Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #350 üzenetére
Szerintem, aki az összefoglaló alapján sem boldogul az 500-assal, annak tulajdonképpen nem is való...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fecosrac
tag
Skacok! Alul-felül a két-két fehér csík csak dísznek van? Bármit állítgatok nem tudok ráhatni hogy világítson vagy villogjon alkalomadtán.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
BB72 009-es romnál hol a túróba kell bekapcsolni a notif ledeket?
Nem találom sehol
köszi -
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #356 üzenetére
Én is az 5 portos Blitzwolf mellett maradtam. Bőven jó.
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #357 üzenetére
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #360 üzenetére
Mázlista. Azt néztem, hogy nem érdemes dual portosat venni, mert csak alig olcsóbb...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #361 üzenetére
Nem, szerintem sem. Itt egy teszt. Nagyon minőségi cucc!
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #362 üzenetére
Asszem tényleg beruházok egyre. Kösz!
-
tibcsi0407
félisten
A gyárit nem tudja túllépni, azt a telefont értelmes kereteken belül tudja szabályozni, hogy mennyi áramot akar felvenni. (nyilván 100 Amperrel már nem tudna mit kezdeni. )
A probléma inkább az ingadozó feszültséggel, vagy a gyenge minőségű kábelekkel van. Kicsi az esélye, de egy ilyen átalakító is lehet akár gyenge minőségű.utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #365 üzenetére
A gyenge minőségű kábel, vagy átalakító miért lenne rossz?
Ha töltő jó, a kábelen max kisebb lesz a teljesítmény. Az meg csak annyiban fog látszódni, hogy lassabban töltődik fel az aksi, de ingadozás nem lesz. -
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #366 üzenetére
Volt már gyenge kábelem, amivel lassan is töltött a telefon, meg forró is volt. Míg egy jobb kábellel gyorsan töltött és nem melegedett. A szegény IC gondolom nem dolgozott annyit a feszültségingadozás miatt.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
szmyky
aktív tag
Üdv, felraktam a BB72 008-as ROM -ot, de sajnos a google alkalmazások nem működnek.
Kell még valami hozzá, vagy elrontottam valamit? -
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #369 üzenetére
Gyakran a ROM típusának változásakor (webshop--->BB72) ajánlott egy data wipe a telepítés elkezdése előtt. Lehet más a két ROM felépítése, így a data ha nem törlődik, akkor összeakadhat pár dolog.
utdetailing.hu
-
szmyky
aktív tag
válasz tibcsi0407 #370 üzenetére
Lehet kihagytam, újra rakom...köszi.
Majd jelentkezem. -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
App freeze-t ill uninstallt mivel lehet még csinálni?Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Stukker1987 #372 üzenetére
Akár Titanium backup. De van egy Disable application nevű cucc is az áruházban, ami csak fagyaszt. Ne uninstallálj semmit véglegesen.
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz Stukker1987 #372 üzenetére
Elméletileg a Link2SD is tud fagyasztani...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #374 üzenetére
Van egy All in one toolbox nevű app. Nagyon csípem, az is tud fagyasztani, de nem látott minden folyamatot, amit más programok igen.
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #375 üzenetére
Én nem bonyolítanám. Ebben a kategóriában egyértelműen a Titanium a best.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #376 üzenetére
Én meg nem fagyasztottam semmit. Nem zavarnak. Ram meg van elég.
Lehet a Twrp-t és a rootot is leszedem majd és felrakom a google installert. Legalább lesz OTA[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #377 üzenetére
A háttérben futó appok nem csak a ramot eszik, hanem az aksit is, nem?
Hogy érted, hogy OTA? BB72 alatt?https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #377 üzenetére
Én az Umi Zero-mon először fagyasztottam a felesleges, vagy annak gondolt appokat. Aztán, pár hét elteltével, ha a hiányuk nem okozott gondot, le is töröltem őket... De, ha nem zavarnak, valóban fenn is hagyhatod őket (bele egy mappába és kész).
Hogy álltok a rom magyarítással?
-
Biggeszkij
aktív tag
Elég nyilvánvaló, hogy ami fut (akár csak a háttérben is) az használja a rendszer erőforrásait (memória és energia egyaránt). Ezért hülyeség pl a különféle memória/cache takarító (cleaner) appokat a háttérben futtatni. Az olyan, mint a békeharc. Antagonisztikus ellentét.
-
tibcsi0407
félisten
Én nem használok BB72-t.
(#379) Biggeszkij
Nekem sajnos nincs mostanában sok kapacitásom. Pedig januárban általában üresjáratban vagyok, de most nagyon pörögnek a munkáim. Keeperv85 dolgozik rajta tudtommal, de még csak az X600 készül. Most kicsit sajnos cserben hagytam, de remélem hétvégén be tudom pótolni az elmaradásom. De abból már nem nagy munka lesz az X500.
Utána mindenképpen megkapja BB72 és Ghost45 is, valamint Lifeforce kolléga is, örülök, hogy Ő is ilyen telefon mellett tette le a voksát, mert ügyesen mozog ebben a témában.
Lesz, de idő kell még. Rengeteg a fájl és a szöveg.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #381 üzenetére
Lehet, hogy a héten, de max jövő héten enyém is megjön. Addigra tessék kész lenni!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #382 üzenetére
Ezt mindjárt offba rakom!
Ez még eltart egy darabig, de legalább nem ilyen félkész munka lesz, mint ami most elérhető a BB72-vel. Ő ugye belerakta azokat a stringeket, amik a stock droidban vannak. Bár ez is nagy dolog és nem kis munka.utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #381 üzenetére
Ezt nem tudtam. Sry. A gyárit használod?
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #383 üzenetére
Természetesen csak tréfáltam... Inkább tartson egy kicsit tovább megcsinálnotok, de legyen minél "készebb".
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #386 üzenetére
Értem én a poént. Jó lesz szerintem. Ahogy látom, egyre többen vagyunk, ami jó!
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #385 üzenetére
Az infra távirányitó már működik benne?
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #389 üzenetére
VISZI AZ ASSZONYT IS??? AKKOR NEKEM IS KELL!!!
-
tibcsi0407
félisten
Kiegészítettem az összefoglalót a Google telepítésével (TWRP nélkül), így update után is megmarad. Tesztelve a 041E ROM alatt.
(#390) Biggeszkij
Na ez jó kérdés! Még azt nem próbáltam
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
privatposta
tag
Egy kis érdekesség a töltőről.
Csináltam egy tesztet az eredeti töltővel, folyamatosan mérve a töltőáramot és feszültséget.
Érdekes az eredmény!
25%-ról indult a töltés.
A töltőáram váltakozik folyamatosan egész töltés alatt 0,5 és 2A között, megfigyelés szerint az akku hőmérséklet függvényében!
A töltőfeszültség pedig 7,5V 90%-ig, majd itt lekapcsol 5V-ra. Tehát ez egy intelligens töltő. :-)
25%-ról 100%-ig 65 perc volt, nagyjából arányosan emelkedett.
Szinte majdnem lehet az 1%/perces szabályt használni. -
szmyky
aktív tag
Megy már a Play is a BB72 008-as ROM-on...valószínű kihagytam a data törlést a wipe során.
Köszi.
Azonban elég gyorsan merül az akksi még kikapcsolva is, pedig töröltem elég sok szerintem felesleges appot.
Nincs valami kernel vagy fix erre? -
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #392 üzenetére
Ez komoly. Szóval így működik az MTK Pumpexpress plus.
(#393) szmyky
Tedd rá a 009s BB72-t data wipe nélkül.
utdetailing.hu
-
Stukker1987
senior tag
Komoly kérdés srácok:
Play áruházban következő üzenet fogad visszalépéseknél:
Background data disabledMit kapcsoljak ki vagy vissza hogy ne kapjam ezt?
(úgy látom a power saving nyírja ki)
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Stukker1987 #395 üzenetére
Super manager -- data usage control -- jobb felső sarokban a kis fogaskerék és ott van olyan, hogy restrict app background data.
Szerintem ez lesz az. Ha nem ez lesz, akkor pedig ugyanitt nézd meg, hogy nincs-e tiltva a play a felsorolt listán.utdetailing.hu
-
Stukker1987
senior tag
válasz tibcsi0407 #396 üzenetére
A battery-nél a Super Power Saving öli meg valahogyan.
Kikapcsoltam így viszont nincs power saving...Más: a Facebook Contact Sync működik valakinél valahogyan?
Nálad mennyi most a szabad memória?
Összegzésképp:
Tegnap érkezett a telefon. Felment a TWRP. Aztán a 008S. Arra a 009S,majd a Root jogsi és a Gapps...
Gyorsan megy a telepítés,sokkal nehezebb utána a saját cuccokkal belekás és a kínai csodák irtása.Én külön Launchert és keyboardot raktam fel,aztán a gyári extrákat irtottam ki. Legtöbbjüket uninstallal,de a gyári launcher csak frozen-ra raktam.
Én Link2SD-t használtam mert ez free-ben tudta amit szerettem volna...Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Stukker1987 #397 üzenetére
Nekem nem öli meg. Jelenleg smart-ra van állítva és megy a Play. Valami más gond lesz ott.
Most én máshogy raktam fel a Google-t, mert meguntam, hogy rom csere után mindig újra kell flashelni. Be is tettem a leírásba. Így megmarad friss ROM-mal is.
A szabad memória 1,0-1,5 GB között mozog. Ahogy telik az idő, úgy fogy magától. Szerintem itt még van a Lollipop 5.0-ra jellemző memória szivárgás. A baj az,hogy nincs kedvem most Xposed-et is felrakni, hogy kipróbáljam a patch-et.utdetailing.hu
-
privatposta
tag
Újabb infó
Megkérdeztem a shopos eladót, hogy mit szól ahhoz, hogy nem találom a rádiót a telefonban. Sok sok levélváltás után, amit nem részleteznék, adott egy linket, amit állítása szerint ha felteszek, akkor ott lesz a rádió.
A kérdésem az, hogy van e valakinek feltenni próbából ezt a romot?
Ha tényleg igazat mond, akkor szerintem nyertünk egy még jobb telefont.
Esetleg portolni lehetne a "mi" romjainkba is...
Ha nem hát nem.
Én azért nem vagyok annyira gyakorlott a romolásban, és nem is szeretném magam bexaratni a téglásítás miatt. -
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #399 üzenetére
Mekkora a fájl? Gondolom elküldte Neked a szokásos webshop rom-ot.
Itt is látható, hogy nincs benne radio.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest