2 tesztfotók.
Bal oldalon a LeTV, jobb oldalon Sony Z2.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4498 üzenetére
Ebből kár levonni. Ahogy mondtam is, korai lenne temetni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz JohnDoeHun #4503 üzenetére
Itt Nyh-n én nem profitálok a Waze-ből. Meg külföldön jó, ha van egy offline térkép is a telefonon.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem jobb a mostani kamerától.
A Z2-t itt nagyon dícsérte a MA.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Valahol olvastam, hogy milyen Sony modul van benne, de nem találom az infot. Persze ahhoz a szoftveren is csiszolni kell, hogy a képek jobbak legyenek, meg gondolom a lencsék minősége is nagyban befolyásolja.
Nekem a Le 2 képei jobban tetszenek, mint amiket a Le 1s csinál, szerintem nagyot lépett előre. Továbbra is egy 200 Dolláros telefonról beszélünk, kétlem, hogy sok vetélytársa lenne ebben az árban.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #4517 üzenetére
Ezt néztem régen. Meg is lepődtem rajta, hogy Indiában van olyan ember, akinek tiszták a körmei.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Csináltam Le2 topikot, így nem kell itt offolnunk tovább ezzel kapcsolatban.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Le 1s ECO verzió. ( belegondolva: LeEco Le 1s ECO, huh )
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4525 üzenetére
Érdekes azért látni, hogy mekkorát fejlődött a mobil-iparág.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4531 üzenetére
Igen. Az össze LeEco telefonnak veszteséges. Agresszív piacpolitika.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4548 üzenetére
Jönni fog hamarosan. A Marshmallow pedig jövő hónapban.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #4551 üzenetére
Sajnos az nem elég. A tengely körüli előfordulást a gyro érzékeli.
Filmezni lehet benne, de játszani nem sajnos.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #4558 üzenetére
Érdekes dolog ez, mert a rendszerek alapja ugyanaz és megnéztem régebben, még a build.prop-hoz sem nyúltak hozzá egyáltalán, nemhogy mélyebben a rendszerbe.
A VNMOD-nál talán az Lspeed hozhat valamit a konyhára, de nem vagyok benne biztos.
Egyébként gyakran megéri rászánni azt a két órát és újrakonfigolni tiszta telepítéssel.
A Marshmallow-ra én is kíváncsi leszek, de ott a magyar nyelvvel lesznek gondok eleinte, mert belenéztem a Le 2 Pro nyelvi fájljaiba és naná, hogy megberheltékutdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4570 üzenetére
Próbáld ki Lifeforce megpiszkálás nélküli magyarított ROM-ját, ott nem hinném, hogy lesznek anomáliák. Ne feledjük, hogy itt beleturkálnak a settings-be is és a SystemUI-ba is a developerek, ami nem biztos, hogy mindig jól sül el.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4572 üzenetére
Hülyeséget kérdezel, mert indiai a ROM, semmi kínai nincs benne
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #4578 üzenetére
A képek, stb törléséhez kell az internal storage törlése. Arra viszont figyelni kell, hogy az a ROM telepítőjét is kitörli, mert az is ott található.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #4581 üzenetére
Igen. MTP és ADB képes recovery kell. A 3.0.1 tudja nekem.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #4592 üzenetére
Lassú voltam. De azért itt lesz. Tud magyarul is, bár először kínai.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest