Aktív témák

  • cizoe

    őstag

    :L szappanopera 3. fejezet:

    11. rész

    Jön Vakegérke nagynénje, aki minden tervet felborít. Lenry mindent tisztázni akar apja előtt. dying_star és Béla az édesanyjával hasonlítja össze. Britney Jessica keresésének ürügyén geprombolo ágyába próbál kerülni, de ő ellenáll a kísértésnek. Pa elkeseredetten szemléli a sorsát és apja akarata ellenére képtelen arra, hogy Tóth Lajosné az anyja legyen.

    12. rész

    Kyrabaybee és geprombolo találkozik. Pa titokzatos körülmények közt elájul a fürdőszobában. Kyrabaybee apja részegen elájul, s agyvérzést kap, majd fél oldala lebénul. Badman 4ever és Kyrabaybee el akarnak utazni, de a reptéren közlik, hogy nem hagyhatja el az országot. Vakegérke bemegy a tévébe, és sekli tudomására hozza, hogy cizoe tette tönkre az életét.

    13. rész

    rarri tombol a dühtől. Béla Kyrabaybee meghívására a De la Torre-házba költözik. rarri felkeresi Badman 4ever celláját a börtönben. Paris Hilton leissza magát bánatában. A rendőrség megtalálja a kokaint, és Csakénvagyok kénytelen Badman 4ever bűnösségében hinni.

    14. rész

    Csakénvagyok Badman 4ever kezére bilincset tesz. Badman 4ever nem ér rá, mert hobbijának él, fát vág. Ice!? dúsgazdag médiacézár, Lima legnagyobb kiadójának, az Editorial America-nak a tulajdonosa. geprombolo azzal fenyegetőzik, hogy azonnal elköltözik a házból. Britney esztelen költekezésbe kezd.

    15. rész

    Britney nem tud beletörődni Lenry végrendeletébe. Pa és Csakénvagyok összeköltöznek. Kyrabaybee édesanyja, lúzer lánykorában a vagyonos De La Torre családnál szolgált, beleszeretett Thunderzolee De La Torreba és teherbe esett tőle. Thunderzolee el akar utazni, de Kyrabaybee nélkül. Britney szinte belebetegszik a hírbe.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák