Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz tibcsi0407 #3500 üzenetére
Igen, elírtam bocsánat.
Tehát az indiaiban már csak az van, a kínaiban meg éppen átállnak. (vagy benne hagyták) -
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3502 üzenetére
Én is arra szavazok. Bár most, hogy a Microsoft megvette, nem biztos, hogy jó dolog.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3503 üzenetére
Már azt is megvette? -.-" Rohadékok, mindent bekebeleznek!
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3504 üzenetére
Főleg, hogy ugye a Swiftkey tanulja a leírt szavakat Szép kis adatbázisra tette rá a kezét a MS.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3505 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam én is. Tele lehet mocskos perverz szavakkal a tárolóegységeik
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3506 üzenetére
Még ha csak az lenne Szerintem a Szopóálarctól többet is meg tudnak szerezni.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3507 üzenetére
Jogos!
Azért én előszeretettel használom, nekem jobban bevált mint eddig bármelyik billentyűzet. Nem nagyon érdekel, ki mit élvezkedik azon, mit irok a barátnőmnek!Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3508 üzenetére
Én is, amíg a MS el nem rontja, mint a Skype-ot is.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3509 üzenetére
Nem tudom mennyire rontotta el, utoljára vagy egy éve használtam mobilon. Mit rontottak el benne azok a "degéneráltak"?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3510 üzenetére
Számomra egy használhatatlan bugos program a Skype. Gyakran lassú az átvitel, gyakran indokolatlanul akadozik a képmegosztás. Gondolom a szerverpark erősítésére még nem volt pénz..
A probléma csak annyi, hogy nálunk munkaeszköz, mert ezen tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, vagy konferenciahívásokat csinálunk. Képmegosztásnál pedig közösen nézünk diavetítést gyakran, mert nem mindig képes folyamatos képátvitelre.
Na, de nem offolok tovább.utdetailing.hu
-
Lifeforce
őstag
válasz tibcsi0407 #3511 üzenetére
Nálunk is hasonló a helyzet, most keressük az alternatívát...
[ Szerkesztve ]
-
Lifeforce
őstag
válasz csori23 #3514 üzenetére
Az már használatban van, (megvettük), de ott akad egy olyan probléma, hogy csak egy felhasználó van.
Értem ez alatt, hogy gépes hálózat, nem azonosított felhasználók.
Tehát ha prezentációt mutatsz be, akkor csak a teljes verzióssal teheted, amit ugye nem szeretnék egy mezei felhasználó kezébe adni.
Na de off, azért van alternatíva (saját szerveren...)[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
-
Katatonia666
aktív tag
Tibcsi, mit szolsz ehhez? Erdemes figyelni a processzor infot....[link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #3517 üzenetére
LOL! Ezen még a Crysis is menne 1.3 TerraHertz-en
A MicroSD-ről nem is beszélve..[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3518 üzenetére
Na igen. Meglepődtem kicsit. Tesóm találta, amikor mondtam neki, hogy ez 8 magos. Erre küldte a linket, hogy márpedig ez 4 magos... Na, mondom oké Akkor jött a CPUz.
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #3518 üzenetére
És azt el tudjátok képzelni, hogy a RAM is 3 TB?
Vagy ha az akksi 3000 mAh-ból eltűnne az m[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3522 üzenetére
Ez egy LeTV X501-nek kinéző mini "erőmű PC". Nekem is kell!!!!
-
tibcsi0407
félisten
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3524 üzenetére
Igen, igy van! Szóval jól jártam! És bibii, nektek nincs
-
gorcsev27
tag
Valaki nem tudja véletlenül a korrekt audio settings értékeket erre a telóra?
Már persze, kinek mi a korrekt. Meg nem is arra gondolok, hogy 0-255 meg 0-160(150), mert az ugyebár ott van. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3505 üzenetére
Magam is kipróbáltam anno, de nekem sokkal jobban kezelhető a Swype+Dragon. Az is "huzigálva" működik, az is tanul (saját szótárba menthetsz), és félelmetesen gyorsan tudok vele írni. Ráadásul figyeli a szokásaidat, és a szóhasználatodat. (Pl most ezt a szót is, hogy "szóhasználatodat" egy másodpercbe se telt leírni vele). Szóval, figyel, és előre ajánl fel következő szavakat, ha egy bizonyos mintát tapasztal. Szenzációs.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #3529 üzenetére
Lehet kipróbáltam majd. Még nincs egy éve, hogy Androidot használok szóval mindig jól jön az ilyen tanács.
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
Szerintem én is kipróbálom. Bár eddig még nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #3493 üzenetére
Változó! Elég rossz helyzetben vagyok ezen a téren. A munkahelyemen gyenge a wifi és az épület vasbetonból van. Van ahol nagyon gyenge a térerő, de sehol nem fullos. Otthon sem jobb. Egy völgyben lakom, gyenge a térerő, volt telefonom ami használhatatlan volt. Ez elég jól teljesít. Ezt tetézem azzal, hogy este leengedem az alu redőnyöket. Ekkor már a ház egyes részein akadozik a hívás. Ha az udvaron vagyok akkor a wifiért küzd
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #3503 üzenetére
Azért nézzétek meg a big buttonst is. Jó nagyok a gombok
-
VenczelG
tag
Na jó! Tetszik ez Swift key
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz Katatonia666 #3531 üzenetére
Swype Keyboard néven keresd a Play áruházban. Van Free verziója is kipróbálásra az is jó. Én már ezer éve megvettem. A Dragon-t külön ne keresd, az a hangos diktálás beviteli modulja, szintén nagyon jól működik. Elindítani a szóköz melletti mikrofon ikonos gombbal lehet. Érdemes kicsit tanulni a használatát, pl beállítható egyszerre két nyelv alkalmazása is. Vannak spéci billentyű kombinációk, pl ha a szóköz gombról áthúzol a vissza gombra, akkor nem tesz automatikus szóközt a következő szó elé. Ez összetett szavak beírásánál hasznos. Szóköz hosszan nyomva: nyelvet válthatsz, stb.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
csori23
aktív tag
Ezeket a SwiftKey is tudja, sőt...
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz csori23 #3537 üzenetére
Tudom, és mint írtam, használtam is. Már nem is igazán emlékszem, miért ez tetszett jobban, valószínűleg a szófelismerés gördülékenyebb benne. De mindenki azt használja, ami neki bejön...
-
gorcsev27
tag
válasz csagabor #3543 üzenetére
Akkor még az is elképzelhető, hogy egy másik még jobban teljesítene ennél is nem?
Én a BB72 010S után 3 másikat használtam egyenként legalább egy-két hétig, egy pillanatra sem volt olyan érzésem, hogy visszakívánnám a BB72-t. Jó szolgálatot tett, ez volt az első használható ROM a webshopos leváltására, de már kövér nyugger. -
-
gorcsev27
tag
válasz csagabor #3545 üzenetére
A képernyőid alapján, amennyit használod, ezt az üzemidőt nem nagyon lehet fokozni.
Szó se róla, adtál neki rendesen. Nem hívták ki rád a tűzoltókat a füst láttán?
Én sem vagyok sem romolgatós, sem nyúzós fajta. Én sem éjszakáztam a gép előtt a letöltési linkekre várva, hogy azonnal feltehessem. Viszont ha már feltettem, nem félórát, de nem is egy napot adtam neki, hogy eldöntsem, jól jártam-e vele.
Per pillanat pont az akksi használat az egyetlen, ami az előző javára billentené a mérleget. -
Katatonia666
aktív tag
válasz Biggeszkij #3538 üzenetére
Köszi.
-
Katatonia666
aktív tag
TWRP-vel lehet csak az alkalmazásokról is mentést készíteni?
-
gorcsev27
tag
válasz Katatonia666 #3548 üzenetére
A recovery mentés arra való, hogy ha valami balul sül el, vissza tudd állítani az előző rendszert, mintha nem is nyúltál volna hozzá.
-
Bee-Beep
tag
válasz Biggeszkij #3536 üzenetére
Én is a Swype-ot használom.
Meg is vettem a teljes verziót (300HUF körül volt)
Nekem az ékezetes betűk miatt tetszik.
A Swift Key-t is próbáltam, de az nekem döcögősebbnek tűnt!
+1 szavazat a Swype+Dragon mellet.Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy senki nem akar kicsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest