Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Dexxter182 #797 üzenetére
Itt Milestone 1 / Bléd 1 (amelyik tábort szeretnétek, azt erősítem )
BTW írtam pár szót kijelző témában: [link]
Amúgy meg vagyok elégedve a lövonóval, egy ideig (max ha lesz 4-4.3"es, 6589T-s, vakus teló ennyiért akkor váltok, addig is..) szerintem marad. Egyedül a kamerás dolog ami zavaró (iocean-on pl megy az instavideó, A820-on hol működik, hol nem..) szóval nem platform miatt van, a szoftverbe nem okés valami...Ja meg rendeltem fóliát [link] (a gyárit ugyanis sikerült leamortizálnom) remélem nem ilyen pár tized millis hajszálvékony fajta lesz...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Dexxter182
tag
Én mostanában tervezem, hogy leveszem a fóliát, kicsit zavar, olyan műanyag játék telefon fílingem van tőle meg nem tükröződik olyan szépen a kijelző
Valakinek van tapasztalata több hónapos fólia mentes veszélyes használatról, 'kopik' a kijelző?
És igen, én ilyen veszélyesen élek, szeretem a veszélyt a kihívást, ezért is használok internet explorer-t
[ Szerkesztve ]
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Pcm
tag
Nálam viszont nagyon bevált az utánrendelt ócsó akku+töltő.
-
fenergie84
addikt
Mennyire fontos a belső memória egyesítése?
-
barnam_
nagyúr
válasz fenergie84 #809 üzenetére
Nem létfontosságú. Alapból kb. 600MB van programoknak, de lehet a belső sd-re is telepíteni.
Ha háttértárként csatlakoztatod pc-re a telefont, akkor azok nem működnek. MTP módban viszont nincs ilyen gond, mert nem csatolja le a telefonról az sd kártyákat. -
nagyúr
Használattól függ.
Ha fontos, hogy SD kártya nélkül is tudd használni, akkor kell a "belsó SD".
Ha úgyis mindenképpen csak külső fizikai SD -vel akarod használni, akkor meg "kötelező darab"B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Dexxter182
tag
Nekem pl arra kellett hogy felférjen a NFS Most wanted. :-)
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
vegyszer
addikt
Cappa72 által egy zip futtatása a dolog, szerintem csak nyerni lehet vele, általa.
(pl minden app a nagy SD-n vígan elvan, minden apphoz tartozó adat meg a fizikai SD-n.) nekem egy 32-es kártya van mellette, nemigen fog betelni, bár a mentések elvisznek vagy 5GBot (900-1300MB/db)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz fenergie84 #813 üzenetére
[link]
A témaindítóban le van írva.
(Ezt keresd: Átparticionálás CWM-mel 2,7GB /data partícióra"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
oereg
csendes tag
Sziasztok!
Az A820 vírus engem is elkapott.
Már több hete olvasgatom a telefonos fórumokat, és nem utolsó sorban az itteni fórumozók hatására döntöttem egy hete a tmallboxos rendelés mellett. Nagyon nem akarok belenyúlni, (a jó leírások ellenére), mert igen csak kezdő vagyok a témában, de számomra elindult a nagy kaland"Aki nem figyel, hallani sem fog." George R. R. Martin
-
Pcm
tag
válasz Dexxter182 #820 üzenetére
Mert a gyári maximum 700mA-el tölt, ez meg 800-al. Magyarul: gyorsabbal feltölti az akkut. Plusz egyszerre tudod a pótakkut tölteni, és kábellel a telefont, mert van a töltőn USB kimenet is.
-
Pcm
tag
Szerintem felvételiztetni kéne az újakat. Találjunk ki valamit
-
Pcm
tag
válasz Dexxter182 #826 üzenetére
Nem jobb, de van olyan jó. Ezt használom, a gyárit meg kimélem.
-
nagyúr
válasz ekrisztian #817 üzenetére
Köszönöm, hogy kipróbáltad.
Gondolom gyári(-ra épülő) rom, igaz?Aki esetleg a CP romok valamelyikét használja - és persze bátor - az kipróbálhatná. Köszi.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz ekrisztian #829 üzenetére
koszonom! akkor halott otlet lesz... de egy probat megert.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ZS3NI
őstag
Ebben a pillanatban rendeltem énis egy ilyen készüléket a Geekbuyingtól. Alig várom, hogy megjöjjön.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ekrisztian
őstag
Cp alatt megy a volkey wake up?
key115-re adtam egy wake-t,a system/usr/mtk-kpd.kl fájlba,de nuku eredmény. -
iMaverick
addikt
Murphy-nek mindig igaza van ám!
Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy veszek egy tablet-et... Vettem idehaza egy Hyundai A7-et. Hát borzalom volt! Gyorsan kiraktam a Vatera-ra és Kínából rendeltem egy hasonló árfekvésű, de jóval komolyabb vassal bíró Ainol Mars-ot. Vártam-vártam, közben meg eljött az idő, hogy lemenjünk a Balatonra... (Az egész tablet mizzéria onnan indult, hogy esténként jó lenne valami videókat bámulni, valami tisztességes méretű kijelzőn.)
Természetesen (?) akkorra hozta meg a postás, mikor már vastagon lent voltunk... (Így maradt a Galaxy W 3,7"-os moncsija. Mondjuk a Family Guy-nak végülis mindegy is volt, így jókat röhögtem.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
vegyszer
addikt
Új típusú tok: [link]
Kivágott gombhelyekkel, de teljesen szilikon...
3$ nem a világ vége érte."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
fenergie84
addikt
Találkozott már valaki a telóhoz való matt fóliával?
-
Švejk
őstag
válasz fenergie84 #841 üzenetére
Aha, bőven vannak ilyenek. Vaterán például lehet kapni, nekem egy EazyGuard márkájú volt.
Nekem a Live with Walkmanemen olyan volt, a képminőségen jelentősen rontott, viszont nem karcolódott, és nagyon masszív volt. Nem olyan finom a tapintása mint egy fólia nélküli telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest