Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5001 üzenetére
Nem számít már megszoktam. Amúgy sokkal stabilabb is pörgősebb ez a rendszer, mint az előzőek voltak, de vannak még ennek is hibái, de nem veszélyesek.
Mindenesetre remek úton haladnak ahhoz hogy egy jó rendszert rakjak össze ez alá.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #5002 üzenetére
Ezt gondolom én is. Persze, most olyan dolgoknak örülünk, mint az Equalizer, vagy a fingerprint applock. Ezeknek már korábban is benne kellett volna lennie, de jobb később, mint soha.
Ha kilép a beta állapotból, akkor lesz ez igazán jó. Minden esetre az látható, hogy az irány nagyon jó. Sokan ugye pont befürödnek a MM frissítéssel és szaladnak vissza Lollira, de úgy néz ki, hogy itt pozitív lesz az előrelépés.
Nem is baj, hogy a Mediatek ennyit ült a kernelen, ha egy jó rendszer köszön vissza a felhasználókra.utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
Forditóktól kérdezném. (Tibcsi, Keeperv) Ha kijön a MM +custom romok, akkor van rá esély, hogy magyar nyelvet varázsoltok valamelyik rendszerre?
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4993 üzenetére
Ez most az 1S akkor?
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tag
-
tibcsi0407
félisten
MIUI trükkök.
Én meg sosem használtam. Ennyire egyforma a két rendszer?
Nem a dev menüre gondolok.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kenyocsaba23
tag
válasz A.Market.hu #5010 üzenetére
Wipe-old az egész rendszert recoverybol.
-
tag
válasz kenyocsaba23 #5012 üzenetére
megvolt természetesen. ahogy felteszem a gaapsot már csak ez fogad .
Minden napra van egy.....
-
tibcsi0407
félisten
válasz A.Market.hu #5013 üzenetére
Melyik GAPPS megy fel? A fórumtársak írták, hogy a Xiaominstaller működött, ha jól emlékszem.
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
Twrp alól nekem sem ment az opengapps. Tedd fel rendszer alatt a xiaomi google intallert, és telepitsd ami kell. [link]
[ Szerkesztve ]
-
kenyocsaba23
tag
Èn nem szoktam ezeket használni. Mindig letoltöm az .apk-kat és rendszer alól telepìtem amire szükségem van. Kicsit hosszadalmasabb de garantáltan működik.
-
csori23
aktív tag
Nem készül valaki Új rom telepitésre, vagy ujratelepitésre?
És nincs kedve letesztelni ezt a MIUI romot pár nap/töltés erejéig?
Én most laktam be az 5.8at, és nincs most időm erre, de szivesen kipróbálnám.
Nagyon dicsérik. Állitólag magyar nyelv is van benne és gyors töltés is, bár nem tudom mit takar az L+Speed, és csak az újjlenyomatolvasó nem működik benne.
Amire nagyon kiváncsi lennék: Akkuidő, gyorstöltés.
A többi dolgot tudom hogy remekül működik, mert már régebben volt az enyémen MIUI rendszer, csak régebbi, de már az is nagyon biztató volt minden szempontból.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
anarkee
csendes tag
Üdv!
Sajnos nem találtam megfelelőbb fórumtémát így itt tenném fel a kérdésemet.
Szeretnék rendelni egy LeTV készüléket, egész konkrétan:
LETV LeEco LE1 PRO X800 2K, 4GB ram Snapi 810
Gearbest link
Ez lesz az első Kínából rendelt telefonom és az lenne a kérdés, hogy mennyire problémás egy ilyet itthon használni? Elvileg tud angolul és magyarul, az utóbbi nem feltétlen fontos... hálózatok:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
4G: LTE 1800/2100/2600MHz
Ezek szerint itthon gond nélkül használható, úgy ahogy van, mindenféle mókolás nélkül?Továbbá az érdekelne, hogy mivel kínai, így valószínűleg akad rajta bloatware bőven, ha frissítem a telefont, mondjuk 6.0-ra ezek eltűnnek? Valamint mennyire szívás egy ilyen frissítés?
Teljesen sötétben tapogatózom, samu wave 1ről váltok
Esetleg vélemények a telefonról?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz anarkee #5020 üzenetére
Szia. Ez a készülék nem nagyon élvez itthon támogatottságot, mert nem egy elterjedt darab, ugy hogy nem is tudom nagyon véleményezni.
Amiben tudok segiteni, hogy ezen a fórumon követheted a fejlesztéseket hozzá.
Ha jól láttam már van hozzá jó pár custom rom is. Ki kell próbálnod, melyik vállik be neked igazán.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Katatonia666
aktív tag
válasz csori23 #5019 üzenetére
En szivesen letesztelnem neked, de sajna a parom X501-es ujratelepitese utan oda lett a Google fiokja is (be van kapcsolva a ketlepcsos azonositas, de vagy mi vagyunk balfaszok, vagy a nyomorult kodgeneralo appja a Google-nak nem mukodik jol, de nem fogadja el a 6 jegyu szamot, hiaba olvastatjuk le a QR kod olvasoval, bar azt se tudom igazabol hogy mukodik, vagy hol kell hivatalosan olyan QR kodot keresni, mert a neten van par oldal... A support meg baszik segiteni, es csak a buta kerdoivuket toltetik ki, de erdemben nem segitenek.... /valakinek esetleg valami otlet? / ...) es mivel az enyemen is be volt lepve, igy amig nem szerezzuk vissza a fiokjat, addig sajnos csak ezen tud email-ezni. Igy, bar mar en is szivesen ujra raknam, egy ideig felejtos lesz. :/
Ja, es bocs a csunya szohasznalatert. Felidegel a Google. A vegen Windows-ra valtok.[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
szmyky
aktív tag
válasz Katatonia666 #5022 üzenetére
Huuu ... én veled tuti nem mernék felülni egy repülőre!
Melletted nem unalmas az élet!
-
Norbbb
újonc
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a LeTV 1S X500 készüléket, de legtöbb helyen csak gold (kb rózsaszín) színben van, vagy nagyon fel van árazva a silver.
Találtam egyet jó árban tinydealen, de az lenne a kérdésem, hogy az lehetséges, hogy csak 2 ghzesek a magok 2.2 helyett vagy ez csak elírás? Esetleg valami utánzat?
Mellékelem a linket:
http://www.tinydeal.com/letv-1s-55-fhd-20ghz-mtk6795-octa-core-64-bit-android-50-4g-phone-p-158939.html -
csori23
aktív tag
válasz Katatonia666 #5022 üzenetére
Nem birtam magammal, hát neki estem én a tesztnek.
Tegnap este feltoltam rá. Tényleg magyar (95%). Belakva 1,5 Giga RAM szabad. Pörgős és stabil rendszer. Antutu 55000 körüli. Gyorsabban reagáló automatikus fényerőszabályzás. Szebb kamera képek. IR működik.
A jelekből itélve jóval hosszabb futam/kijelző időre számitok. 95%os akksival inditottam a telepitést, xposed+modulok, playről való telepitések is benne(38 apk), rengeteg restart. Igy állok most.
-
csori23
aktív tag
Amint látjátok a képernyő/kijelző fogyasztja a legtöbb energiát (67%) ami elég sok a SOT időhöz képes. Én arra gyanitok hogy a miui alap téma menüje fehér hátterű szürke betükkel + FHD kijelző. Most letöltöttem egy Sötétebb témát, ahol fekete háttér, és fehér szinű betük vannak. Meglátom mi változik. Elméletileg kevesebbet kellene fogyasztania.
Hamarosan töltőre teszem és kiváncsi leszek , hogy az L-Speed -nek köszönhetően mennyi idő alatt tölti fel a telót.
Hamarosan jövök az újjabb eredményekkel.[ Szerkesztve ]
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #5028 üzenetére
Itt is számít. A régi lcd tv-m ha csupa fehéret mutat akkor 200w-ot fogyaszt, ha feketét, akkor 120w-ot. Ne kérdezd miért.
-
csori23
aktív tag
Maga a rendszer nagyon jól optimalizált. Ezt látni a fogyasztásból is. Az értesitési ledek is működnek szinek szerint. Az egykezes mód is nagyszerűen működik. Az energiatakarékosság is teljesen személyre szabható.
Nem crashelt még eddig semmi, pedig nyúztam rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz VenczelG #5029 üzenetére
Pedig... Az LCD technológia erősen leegyszerűsítve úgy működik - már tudniillik, ha én jól értettem -, hogy állandóan világít a háttér, maszkolással állítja elő a színeket. Az Amolednél viszont, ha fekete a háttér, akkor egyetlen képpont sem világít. Ezért van ott nagy jelentősége a háttérnek, s ezért van kisebb a mi esetünkben.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Biggeszkij #5031 üzenetére
Az IPS panel pont fordítva: a fekete az alapszín, ezt távolítja el. Szintén folyamatosan világít, de a fehérhez kell a legnagyobb jelszint a mátrixban.
-
csori23
aktív tag
Jelentem, az L+Speed-nek köszönhetően, amiben elég sok kernel tweak van, működik a gyorstöltés (is).
15%-ról 100%-ra 1:32 perc alatt töltötte fel. Pár kép az L+Speed beállitásáról, ahogy én használom.
Akit érdekel ez a MIUI rom, Könnyitésül itt elérhet minden fájlt amire szüksége lehet. Az apk fájlokat pedig a Playen vagy Xposed letöltésekben.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Sziasztok
Most vettem egy x500-ast páromnak, Tinydeal webshopos verzió félig vagy inkább 30%-ig magyar. Le szeretném cserélni neki egy megbízható ROM-ra. Végig olvasgattam a topikot, TWRP fenn van, adb-ből kiolvasva a verzió x500. Erre akkor elsőnek menjen a 008S és utána egy eUI vagy MIUI ha jól gondolom. Milye stabil romot ajánlanátok?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
csori23
aktív tag
Szia.
A MIUI7-est most tesztelem. Esetleg beszállhatsz a tesztelésbe. Egyedül az újjlenyomatolvasó nem működik rajta. De ha ez gondodt okoz, akkor ajánlom az indiai alapokon futó romokat. VNMOD vagy BB72. Magyar nyel is van bennük.
Összefoglalóban megtalálod a linkeket.
Vagy a legujjabb gyári 5.8-as romot, ami angol és kinai nyelvet tud.
A 008S rom már nagyon régi. Az már nem aktuális.[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz csori23 #5035 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást, én külföldön dolgozom így neki egy végleges stabil rendszert szeretnék felrakni, mert nem leszek itthon 2 hónapig. Én most rendeltem magamnak egy LeEco 2-est, majd azzal nyomatom a teszteket
Akkor egy BB72-est kipróbálok rá.szerk: Ja akkor pl már egy BB72 012S is elég egy az egyben, nem jár 900-as sáv, vagy 3G vesztéssel, akkor az csak az elején volt?
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kenyocsaba23
tag
Valaki nem tudja véletlenül milyen lehet a ház anyag vastagsága?
-
tibcsi0407
félisten
014s indiai:
Update Changelog:
[Camera]
Fixed an issue in which camera forced to close under certain condition.
Updated camera temperature is warning from 50 degrees to 45 degrees.[LeLive]
Added LeLive Function[Calendar]
Fixed an issue in which content are too long to display completely when system language is English.[My LeEco]
Added LeEco membership[Map]
Fixed an issue in which show incorrect default location for India.[System]
Power optimization
Fixed typos for certain modulesutdetailing.hu
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #5041 üzenetére
Ez már 5.8?
-
tibcsi0407
félisten
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
-
PLacc
senior tag
válasz tibcsi0407 #5045 üzenetére
Grat a tokipgizda ranghoz, nagyon megszolgáltad!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest