Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Egyik barátom Óriás telót keres és véletlenül beleszaladtam a teló tesztjébe.

    Kinézetre már megnyert magának a Z2 pro és nagyon megfogott, amit leír Bone a telefonról, tapasztaltakról.
    Valahogy így képzelek el egy igényesen megépített telefont, melyet szoftveresen még szépen meg is lehet fejelni, mint ahogy tették ezen telefon esetében is, így örömmel olvastam, hogy eszükbe jutott a gyártóknak hogyan lehetne megoldani az egykezes kezelést a nagyméretű kijelzős eszközök esetében.

    Én nem igazán vagyok híve az egész estét betöltő nagyságú telefonoknak. Jelenleg egy Razr Maxx-ot használok és már ennél is vannak problémák mikor (jobb kezes lévén) a bal felső sarokban kell matatnom valamivel. Az olvasott szoftveres trükkök - jobbra megborítva a telót pl. oldalra csúszik a tartalom vagy C betűt rajzolva kicsinyítődik a képernyő - miatt igen csak elgondolkodtam azon, hogy végre talán megvan a Maxx utódja. Gyorsan vágtam is a cikkben olvasható méretre egy karton lapot, hogy mégis valamilyen szinten képbe kerüljek a valódi nagyságával és bepróbálgattam nadrágok, ingek zsebeibe, ahol eddig a Maxx lapult.

    Nem volt gond, mindenhová simán befért, bár vastagságot nem "szimuláltam".

    Viszont olvastam, hogy elméletben érkezik egy kisebb verzió a telefonból mini néven.

    Na erről a készülékről lehet tudni valamit? Pl. mi változik a "nagytesóhoz" képest, mit fognak vissza, vesznek ki belőle? Mekkora lesz annak a mérete?

    Gyorsan ránéztem gsmarena akkutesztes táblájára, hogyan viszonyul a Z2 Pro a Razr Maxx-hoz. Vegyes a kép. Telefonálásban másfélszer hosszabb időt bír, de böngészésnél a Maxx picit jobban bírja, míg videózásnál rádupláz a Z2 Pro-ra. Szóval kiderül, hogy a képernyő a nagy energianyelő Z2 Pro esetében, aminél az cikkben is említett energiatakarékossági trükkök nem tudom mennyit javíthatnak.

    Sony Z3 vagy Z3 Compact is szóba jöhetne, de kinézet és az olvasott szoftveres megoldások miatt jobban bejön a Z2 Pro......csak jobb lenne kisebb méretben

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák