Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
válasz Aethelstone #12337 üzenetére
Melyik ROM-on? CM13b4, az utolsó lépés a vibra, akárhogy állítgatom a hangokat.
-
MODERÁTOR
Ahogy olvasom, az egész interneten csak nekem hiányzik az eheti frissítés a dev. ROM-hoz.
Valaki tudja a késedelem okát?Xiaomi 13T
-
Milestone2
nagyúr
válasz Viktor0610 #12353 üzenetére
Pénteken szokott megjelenni.
Pénteken még ünnep volt kínában.
Ma kaptak a teszterek.
http://kepkezelo.com/images/hnezxr6tnpqzgygbg5z9.png
Lehet várnod kell péntekig...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Maximum1
őstag
-
Wesder
félisten
válasz Milestone2 #12354 üzenetére
Miért kék az akku ikon? Tetszetős
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
albandy
tag
A redmi3-nál mennyi szokott lenni a képernyőidő?
Nekem redmi 3s van , és 10 óra alatt még nem volt , de volt már 1x 14 óra is... -
MODERÁTOR
-
Occon adom
aktív tag
válasz Aethelstone #12342 üzenetére
6 órát ki volt kapcsolva éjszaka
Ettől függetlenül merült akkor is az akkumulátor.
Futó appokjelenleg ezzel fut az android
de a kínai saját szoftverrel is hasonló a működése.
Akkumulátor új benne. -
Aethelstone
addikt
válasz Occon adom #12362 üzenetére
Nem értem. Ha ki volt kapcsolva, akkor nincs jelentősége a futó appoknak.....mivel semmi nem fut, az OS sem.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #12350 üzenetére
én próbáltam
ugyanolyan jó mint a CM13 B4
-
awesomeTOAD
csendes tag
válasz Aethelstone #12365 üzenetére
Most már nem kell sokáig várni rá, a CM rom fejlesztője nem rég posztolta, hogy sikerült működésre bírnia az ujjlenyomatolvasót.
-
Aethelstone
addikt
válasz awesomeTOAD #12366 üzenetére
Hallelúja Közben kijött a final stable pac rom is, szép, jó
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Occon adom
aktív tag
válasz Aethelstone #12363 üzenetére
Írtam, kikapcsolt állapotban is merül az aksi.
Okát nem találom. -
MODERÁTOR
válasz Occon adom #12368 üzenetére
Azért merül, mert hibás?
14 napon belül állj el a vásárlástól, azon túl vagy nem online vásárlás esetén szerviz.
Xiaomi 13T
-
kelzsoca
félisten
válasz Occon adom #12368 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem merül az akkumulátor, kikapcsolás után a rákövetkező bekapcsoláskor emészt fel többet az akkumulátorból a rendszerindítás, tehát amikor kikapcsoláskor pl: 96%-ot látsz, majd másnap reggel mondjuk bekapcsoláskor pár százalékot esik a töltöttség, az javarészt a teljes bekapcsolás folyamata használja el.
Tipp: ne kapcsold ki, hanem némítsd le, vagy tedd repülőgép üzemmódba a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Occon adom
aktív tag
válasz Viktor0610 #12369 üzenetére
Írtam a Miui szervízre, remélem tudhatják az okot.
Aztán kiderül , érdemes-e szereltetni. -
kelzsoca
félisten
válasz Occon adom #12372 üzenetére
A linkben látható mondatot tudnád részletezni: Akkumulátor új benne.
Jól gondolom hogy egy utángyártott akkumulátor került a gyári helyére?
-
Aethelstone
addikt
-
Occon adom
aktív tag
válasz Aethelstone #12375 üzenetére
Ma este töltöm fel és reggel bekapcsolom. Meglássuk,.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Aki Miuihu8 6.9.29-t használ annak milyen tapasztalatai vannak a rommal? Stabil, jól működik, bug van benne? Jobb mint a CM13 ?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Met
nagyúr
Használ valaki itt Player Pro-t? Mit kell bekapcsolni hogy amikor bedugom a fülest elinduljon a lejátszás?
A programban értelem szerűen be van kapcsolva ez az opció, az akku használatnál is engedélyezve van minden."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Land
veterán
Nekiláttam volna a MIUIHU ROM-nak, de szokásosan már a legelején sem az történik, amit a leírások szerint várnék.
Legutolsó Stable ROM van fent és nekem Developer ROM kellene a BL nyitáshoz. Most akkor pontosan mit kell tenni?
MiFlash fent van, a telefon download módban.
A leírás szerint a letöltött romot ki kell csomagolni. Alapból tgz, amiben van egy tar, amiben van egy "ido_xhdpi_global_images_6.9.29_20160805.0000.29_5.1_global". Utóbbi mappáig kell kicsomagolnom? Mert akkor kész. MIFlash elindítva, de nem látja a telefont a gép. Nem tudom miféle driver kell neki, mivel az MI PC Suite fent van és sehol nem ír pluszba drivert, amely kellene. Komolyan a falra mászok ha ez is 5 órás művelet lesz, mint a Mate 8 telepítése. Valaki tud nekem priviben segíteni mielőtt kettéhajtom a telefont?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz hevizms #12380 üzenetére
Azzal kezdtem, de hibaüzenetet kaptam...
Ez lett volna az: miui_HM3Global_6.9.29_7d0a670f86_5.1.zip
Az a baj, hogy zip?
Ezt írja:
Can't verify update package.
Couldn't verify update package.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
zzz03
őstag
Miuiszerviz-nek van valami hivatalos rendelesi ideje? Penteken 14.20korul dobtam neki emailt de meg semmi valasz. :S mar nagyon mocorog a kezem eustock rendeles gombon, h rendelek egy ujat mer nem birooom (mint vmi rossz gyerek..)
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Segítséget kérnék.
Preóbáltam telepíteni Hevizms leírása alapján, de az újraindítás recovery módban nem sikerült, és azóta max annyit tudok elérni, hogy felvillan a mi felirat, vagy a hegesztő nyúl. Mi lehet a hiba?
Bejött a nyúl. Most folytatom.
Igenám, de hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz calamites #12389 üzenetére
MiFlashUnlock, azaz nyisd ki a telefont!
(#12388) zzz03:
Facebook-on talald meg oket! Ott gyorsabban kapsz valaszt!
(#12390) Land:
Nyomj egy szinkronizalast a telefonon, es utana te is probald meg kinyitni MiFlashUnlock segitsegevel!
Fastboot modban, bekapcs + le.(#12392) calamites:
Miert kell neked recovery? Ha nyitni szeretnel, akkor fastboot, es ugy, ahogy Land-nak is irtam.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
calamites
őstag
Hogyan indítom újra recoveryben a telefont? A TOOLS nem teszi meg
-
-
calamites
őstag
Na én nyitottam, telepítettem, volt wipe is.
most indul a rendszer.
-
Land
veterán
Köszönöm srácok a segítséget. Már a MIUIHU is fent van.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Met
nagyúr
Újabb PlayerPro-s kérdés.
Be van állítva a programban hogy mappa ahol a zenék vannak, ennek ellenére beleveszi a mindenféle csengőhangokat. Működik itt is az mint sima androidon hogy beteszek a könyvtárba egy nomedia file-t?
Illetve a hangerő gomb hosszan nyomásra track léptetés sem működik."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest