Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz moonlight115 #28234 üzenetére

    Kedves hírhozó, én gyanakszom valamire. Most, hogy a seprűt említette, átvillant az agyamon, hogy azt nem találtak a csontváz közelében. Ez arra utal, hogy valakinek szüksége volt rá. Innen már csak egy kis logika szükséges, és hamar rájöhetünk, hogy egy boszorkány lehetett a tettes, akinek közlekedési eszközre volt szüksége. A letört répaorr is erre utal, hiszen köztudott, hogy a boszorkányoknak (ha nem is répából, de) nagy orruk van. Valószínűleg ennek a boszorkánynak kisebb orra volt, mint az áldozatnak, így pusztán irigységből követte el gyalázatos tettét.
    A nyomozók el sem indultak, haladéktalan kártyázási kötelességükre hivatkozva. A kutyák nem hajlandóak sarki körülmények közt szaglászni, így ez a vonal lezárt.
    Hogy mégis segítsem az ügy felderítését, rábeszéltem neves szakembereket, hogy segítsenek felderíteni az ügyet. Úgymint seprű-, répa-, fagyszakértőt, valamint a Boszorkány Világszövetség is küld a helyszínre avatott mágusokat.
    Sajnálattal közlöm, hogy vakond sajnos nem lesz náluk, ugyanis nem találtunk szponzorokat, akik ellátták volna őket a kemény hideg elviselésére alkalmas bundával. Ellenben ha elküldik nekünk azokat a fránya bogarakat, megfelelő elbánásban részesítik őket.

    Üdvözlettel: Edus.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák