Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikrohu47
csendes tag
Spemall-rol kinek hany nap alatt jott meg a teloja?
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2102 üzenetére
Mert eu expressz szallitassal 6-9 munkanapot irnak.
Kivancsi leszek hany nap lesz! -
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2104 üzenetére
Akkor egy jo 2 hetre biztisan szamolok.
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz danielgalaxy #2107 üzenetére
Akkor szerencsed volt! Remelem nekem se sokaig tart spemallrol!
-
csori23
aktív tag
Egy olyan gondom van mostanság, hogy amikor ujrainditom a telot, automatikusan külföldi hálzatra áll át. (határ mellett lakom) Gondolom erősebb a jel. Nem lehet valahogy alapértelmezetté tenni a hazai saját hálózatot? Mindig le kell futtatnom egy kézi keresést.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Nincs időm végigolvasni a teljes fórumot, ezért ha valaki tud stabil magyar nyelvet is tartalmazó rom-ot a 32 Gb-os verzióhoz, kérem linkelje be nekem. Ha lehet sima update rom kellene, mert nincs recovery-m. Előre is köszi!!
Üdv, András
-
gorcsev27
tag
válasz rendorsrac #2110 üzenetére
Ahogy anno mondták: a létező szocializmus nem működik, a működő pedig nem létezik.
Olyan sem létezik, amilyet kérsz.
Ha jól értem, update alatt az OTA frissítést érted, az pedig egyedül a gyári ROM esetében működik, viszont az kínai és angol nyelvű.
De még a gyári feltételéhez is recovery kellene.
Recoveryt viszont tehetsz fel és utána telepíthetsz az alól.
Apropó: miért nincs recoveryd? -
tibcsi0407
félisten
válasz rendorsrac #2110 üzenetére
Miért nem olvasod el az összefoglalót?
Tényleg nem értem minek öltem órákat bele...utdetailing.hu
-
rendorsrac
tag
válasz tibcsi0407 #2112 üzenetére
Telóról netezek és nem találom hogy kell az összefoglalóhoz lépni. Bocs, hogy láma vagyok...
Üdv, András
-
tibcsi0407
félisten
válasz rendorsrac #2113 üzenetére
Válaszd ki alul, hogy a teljes oldalt jelenítse meg. Így meg tudod nézni. Ott mindent megtudsz, amit a rom-okról tudnod kell.
utdetailing.hu
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2106 üzenetére
Tracking my order hol lehet kovetni a csomagom utjat spemallon?
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2116 üzenetére
Nekem 12 szamjegyua tracking kodom.
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2121 üzenetére
Huuu telleg ez a rendelesi szamom.
Tracing szamot hol talalom? -
rendorsrac
tag
válasz tibcsi0407 #2114 üzenetére
Közben sikerült megtekinteni a blog feliraton keresztül a recovery és egyeb leírásaid, de rom-okat nem találtam. Esetleg privátban adnál egy számot? Bp-i vagy? Nem szeretném téglázni a telót, némi ellenszolváltatás fejében lehet inkább rád bíznám a dolgot. Persze ha vállalod...
Üdv, András
-
tibcsi0407
félisten
válasz rendorsrac #2123 üzenetére
Nyíregyházi vagyok, így ebben sajnos nem tudok segíteni. De ha alaposan átolvasod a dolgokat, akkor nem tudod elrontani.
(#2122) Mikrohu47
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz tibcsi0407 #2124 üzenetére
Most mar vagom.
De meg nincsen tracking infonal semmi bejegyzes.
Tegnap rendeltem delutan a telot lehet meg nem dolgoztak fel. Szerintem par nap es rendbe lesz. -
Katatonia666
aktív tag
Na.... Az spemall oldalon már Submitting státuszban van a rendelésem.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Mikrohu47
csendes tag
válasz Katatonia666 #2127 üzenetére
Mit takar?
-
tibcsi0407
félisten
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #2129 üzenetére
Minden megvan és működik benne?
Mindent töröltél, mielőtt felraktad? -
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #2131 üzenetére
Akkor lehet hogy én is adok neki egy próbát.
-
csori23
aktív tag
Benne van a magyar forditásotok?
-
rendorsrac
tag
válasz gorcsev27 #2111 üzenetére
Szia!
Bocsi, de tegnap lányos zavaromban nem figyeltem, hogy te is írtál. :-)
Mint kiderült valamilyen kínai recovery van a telón, de régebben, amikor még a Blade időszakban raktam fel custom rom-okat, akkor máshogy nézett ki.
Elolvastam az összefoglalót, de több problémám is van, ami miatt nem tudok nekiállni rom-olgatni a telót. pl. a laptopom egy villámcsapást követően nem megfelelően működik, a céges gépen meg nem tudok mindenféle drivert és egyebet telepíteni, meg nincs is időm a telefont nyúzni naphosszat. Ezen felül ahogy olvastam több lépcsős mozzanat lenne a magyar nyelvet is tartalmazó rom-ot felpakolni ahhoz, hogy minden jó legyen. Nem igazán tudom pl azt se, hogy van-e különbség a rom-okban a 16 és a 32 Gb-os verzió között. Erről nem találtam leírást.
A lényeg a lényeg, hogy szeretnék valakit megkérni, hogy ha van olyan, aki bevállalná a telóm telepítését Budapesten, akkor az jelezze felém.
Előre is köszönöm!
Üdv, András
-
szmyky
aktív tag
Üdv!
Felraktam ezt a VNMOD ROM-ot, de sajnos nem tudom beállítani a Google Launcher-et alapértelmezettnek, mert az "Asztal" alapértelmezett programjai között nincs ott...pedig telepítettem.
[ Szerkesztve ]
-
gorcsev27
tag
válasz tibcsi0407 #2129 üzenetére
Én is felraktam, úgy nézem, rendben van.
Az Advanced power settings kínai maradt.
A Zent is kipróbáltam, állandóan visszaerőszakolja magát az eredeti, hiába állítottam be alapértelmezettnek. Bár azt hiszem, még a gyáritól vissza kell vonni. Egyelőre nem találtam benne olyan lehetőséget, hogy a dokkoló több oldalas legyen, ha nincs, akkor inkább visszateszem a Novát. -
rendorsrac
tag
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #2139 üzenetére
Szia! én is felraktram a 011s-t
Te nem érzed úgy, hogy halkabb lett a telefon? Az asztalon a középső ikon (gyémánt) inaktív. Az előző verzióból tudom, hogy ott a google live volt. Hangutasításos keresés.
Telepítettem a playről a google appot és újra aktív lett. Amúgy eltávolítani nem lehet az ikont. De igazából nagyon jól mükszik ez a hangutasításos dolog. -
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #2142 üzenetére
ott az elsőnek a level 6 szintjét kell feljebb venni? az maxon van
-
tibcsi0407
félisten
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #2144 üzenetére
Köszi
-
Katatonia666
aktív tag
válasz rendorsrac #2140 üzenetére
Én sajna oroszlányi vagyok. Szervízesként több helyen is dolgoztam, és nagyon sok felé telefont mókoltam már, bár ez még új nekem, de ha pesti lennék szívesen nekiesnék segíteni. Ha meg valahol elakadás áll fenn, sikítás tibcsinek.
-
JohnDoeHun
tag
Sziasztok.
Jó kis leírás. Grat érte. tibcsi0407-nek, gorcsev27-nek, Lifeforce-nak és persze mindenkinek aki hozzátett ehhez a topichoz. Teljesen átolvastam mind a 2000+ hozzászólást. Szinte mindenre meg is kaptam a választ.A telót még várom 8-án rendeltem, közbejött a kínai újév és még csak Németországban van.
A héten már nem jön meg de nagyon várom már.Akkor biztos lesz kérdésem. Addig is tűkön ülök.
A munkátokhoz pedig még1x csak gratulálni tudok.
-
csori23
aktív tag
válasz JohnDoeHun #2147 üzenetére
Na igy kell hozzáállni a dolgokhoz. Üdv a közösségben.
-
Katatonia666
aktív tag
Üdv. Meddig tartott amig átolvastad az összes hozzászólást?
-
tibcsi0407
félisten
Szia JohnDoe mester
Akkor még a héten lehet a kezedbe is kapod, ha szombaton dolgoznak.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest